15 Ekim 2019, Salı 19:08:04

Antalya'daki uçak kazasında ilginç detay

Antaya'nın Manavgat ilçesinde bugün yaşanan uçak kazasına ilişkin ilginç bir detay ortaya çıktı.
  • Bu adam gittiği her yerde 77 pilotuyum diye tanıtıyor kendini , Allah ıslat etsin , inşallah nasibini almıştır da bir daha oturmaz o koltuğa ,
  • Yolcu taşıyan şirketlerden bahsediyorsunuz, hem de inşallahlı maşallahlı kötü niyet temennilerinizle, Allah ıslah etsin diyorum.
  • Siz değil misiniz durun bir kaza raporu çıksın diye her yoruma atlayan? Olayda ölü yaralı yok, hasarlı fakat kime ait olduğu belirsiz bir uçak fotoğrafı var. Burada neden infaz ediliyor bu adam? Neden fotoğrafı tehsir ediliyor? Sizden olmadığı için! Tabi adam ne emekli asker, ne airline pilotu verin veristirin. Siz busunuz işte. Uçak kimin, olay nasıl oldu neden oldu belirsiz. Kendi kendinize burada ahkam kesiyorsunuz. Herkes pilotum, öğretmenim diye bir havalarda. Ayıp ayıp iki dakika insan taklidi yapın
  • ;))
  • Kalkışta pervaneyi feder yapan paşanın lisansı yenilendi ama... Tecnam 2008,de V1 surati oldugunu idda eden, 50 kts nose up surati olan ucak icin 55 kts V1 surati var diyen ogretmen ucuyor, lisans yeniliyor ama... Hadi ateistler bunu da aciklasin... 50 saat ogrt. saatiyle ne isler beceriyor bu ulkede ogretmenler. Sonra da kaza olunca tuh tuh vah vah... FI check,te kok sokturenler bu pilotlara nasil lisans yeniliyor...
  • Arabada bazı acemiler fren Yerine gaza bastığı gibi burdada uçağı çalıştırıyor gaza yükleniyor tabi gazı kesmeyi frenyapmayı da bilmediği için pistin dışına çıkıp uçak saplanıyor.iyiki hem uçakta yangın çıkmadı hem de olası bir yaralanma olmadı. böyle geri kafalılar çok .herkes işine bakacak pilot olmadan o koltuğa oturmayacak o firmada bunun cezasını vermeli uçağın parasını tahsil etmeli.
  • Konu dışı haksızlığın hat safhada olduğu bir yerdeyiz. İftira atan ve suçlu olan şahısların arkasında şefin olması kadar kötü bir şey olamaz. Bu apronda neler dönüyor ne kadar işbirlikçi karaktersizler var bunları konuşun bekleyin siz bekleyin!!!!
  • Taksi yapmaya "dolmuş yapıyordum "demişse ucaga yolcu olarak bile binmemeli...!!!
  • bu Adam bir daha Dener akil saglikli yerindemi diye dr gosterilmeli .
  • Bu arkadaşa lisansı olmadığı halde uçağı veren okul alkışlanacak bir okul yada şahıs her kimse, bravo !!

Antaya'nın Manavgat ilçesinde bugün yaşanan uçak kazasına ilişkin ilginç bir detay ortaya çıktı.

Uçağın pilot koltuğunda oturan Ersin Bilen'in geçerli pilot lisansı olmadığı öğrenildi. Motor çalıştırdıktan sonra taksi yaptığı sırada pistten çıkarak meyve ağaçlarının arasına dalan Cessna 172 tipi uçağın pilotunun lisansının olmadığı belirtildi.

AirportHaber'in edindiği bilgye göre bugün yaşanan kaza sonrası pilot koltuğunda oturan Ersin Bilen'in geçtiğimiz günlerde görerek uçuş yapabilmesi için (VFR) gerekli olan PPL lisansını yeniletmek için bir uçuş okuluna başvurduğu ancak okul tarafından bilgisi yetersiz olduğu gerekçesiyle yenileme talebinin olumsuz sonuçlandığı ve dosyanın SHGM'de olduğu belirtildi.

Buna rağmen tek başına uçağın pilot koltuğuna oturan Bilen'in pistte ilerlediği sırada uçağın kontrolünü kaybederek kazaya sebebiyet vermesi üzerine SHGM soruşturma başlattı.

