05 Temmuz 2017, Çarşamba 12:05:36

Antalya'ya gelen uçakta kanlar içinde kaldı!

Rusya'dan Türkiye'ye gerçekleştirilen Red Wings charter uçağına sarhoş binen bir yolcu yüzünden kabus dolu bir uçuş yaşandı.
  • Ben lisan bitirmis beyaz yakali biri olarak gecesine kendi ulkemdeki otele (ruslar kadar tuketmeme ragmen)bu magandanin 3kati oduyorsam..antalyada bedel odesin bu kalitesizlikle,antalya sezon sonu dukkani gibi oldu
  • Aslında bu tarz sıkıntılı yolcular için direk uyuşturucu iğneler yapılmalı uçaktaki mürettabat tarafından yani herkez için en sağlıklısı
  • alkolun yasaklanmasi lazim bu ulkede
  • Hizmet kalitesi sıfır, fiyatlar fahiş. Yerli turiste yolunacak kaz gözüyle bakan sahtekar esnaf! Beter olun. Ama turizm bakanlığı ve diğer devlet kurumları hiç mi görmez durumu?
  • Ruslar Antalya nin içine etti, nerde o eski kaliteli turistler .
  • Acaba bu sahis sarabi mabadi ile mi icti..
  • zaman
  • Bunların kafasında içtikleri şarabın şişesini kırsan sevaptır. O'da Rabbimin kulu sayılır, affetsin beni ama nefret ediyorum şu küfür suratlılardan. Gelmesinler ülkeme, ben bir vatandaş olarak istemiyorum.
  • Nedense her olay rus uçaklarında red wingste bende MOSKOVAYA uçarken 3 sene önce azeri ve rus yolcu birbirine girmişti türkler rusu darp etmeye kalktılar falan filan iste
  • O büyük oteller yerliye 5 bunlara 3-2 olduğu sürece daha çok bu olaylar olur. Alman, İngiliz, Hollanda vs. nin saygılı bireylerini kaçırdık kala kala bunlara kaldık.

Rusya'dan Türkiye'ye gerçekleştirilen Red Wings charter uçağına sarhoş binen bir yolcu yüzünden kabus dolu bir uçuş yaşandı. Sarhoş olduğu belirtilen ve kanlar içerisinde kalan yolcu uçakta paniğe neden oldu. İngiliz Daily Mail gazetesi uçaktaki olayın görüntülerini yayınladı.

Olay Moskova'dan Antalya'ya gerçekleştirilen charter uçağında yaşandı. Sarhoş olduğu belirtilen yolcu kanlar içerisinde koltukları tekmelerken bir yandan da çığlık çığlığa bağırıyordu. Önkoltuğu yumruklayarak taşkın hareketler yapan yolcu diğer yolcuları da huzursuz etti.

Kabin ekibi olaya müdahale etmeye çalışsa da yolcu uzun bir süre sakinleştirilemeyince uçakta paniğe yol açtı. Tüm yüzü, vücudu ve kıyafetleri kanla kaplanan adam uçakta oturan yolculara da huzursuz anlar yaşattı. Kabin görevlileri hemen havalimanı yetkililerine haber verirken uçak indiği gibi bölgeye polis intikal etti.

Adamın nasıl bu hale geldiği ise henüz bilinmezken, suratını hızlıca ön koltuğa çarptığı için darbe almış olabileceği belirtiliyor.

Antalya'ya gelen uçakta kanlar içinde kaldı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Mustahak ~ 7 yıl önce
Ben lisan bitirmis beyaz yakali biri olarak gecesine kendi ulkemdeki otele (ruslar kadar tuketmeme ragmen)bu magandanin 3kati oduyorsam..antalyada bedel odesin bu kalitesizlikle,antalya sezon sonu dukkani gibi oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gamze - ~ 7 yıl önce
Aslında bu tarz sıkıntılı yolcular için direk uyuşturucu iğneler yapılmalı uçaktaki mürettabat tarafından yani herkez için en sağlıklısı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alkol ~ 7 yıl önce
alkolun yasaklanmasi lazim bu ulkede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alkol ~ 7 yıl önce
Alkolun değil dış politikanın yasaklanması lazım. O yüzden bu beşinci sınıf insanlara kaldık. Ama sen alkolun yasak olduğu suudi arabistanda yaşayabilirsin. Akşam 1800 de uçak var.
hah ~ 7 yıl önce
buradan bu sonucu mu çıkardınız ? şakasınız sanırım.
Ne? ~ 7 yıl önce
Adam Moskova dan binmiş, Antalya' ya geliyor. Uçağa binmeden önce içtiğine göre önce konya' da kafayı çekip Moskovaya geçip uçağa binmedi bu adam herhalde. Bu ülke dediğin yer eğer Rusya ise, Ruslara mı içkiyi yasaklatmayı düşünüyorsun? Türkiye' den bahsediyor isen, hayranı olduğun, halife diye taptığın Osmanlı Padişahlarından bile içki yüzünden ölenler var. Senin kafa daha iyiymiş. Böyle saçma sapan yorumlar yaptığına göre senin içtiğin daha etkileyici daha kafa yapıcı olmalı. Yoksa Bonzai ye mi takılıyorsun sen?
Çeşme Bodrum ve diğerleri ~ 7 yıl önce
Hizmet kalitesi sıfır, fiyatlar fahiş. Yerli turiste yolunacak kaz gözüyle bakan sahtekar esnaf! Beter olun. Ama turizm bakanlığı ve diğer devlet kurumları hiç mi görmez durumu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxx ~ 7 yıl önce
Ruslar Antalya nin içine etti, nerde o eski kaliteli turistler .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sarap ~ 7 yıl önce
Acaba bu sahis sarabi mabadi ile mi icti..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tr ~ 7 yıl önce
zaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kevser ~ 7 yıl önce
Bunların kafasında içtikleri şarabın şişesini kırsan sevaptır. O'da Rabbimin kulu sayılır, affetsin beni ama nefret ediyorum şu küfür suratlılardan. Gelmesinler ülkeme, ben bir vatandaş olarak istemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keser ~ 7 yıl önce
Keser döner sap döner.. Gün gelir hesap döner.. Unutma kevser bu mutaassıp ağızları bırakıp bi gün sende o şişelerle yatıp kalkabilirsin... Ne oldum deme..
Nord deniz yağmacısı ~ 7 yıl önce
Şarabımı kafatasında içeceğim 1 askerine karşın 150 asker savaşmaya hazırmısn!
Rus asilli LAZ ~ 7 yıl önce
Nedense her olay rus uçaklarında red wingste bende MOSKOVAYA uçarken 3 sene önce azeri ve rus yolcu birbirine girmişti türkler rusu darp etmeye kalktılar falan filan iste

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
O büyük oteller yerliye 5 bunlara 3-2 olduğu sürece daha çok bu olaylar olur. Alman, İngiliz, Hollanda vs. nin saygılı bireylerini kaçırdık kala kala bunlara kaldık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000