05 Mayıs 2011, Perşembe 08:11:58

ANTALYA YOLCU SAYISINDA ARTIŞ

Antalya'ya gelen yabancı ziyaretçi sayısındaki artış yaz sezonu öncesi yeni rekor için umutlandırıyor. Nisan ayını yüzde 61'lik artışla kapatan Antalya'da yıllık artış hızı da dikkat çekiyor.
  • Allah rahmet eylesin
  • Antalya Havalimaında Artış Tabiki sevindiriçi ve gurur duyulan bir başarı ama ,bu artişlarda Gerekli başarılı hizmeti müşteri memmuniyetini saglarken Cnını dişine takan çalaışanlarımızdan Abimiz,arkadaşımız can dostumuz Güvenlik egitim kordinasyon şefimiz Syn Cengiz Hazal'ın dün çalışma sırasında rahatsızlanarak kaybetmiş olmamızın vermiş oldugu üzüntü çok büyük.Kendisine Allahtan rahmet Öncelikle ailesine ve Tüm ICF ailesine baş saglıgı dileriz. Çalaışanla
Kuzey Afrika'daki olaylar nedeniyle ciddi bir artış beklentisi oluşan Antalya'da, ilk veriler beklentilerin boşa çıkmadığını gösteriyor. Nisan ayında yüzde 61'lik artış yaşanan yabancı ziyaretçi sayısında dört aylık dönemde oluşan artış da yüzde 33 düzeyinde gerçekleşti.

Antalya İl Kültür Turizm Müdürlüğü internet sitesine yayınlanan verilere göre nisan ayı sonunda Antalya'ya havayoluyla giriş yapan yabancı ziyaretçi sayısı aylık bazda yüzde 61 yıllık bazda ise yüzde 33 oranında artış gösterdi. 2010 Nisan ayında 469 bin 733 kişinin geldiği Antalya'ya bu yılın aynı döneminde 755 bin 356 yabancı ziyaretçi girişi gerçekleşti.

1 Ocak 2011 - 30 Nisan 2011 tarihleri arasında gelen yabancı ziyaretçi sayısı ise 1 milyon 480 bin 667 kişiye ulaştı. Bu sayı 2010 yılında 1 milyon 116 bin 726 olarak gerçekleşmişti.
ANTALYA YOLCU SAYISINDA ARTIŞ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Allah rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Antalya Havalimaında Artış Tabiki sevindiriçi ve gurur duyulan bir başarı ama ,bu artişlarda Gerekli başarılı hizmeti müşteri memmuniyetini saglarken Cnını dişine takan çalaışanlarımızdan Abimiz,arkadaşımız can dostumuz Güvenlik egitim kordinasyon şefimiz Syn Cengiz Hazal'ın dün çalışma sırasında rahatsızlanarak kaybetmiş olmamızın vermiş oldugu üzüntü çok büyük.Kendisine Allahtan rahmet Öncelikle ailesine ve Tüm ICF ailesine baş saglıgı dileriz. Çalaışanla

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000