07 Aralık 2021, Salı 09:17:05

Antalya'ya gidecek uçaklar başka meydanlara indi

Antalya'daki olumsuz hava şartları uçak seferlerini de etkiledi.
  • Memlekette bir grup var; havacılıktan, ekonomiden, doğadan,koyun kırpma makinasından, saç boyasından, sporun her dalından, siyasetten, inşaattan, güneş kreminden, yol ve köprü yapımından, el arabasından, takometreden hasılı her şeyden on numara anlayıp yorum yapıyorlar. Muhaliflikte en tepe noktalar.Bu hizmeti bir de beleşe veriyorlar. Hastayım o aydın! filozoflara.
  • Vayyyyy Antalyada hem de orada havalimanı mı olurmuş ? Eskiden bir çoban vardı ve orada hep sis ya da fırtına olurmuş dermiş , dermiş te dinletememiş ve meydanı oraya yaptılardı. Istanbul Havalimanı için karşı çıkanlar bir yazmaya başlasa !!

Antalya'daki olumsuz hava şartları uçak seferlerini de etkiledi.

Sabah saatlerinde Antalya Havalimanı'na iniş yapması planlanan bazı yolcu uçakları havada uzun süre tur attıktan sonra  farklı meydanlara yönlendirildi.

Pegasus'a ait Ankara-Antalya ile Adana-Antalya uçağı Konya'ya, Anadolujet'e ait İstanbul-Antalya uçağı ise Dalaman'a iniş yaptı.

Hava şartlarının normale dönmesinden sonra uçakların yeniden Antalya'ya gitmek üzere hareket edeceği öğrenildi.

Antalya'ya gidecek uçaklar başka meydanlara indi

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Filozoflar ~ 2 yıl önce
Memlekette bir grup var; havacılıktan, ekonomiden, doğadan,koyun kırpma makinasından, saç boyasından, sporun her dalından, siyasetten, inşaattan, güneş kreminden, yol ve köprü yapımından, el arabasından, takometreden hasılı her şeyden on numara anlayıp yorum yapıyorlar. Muhaliflikte en tepe noktalar.Bu hizmeti bir de beleşe veriyorlar. Hastayım o aydın! filozoflara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercan ~ 2 yıl önce
Vayyyyy Antalyada hem de orada havalimanı mı olurmuş ? Eskiden bir çoban vardı ve orada hep sis ya da fırtına olurmuş dermiş , dermiş te dinletememiş ve meydanı oraya yaptılardı. Istanbul Havalimanı için karşı çıkanlar bir yazmaya başlasa !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yani ~ 2 yıl önce
Ne saçmaladın be kardeşim...
Komik ~ 2 yıl önce
Çok komiksin,daha yapma ltf
Duyduğunu konuşan ~ 2 yıl önce
Siz anlatanlardan yanlış duymuşsunuz, Bahsi geçen havalimanı Ankara Esenboğa.Biraz araştırıp sallamayı da üslüplu yapmakta fayda var.....

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000