17 Ocak 2019, Perşembe 13:35:49

Antalya'dan haber var... THY'den flaş prim kararı!

Türk Hava Yolları'nın Antalya'da devam eden yönetim zirvesinden beklenen karar çıktı. Buna göre tüm çalışanlara birer maaş prim verileceği öğrenildi.
  • ismini soy ismini yaz sana benimm payımı vereceğim delikanlı gibi
  • Ikramiye vermezler anca ekstira is bulurlar sasirtin bizide onceki senelerde yaptinizi yapmayin herkez aldi tek thy opet almadi
  • Istiraklerden sadece Teknik AS %100 Thy istirakidir digerleri hep baska sirketler isbirigi ile kurumustur. Teknik THY zarar ederken kar etmistir, THY ve TGS nin abuk subuk talep ve dayatmalarina ragmen isini yapmaktadir Tum istirakler icinde en fazla donanimli personel teknikde omasina ragmen gerek Thy gerek Teknigin orta kademe yoneticieri tarafindan amele muamelesi cekilmektedir. THY ve Teknik ust yoneticierine sesleniyorum, bu yaptiginiz ayrim hukuksuzdur, teknik calisanlarinin isini sahiplenmesini zafiyet olarak algilamaya devam ederseniz sonunuz mahkeme koridorlarinda biter, kimse de size acimaz haberiniz olsun !
  • HAVACILIĞIN BELLİ BAŞLI HİZMETLERİNİ BÜNYEDEN AYIRIP AYRI ŞİRKETLER KURAN THY YÖNETİMİ ANA ŞİRKET İÇİN UYGUN GÖRDÜĞÜ PRİMİ BAĞLI KURULUŞLARINA DA ÖDEMELİ.
  • thy teknik engelliyi işten attı 1 ay önce performanstan
  • Denetlemeye gelince ortağız. Maaştan para keserken ortağız işki prim dağıtmaya gelince dış kapı dış mandal bravo...
  • Öncelikle Bu Şirketin Başta Yönetim Kurulu Ve Saksakciları Sizlerinde Söylemiş Olduğu Gibi Bu Şirkette Bir Kar Var İse Öncelik Bütün Her Çalışanın Emekleri İle Yapılmış Bir Kazançtır.Eğer Adalet Ve Vicdan Var İse Bu Kazancı Butün Çalışan lar ile Bölüsmek En Adaletli Bir Davranış Olacaktır. Fakat Sizlerde Şöyle Bir İzlenim Var Fazla Kazandıkça Hiç Bir Şeyi Görmez Oluyor Ve Vurdumduymaz Oluyorsunuz Şirkette O Kadar Yalaka Var İken Sizleri Bu Şekilde Savunmak Yada Özveri İle Çalışmak Artık Kimsenin İçinden Gelmiyor. Devletin Çıkartmış Olduğu Yasaya Rağmen Hala Taşeron Kültüründe Çalışıyoruz Kimilerinin Ceplerini Dolduruyoruz.Belli Olan Şu Ki Bizler Gerçekten Adalet İstiyoruz.Tamam Kalkıp Bir Teknisyen Yada Bir Kaptan Statüsüne Koyun Demiyoruz Ama Bizleri Ikinci İnsan Statüsüne Sokmayın Başta İlker Bey Olmak Üzere Tüm Yönetim Kurulu Ve Onların Yandaşları Buraya Nasıl Bir Yerden Geldiğinizı Biliyoruz Ve Sizlerinde Buna Yönelik Bir Çalışma Yapmanızı Diliyoruz.Verilen Maaslar Ortada Taserona Bunu Bütün Vicdaninizla Düşünüp Ona Göre Bir Çalışma Yapmanızı İstiyoruz Vardiyalı Çalışıp Pazar Bayram Demeden Çalışıyoruz Aldığımız Maaş 2000 TL Olmuyor Buna Eğer Adalet Diyorsanız ALIN Bu Adalet Sisteminiz Yere Batsın Ismim Açık Bir Şekilde Yazmaktadır Thy Teknik Hat Bakım Çalışaniyim Eğer Yayınlanırsa Sevinirim.Burada Herhangi Bir Hakaret Küfür Yada Başka Bir Kötü Deyim Yoktur Tamamen Real Olan Dusuncelerdir.Saygılarımla Yasin BARMANBAY.
  • Bu mu prim dediginiz be 3 kurus para hic verme daha iyi
  • Babacan kopkit
  • Airketde cok iyi biliyor para ile birsuru cakma lisans alan oldugunu.. Uganmadan bide burda para para diye agliyorlar..

Türk Hava Yolları çalışanlarının merakla beklediği haber Antalya'dan geldi. THY üst yönetimini bir araya getiren zirvede, 2018 yılının rekor kar ile kapatılmasından sonra personele prim verilip verilmeyeceği konusu netlik kazandı.

Buna göre THY yönetiminin bütün çalışanlara birer maaş prim verilmesi konusunda karar aldığı, buna ilişkin kararı Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın saat 14:00'te resmen açıklamasının beklendiği öğrenildi.

Bu arada diğer iştirak şirketlerine prim verilip verilmeyeceği konusunun da Aycı'nın açıklaması ile netlik kazanacağı belirtildi.

