27 Nisan 2009, Pazartesi 08:22:08

Antalya'da UFO heyecanı

Antalya’nın Kemer ilçesinde UFO (Tanımlanamayan Uçan Cisimler - Unidentified Flying Objects) heyecanı yaşandı.
  • Muhtemelen Belek'teki bir otelin animasyon amaci ile kullandigi bir cisimdir. Hayal gücü genis ve gençliklerinde çok fazla UZAY 1999 seyretmis arkadaslara duyurulur. NOT: Diger bir olasilik da uzaylilarin Antalya otellerinin promosyonlarindan yararlanma istegi olabilir. Hemen sayin Bakan Tüzmen'e haber verilmeli, çünkü dünya ekonomisi küçülürken Türkiye mucizevî sekilde "uzaydan gelen turist" atagi baslatabilir !
  • Ben Lions'un neden bu haberde konu edildiğini anlayamadım.Ya da başka bir haberin yorumuydu ben atladım.... UFO'lara kalkan eller kırılsın...
  • ARKADAŞLAR BEN İNANDIM SİZİ BİLMEM AMA BEN İNANDIM VE UFO OLMASADA BU TÜR CİSİM VE ARAÇLAR VARDIR
  • KARDEŞİM LANET OLSUN YETER ARTIK NEDİR BU LİONS MUHABBETİ YA. BURASI ÇOK CİDDİ BİR HAVACILIK SİTESİ. BURADA ÇIKAN HABERLERİ VE YORUMLARI DİKKATLE OKUYAN ÇOK CİDDİ BİR OKUYUCU KİTLESİ VAR. HANGİ HABERİ AÇSAM KASITLI OLARAK BİR LİONS MUHABBETİ YAPILIYOR. AIRPORTHABER YETKİLİLERİ ÇOK ACİL BU KONUYA EĞİLSİN LÜTFEN. ARTIK HER HABERİN LİONS'A ENTEGRE EDİLİP GEYİĞİNİN YAPILMASINA MÜSADE ETMEYİN VE BU YORUMLARI YAYINLAMAYIN. BU UTANMAZLARIN LİONS'A DA SAYGISI KALMAMIŞ, NEDİR BU SAÇMALIK, KAPATSINLAR ARTIK ÇENELERİNİ, LİONS'UN ADINI AĞIZLARINA ALMASINLAR, LİONSDAN SOĞUTTULAR İNSANLARI!!! AYRICA EN BÜYÜK ROTARY!
  • Merkalı hayranlarıma: UFO'yu, kışın ısınırken tercih ediyoruz. Sobadan daha hesaplı. ;)
  • İnşallah, Erzuruma gelir ve deney amaçli adam kaçirma olur. Çünkü senin analizini ancak onlar yapar, dünya imkanlari eksik kaliyor. Biz de bu sitede biraz rahatlariz !!!
  • ..lalesi senide alip gitseler ne iyi olurdu dimiii ?? hepimiz kurtulurduk senin abuk laflarından biz sağ sen selamet..
  • erzuruma da bekleriz
  • Ufolarda Antalyayı tercih ediyor demekki. :))

Zaman zaman sabit duran, şekil değiştiren ve gökyüzüne doğru yükselen cisim bir süre sonra gözden kayboldu. Saat 03.30 sıralarında ilçe merkezindeki Çalış Tepesi’nde görülen cisim heyecan yarattı. Amatör kamerayla kaydedilen cisim, önce Çalış semalarına ışık saçarak yükseldi, daha sonra hızlı hareketlerle gökyüzünde kayboldu. Kemerliler zaman zaman farklı geometrik şekillere büründüğü öne sürülen cismi daha iyi görebilmek için plajlara akın etti. Bazı ilçe sakinleri cismin Türkiye’yi ziyaret eden UFO’lar olduğunu savundu.