KAZA NASIL OLMUŞTU

İlginç kaza bugün saat 11.00 sıralarında Ulualan mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Side Havacılığa ait 1980 model Cessna 172 N model eğitim uçağı, Ulualan mevkisi kum yolu üzerinde bulunan hangardan havalanmak için 500 metre mesafede bulunan piste giderken yol kenarında bulunan zeytin ve kaktüs ağaçlarına çarptı. Kum mevkisinde bulunan stabilize yolda seyir halindeyken yoldan çıkan uçağın pilotu Ersin Bilen, burnu bile kanamadan kendi imkanlarıyla uçaktan çıktı.

Antalya'daki uçak kazasında ilginç detay

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

değişik ~ 4 yıl önce
Bu adam gittiği her yerde 77 pilotuyum diye tanıtıyor kendini , Allah ıslat etsin , inşallah nasibini almıştır da bir daha oturmaz o koltuğa ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 4 yıl önce
Yolcu taşıyan şirketlerden bahsediyorsunuz, hem de inşallahlı maşallahlı kötü niyet temennilerinizle, Allah ıslah etsin diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayıp ~ 4 yıl önce
Siz değil misiniz durun bir kaza raporu çıksın diye her yoruma atlayan? Olayda ölü yaralı yok, hasarlı fakat kime ait olduğu belirsiz bir uçak fotoğrafı var. Burada neden infaz ediliyor bu adam? Neden fotoğrafı tehsir ediliyor? Sizden olmadığı için! Tabi adam ne emekli asker, ne airline pilotu verin veristirin. Siz busunuz işte. Uçak kimin, olay nasıl oldu neden oldu belirsiz. Kendi kendinize burada ahkam kesiyorsunuz. Herkes pilotum, öğretmenim diye bir havalarda. Ayıp ayıp iki dakika insan taklidi yapın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo sana ~ 4 yıl önce
Güzel niyetli kardeşim çok doğru yazmışsın Allah gönlüne göre güzellikler versin. İyi niyetli değiliz yorumlar hep egositce..!
Hımmmm 2 ~ 4 yıl önce
;))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ogrt. ~ 4 yıl önce
Kalkışta pervaneyi feder yapan paşanın lisansı yenilendi ama... Tecnam 2008,de V1 surati oldugunu idda eden, 50 kts nose up surati olan ucak icin 55 kts V1 surati var diyen ogretmen ucuyor, lisans yeniliyor ama... Hadi ateistler bunu da aciklasin... 50 saat ogrt. saatiyle ne isler beceriyor bu ulkede ogretmenler. Sonra da kaza olunca tuh tuh vah vah... FI check,te kok sokturenler bu pilotlara nasil lisans yeniliyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
o paşa ~ 4 yıl önce
onlara lisans bile gerekmez, kimliği gösterirse iş biter. Türkiye abicim bura
Kaza nedeni belli ~ 4 yıl önce
Arabada bazı acemiler fren Yerine gaza bastığı gibi burdada uçağı çalıştırıyor gaza yükleniyor tabi gazı kesmeyi frenyapmayı da bilmediği için pistin dışına çıkıp uçak saplanıyor.iyiki hem uçakta yangın çıkmadı hem de olası bir yaralanma olmadı. böyle geri kafalılar çok .herkes işine bakacak pilot olmadan o koltuğa oturmayacak o firmada bunun cezasını vermeli uçağın parasını tahsil etmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok biliyorsun ~ 4 yıl önce
Sen ne sıfatla firmaya akıl veriyorsun? Danışman mısın? Hakim misin nesin ya?
TGS de zam varmı? ~ 4 yıl önce
Konu dışı haksızlığın hat safhada olduğu bir yerdeyiz. İftira atan ve suçlu olan şahısların arkasında şefin olması kadar kötü bir şey olamaz. Bu apronda neler dönüyor ne kadar işbirlikçi karaktersizler var bunları konuşun bekleyin siz bekleyin!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt. ~ 4 yıl önce
Taksi yapmaya "dolmuş yapıyordum "demişse ucaga yolcu olarak bile binmemeli...!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cenk kizilagacli ~ 4 yıl önce
bu Adam bir daha Dener akil saglikli yerindemi diye dr gosterilmeli .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Okul? ~ 4 yıl önce
Bu arkadaşa lisansı olmadığı halde uçağı veren okul alkışlanacak bir okul yada şahıs her kimse, bravo !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000