29 Aralık 2017, Cuma 16:42:41

Antalya'da MATS mat oldu!

Antalya’da faaliyet gösteren uçak bakım ve onarım kuruluşu MATS Havacılık’ın, çalışanlarına 5 aya varan süredir maaş vermediği ve şirket sahiplerinin sırra kadem bastığı iddia edildi.
  • Ben bugune kadar okumadim su yazilanlari Airpport haberde sahittir odeme benimle birlikte calisan herkese Allahin izni ile yapilacaktir. bugune kadar noye yapilmadigi da bellidir. burda bu yazilari yazan kisilerin kim oldugunu tahmin edebiliyorum gercegi de herkes biliyor ama konu bu degil. HD kardes klavye erkegi oldugunu dusunmuyorum bir laf yazmissin ismini yazmamissin kim oldugunu belirtmemissin benim oyle yazildigi gibi, yok oldugum, kactigim, kayiplara karistigim yok bak adimi da soyadimida aslanlar gibi yaziyorum. yerim belli yurdum belli telefonum belli klavye erkekliginde degilsen burda yazi yamaktan vazgecip adam gibi cay icmeye beklerim seni kahve ismarliyayim sana ama gel mutlaka bu boyle kalmasin kardesss.
  • süreci takip ederim. ben mahkemeye vermiştim. farketmez bir daha veririm.
  • Aynı şekilde kaç aylık harcırah alacağımız var matsa ödendi f.s. bey ödemedi daha kötü olurlar inşallah
  • SGK'ya yatan primlerinize bile şirketten alacağı olanlar tarafından el konulabilir. Emekli olurken primler nerede diye şaşırmayın.
  • devlete 4 milyon sigorta vergi borcu olan biri nasıl oluyor da yeni bir şirket kuruveriyor.
  • motor lazım mı? binebilecekmisin?
  • hikayesini bilmeyen yoktur sanırım. bu kadar insanın sabrı bekleyişi, hani olurmu ki bu dar boğazdan çıkabilir mi ki? bekle bekle bekle. anlaşılıyor ki size ne kadar hoş görü gösterilse insanları sülük gibi emiyorsunuz. insanları tokatlamakla zekiyim, uyanığım mantalitesi kafanıza yer yapmış.
  • ARABA VAR ALTLARINDA. RENGİ LACİVERT PLAKASI 26 NİSPET YAPAR GİBİ GETİRİP A kapısına dayıyorsunuz. kimin parasıyla gösteriş yapıyorsunuz siz.
  • Antalya hava alanında hangar mı varmış? 15 senedir oradayım, bilmiyordum hangar olduğunu. B
  • ADAM MATSI BU HALE SOKMUŞ. MİLLETE 4 MAAŞ 5 MAAŞ TAKMIŞ. AYNI ADAMLAR TEKRAR İSİM DEĞİŞTİREREK AYNI BİNADA OFAS OLUVERİYORLAR. 145 BAKIM KURULUŞU OLUVERİYORLAR VE SEN BUNU BİRDE ONAYLIYORSUN. YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ OTORİTEYE. BU FIRILDAKLARIN ÜÇKAĞITINA ÇANAK TUTUYORSUNUZ. BAŞDA EN SUÇLU SİZSİNİZ YAZIK YAZIK.........YAZIKLAR OLSUN..........

Antalya’da faaliyet gösteren uçak bakım ve onarım kuruluşu MATS Havacılık’ın, çalışanlarına 5 aya varan süredir maaş vermediği ve şirket yetkililerine de ulaşılamadığı iddia edildi.

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre; Antalya Havalimanı’nda uçak bakım ve onarım hizmeti veren eski adı MATS olan ve daha sonra isim değişikliğine giden OFAS Havacılık'ın sahipleri, 100’den fazla çalışanına 5 aya varan sürelerde maaş vermeyerek ortadan kayboldu.

100’ün üzerinde çalışanı birkaç aydır ödeme yapılacağı vaadiyle oyalayan ve son olarak da ortadan kaybolan şirket sahipleri, geride büyük bir mağduriyet bıraktı. Maaşlarını aylardır alamayan çalışanların ise bazılarının başka şirketlerde iş bulabildiği, ancak bazılarının işsiz kalarak şirkete ulaşmaya çalıştıkları öğrenildi.

DHMİ DE SÖZLEŞMEYİ FESHESTTİ

Öte yandan OFAS Havacılık’ın Antalya Havalimanı’ndaki ofislerinin kirasını da bir süredir ödemediği ve DHMİ’nin 31 Aralık itibariyle şirketin kira sözleşmesini feshedeceği belirtiliyor. Şirkete ihtarname gönderen DHMİ, yıl sonu itibariyle şirketten ofisleri boşaltmasını istedi.