Antalya'dan haber var... THY'den flaş prim kararı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (322)

serdar gedik ~ 5 yıl önce
ismini soy ismini yaz sana benimm payımı vereceğim delikanlı gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY OPET ~ 5 yıl önce
Ikramiye vermezler anca ekstira is bulurlar sasirtin bizide onceki senelerde yaptinizi yapmayin herkez aldi tek thy opet almadi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B1/B2 ~ 5 yıl önce
Istiraklerden sadece Teknik AS %100 Thy istirakidir digerleri hep baska sirketler isbirigi ile kurumustur. Teknik THY zarar ederken kar etmistir, THY ve TGS nin abuk subuk talep ve dayatmalarina ragmen isini yapmaktadir Tum istirakler icinde en fazla donanimli personel teknikde omasina ragmen gerek Thy gerek Teknigin orta kademe yoneticieri tarafindan amele muamelesi cekilmektedir. THY ve Teknik ust yoneticierine sesleniyorum, bu yaptiginiz ayrim hukuksuzdur, teknik calisanlarinin isini sahiplenmesini zafiyet olarak algilamaya devam ederseniz sonunuz mahkeme koridorlarinda biter, kimse de size acimaz haberiniz olsun !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAVGA YOK. ~ 5 yıl önce
HAVACILIĞIN BELLİ BAŞLI HİZMETLERİNİ BÜNYEDEN AYIRIP AYRI ŞİRKETLER KURAN THY YÖNETİMİ ANA ŞİRKET İÇİN UYGUN GÖRDÜĞÜ PRİMİ BAĞLI KURULUŞLARINA DA ÖDEMELİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 5 yıl önce
thy teknik engelliyi işten attı 1 ay önce performanstan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THYOPET ~ 5 yıl önce
Denetlemeye gelince ortağız. Maaştan para keserken ortağız işki prim dağıtmaya gelince dış kapı dış mandal bravo...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yasin Barmanbay ~ 5 yıl önce
Öncelikle Bu Şirketin Başta Yönetim Kurulu Ve Saksakciları Sizlerinde Söylemiş Olduğu Gibi Bu Şirkette Bir Kar Var İse Öncelik Bütün Her Çalışanın Emekleri İle Yapılmış Bir Kazançtır.Eğer Adalet Ve Vicdan Var İse Bu Kazancı Butün Çalışan lar ile Bölüsmek En Adaletli Bir Davranış Olacaktır. Fakat Sizlerde Şöyle Bir İzlenim Var Fazla Kazandıkça Hiç Bir Şeyi Görmez Oluyor Ve Vurdumduymaz Oluyorsunuz Şirkette O Kadar Yalaka Var İken Sizleri Bu Şekilde Savunmak Yada Özveri İle Çalışmak Artık Kimsenin İçinden Gelmiyor. Devletin Çıkartmış Olduğu Yasaya Rağmen Hala Taşeron Kültüründe Çalışıyoruz Kimilerinin Ceplerini Dolduruyoruz.Belli Olan Şu Ki Bizler Gerçekten Adalet İstiyoruz.Tamam Kalkıp Bir Teknisyen Yada Bir Kaptan Statüsüne Koyun Demiyoruz Ama Bizleri Ikinci İnsan Statüsüne Sokmayın Başta İlker Bey Olmak Üzere Tüm Yönetim Kurulu Ve Onların Yandaşları Buraya Nasıl Bir Yerden Geldiğinizı Biliyoruz Ve Sizlerinde Buna Yönelik Bir Çalışma Yapmanızı Diliyoruz.Verilen Maaslar Ortada Taserona Bunu Bütün Vicdaninizla Düşünüp Ona Göre Bir Çalışma Yapmanızı İstiyoruz Vardiyalı Çalışıp Pazar Bayram Demeden Çalışıyoruz Aldığımız Maaş 2000 TL Olmuyor Buna Eğer Adalet Diyorsanız ALIN Bu Adalet Sisteminiz Yere Batsın Ismim Açık Bir Şekilde Yazmaktadır Thy Teknik Hat Bakım Çalışaniyim Eğer Yayınlanırsa Sevinirim.Burada Herhangi Bir Hakaret Küfür Yada Başka Bir Kötü Deyim Yoktur Tamamen Real Olan Dusuncelerdir.Saygılarımla Yasin BARMANBAY.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 5 yıl önce
doğru dediniz.allah razi olsun....bu kısacık dünyada kaybetsek bile ahirette kazananlardan oluruz inş.....sistem ki kime şikayet edeceksiniz!!...sistem yapıyor,ediyor ama hesap ödemeden gidiyor...böyle sistem mi olur...ee bu devran bir döner ki kendileri bile şaşırır...
nomatch ~ 5 yıl önce
Bütün kelimelerin ilk harfi büyük yazılmış. Çok dikkatimi çekti, böylesini ilk defa görüyorum.
Prim mi ~ 5 yıl önce
Bu mu prim dediginiz be 3 kurus para hic verme daha iyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güvenlik ~ 5 yıl önce
Babacan kopkit

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cakma Lisans - Erenden lisans ~ 5 yıl önce
Airketde cok iyi biliyor para ile birsuru cakma lisans alan oldugunu.. Uganmadan bide burda para para diye agliyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000