‘Peşinden koşmaya başladım’

Güvenlik görevlisi olarak görev yaptığı otelin tam karşısında, deniz tarafından bir cismin hızla yükseldiğini gördüğünü söyleyen Erman Bulut, “Önce anlam veremedim. Dışarı çıktığımda iki masa büyüklüğünde bir cismin gökyüzüne doğru tırmandığını gördüm. Uçak ya da balon değildi. Altıgendi ve ateş saçıyordu. Etek gibi kıvrılarak gökyüzünde parçalar bırakıyordu. Çok korktum. Denize doğru gidince, plaja düştüğünü sandım. Peşinden koşmaya başladım. Birden tekrar yükselerek gökyüzüne çıktı. Hızla yukarıya doğru yükselip, yıldızlara kadar uzaklaştığını izledim. Turuncu bir florasan lambası gibi parlıyordu” diye konuştu. Aynı otelin güvenlik görevlisi Mehmet Aydın da “Altıgen şeklindeydi ve ışık saçıyordu. Yavaş yavaş yükselmeye başladı. Yükselirken bir cisim bıraktı. Bu cisim denize doğru düştü. Biz de bu cismi aramak için sahile koştuk. Aradık ama bulamadık” dedi.

(Hürriyet)

Antalya'da UFO heyecanı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 15 yıl önce
Muhtemelen Belek'teki bir otelin animasyon amaci ile kullandigi bir cisimdir. Hayal gücü genis ve gençliklerinde çok fazla UZAY 1999 seyretmis arkadaslara duyurulur. NOT: Diger bir olasilik da uzaylilarin Antalya otellerinin promosyonlarindan yararlanma istegi olabilir. Hemen sayin Bakan Tüzmen'e haber verilmeli, çünkü dünya ekonomisi küçülürken Türkiye mucizevî sekilde "uzaydan gelen turist" atagi baslatabilir !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ben Lions'un neden bu haberde konu edildiğini anlayamadım.Ya da başka bir haberin yorumuydu ben atladım.... UFO'lara kalkan eller kırılsın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ARKADAŞLAR BEN İNANDIM SİZİ BİLMEM AMA BEN İNANDIM VE UFO OLMASADA BU TÜR CİSİM VE ARAÇLAR VARDIR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KARDEŞİM LANET OLSUN YETER ARTIK NEDİR BU LİONS MUHABBETİ YA. BURASI ÇOK CİDDİ BİR HAVACILIK SİTESİ. BURADA ÇIKAN HABERLERİ VE YORUMLARI DİKKATLE OKUYAN ÇOK CİDDİ BİR OKUYUCU KİTLESİ VAR. HANGİ HABERİ AÇSAM KASITLI OLARAK BİR LİONS MUHABBETİ YAPILIYOR. AIRPORTHABER YETKİLİLERİ ÇOK ACİL BU KONUYA EĞİLSİN LÜTFEN. ARTIK HER HABERİN LİONS'A ENTEGRE EDİLİP GEYİĞİNİN YAPILMASINA MÜSADE ETMEYİN VE BU YORUMLARI YAYINLAMAYIN. BU UTANMAZLARIN LİONS'A DA SAYGISI KALMAMIŞ, NEDİR BU SAÇMALIK, KAPATSINLAR ARTIK ÇENELERİNİ, LİONS'UN ADINI AĞIZLARINA ALMASINLAR, LİONSDAN SOĞUTTULAR İNSANLARI!!! AYRICA EN BÜYÜK ROTARY!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Merkalı hayranlarıma: UFO'yu, kışın ısınırken tercih ediyoruz. Sobadan daha hesaplı. ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İnşallah, Erzuruma gelir ve deney amaçli adam kaçirma olur. Çünkü senin analizini ancak onlar yapar, dünya imkanlari eksik kaliyor. Biz de bu sitede biraz rahatlariz !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
..lalesi senide alip gitseler ne iyi olurdu dimiii ?? hepimiz kurtulurduk senin abuk laflarından biz sağ sen selamet..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
erzuruma da bekleriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ufolarda Antalyayı tercih ediyor demekki. :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000