Bakım yetkisi de düşen şirketin faaliyetlerinin tamamen durdurulacağı öğrenildi.

©AirportHaber

Antalya'da MATS mat oldu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Fatih SACKESEN ~ 5 yıl önce
Ben bugune kadar okumadim su yazilanlari Airpport haberde sahittir odeme benimle birlikte calisan herkese Allahin izni ile yapilacaktir. bugune kadar noye yapilmadigi da bellidir. burda bu yazilari yazan kisilerin kim oldugunu tahmin edebiliyorum gercegi de herkes biliyor ama konu bu degil. HD kardes klavye erkegi oldugunu dusunmuyorum bir laf yazmissin ismini yazmamissin kim oldugunu belirtmemissin benim oyle yazildigi gibi, yok oldugum, kactigim, kayiplara karistigim yok bak adimi da soyadimida aslanlar gibi yaziyorum. yerim belli yurdum belli telefonum belli klavye erkekliginde degilsen burda yazi yamaktan vazgecip adam gibi cay icmeye beklerim seni kahve ismarliyayim sana ama gel mutlaka bu boyle kalmasin kardesss.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mekanik ~ 6 yıl önce
süreci takip ederim. ben mahkemeye vermiştim. farketmez bir daha veririm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nordwindci ~ 6 yıl önce
Aynı şekilde kaç aylık harcırah alacağımız var matsa ödendi f.s. bey ödemedi daha kötü olurlar inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kerkenes ~ 6 yıl önce
Neden alacağını takip etmedin kerkenez?
SGK ~ 6 yıl önce
SGK'ya yatan primlerinize bile şirketten alacağı olanlar tarafından el konulabilir. Emekli olurken primler nerede diye şaşırmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir bilen ~ 6 yıl önce
devlete 4 milyon sigorta vergi borcu olan biri nasıl oluyor da yeni bir şirket kuruveriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B.G. ~ 6 yıl önce
Lütfen iletişim kuralım benimde başım dertte bu şirketle
fatih ~ 6 yıl önce
motor lazım mı? binebilecekmisin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HD ~ 6 yıl önce
Oscar’a biniyor zaten.
eşek hoşaf ~ 6 yıl önce
hikayesini bilmeyen yoktur sanırım. bu kadar insanın sabrı bekleyişi, hani olurmu ki bu dar boğazdan çıkabilir mi ki? bekle bekle bekle. anlaşılıyor ki size ne kadar hoş görü gösterilse insanları sülük gibi emiyorsunuz. insanları tokatlamakla zekiyim, uyanığım mantalitesi kafanıza yer yapmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çiğbörek ~ 6 yıl önce
Durman hata. Adam senin patanla Oscar’a ev ve araba aldı. Evdeki Türkmen hizmetci cabası.
BMW ~ 6 yıl önce
ARABA VAR ALTLARINDA. RENGİ LACİVERT PLAKASI 26 NİSPET YAPAR GİBİ GETİRİP A kapısına dayıyorsunuz. kimin parasıyla gösteriş yapıyorsunuz siz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BNV ~ 6 yıl önce
Araba kayın biladerin. O’nu da bu işlere karıştırmışlar.
Bir merak eden ~ 6 yıl önce
Antalya hava alanında hangar mı varmış? 15 senedir oradayım, bilmiyordum hangar olduğunu. B

Yanıtla

Kalan karakter 1000
meraklı fatih beye ~ 6 yıl önce
ne kadar belli sen olduğun. Antalya da hangar olmadığı yalan haber. diyer 100 kişinin 5` er maaş alacakları sirketin yetkisinin askıya alınısı, ayrıca kira sözleşmesinin 31 aralik da dhmi tarafından tek taraflı fesih edildiği doğru mu? yalan haber olara tek Antalya hava limaninda hangar olmayısı mı bunu mu algılayabildin. insanların aklı ile dalga geçiyorsun. sen çok zeki biri değilsin sadece karsındakiler arlı. bilirmisin ar namus haysiyet.
SHGM NERDESİN ~ 6 yıl önce
ADAM MATSI BU HALE SOKMUŞ. MİLLETE 4 MAAŞ 5 MAAŞ TAKMIŞ. AYNI ADAMLAR TEKRAR İSİM DEĞİŞTİREREK AYNI BİNADA OFAS OLUVERİYORLAR. 145 BAKIM KURULUŞU OLUVERİYORLAR VE SEN BUNU BİRDE ONAYLIYORSUN. YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ OTORİTEYE. BU FIRILDAKLARIN ÜÇKAĞITINA ÇANAK TUTUYORSUNUZ. BAŞDA EN SUÇLU SİZSİNİZ YAZIK YAZIK.........YAZIKLAR OLSUN..........

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000