28 Temmuz 2021, Çarşamba 15:44:54

Antalya yanıyor... Uçak ve helikopterler görev başında

Antalya'nın Manavgat ilçesinde saat 12.05'de çıkan ve rüzgarında etkisi ile yerleşim yerlerine sıçrayan yangına 10 ilden 19 helikopter, 1 uçak ve 9 ilden de 412 personel ile müdahale desteği sağlanıyor.
  • Kıbrıs'a 8 ayrı,Rize'ye 3 ayrı uçakla gitmeye,betona,saraylara, arabalara,araplara, afrikalılara,garantili ihalelerle yandaşlara,tarikat, cemaatlere,gösterişe,lükse, mahdumlara,8-10 ayrı yerden maaş alan torpilli tosuncuklara para var ama yangın söndürme uçaklarına yok ! Devlette 13 özel uçak,5 helikopter ve 120 binden fazla lüks makam arabası var ama ülkede yangın riskinin yüksek olduğu bilinmesine rağmen sadece 3 kiralık yangın söndürme uçağı nasıl olur demeyelim ne de olsa artık yeni Türkiye burası ! 20 yıldır ülkeyi her anlamda daha da kötüye götürenlere durmadan oy verip duranlar da bu yangınlardan ve söndürülememesinden sorumludur !
  • Neden 1 tane uçak ? İnsanların evleri yanıyor, diğer 2 uçak nerede ? Kaldı ki, aynı anda Osmanıye ve Manisa'da da orman yangını var. 3 uçağın bile yetmeyeceği ortadayken, kin uğruna, intikan uğruna THK uçakları çürümeye terk edildi. Bunları uçar durumda tutmanın maliyeti, bir saray dikmekten daha fazla değildir. Yeşil rengi sadece Doların üstünde sevenlerle, bu ülkede orman kalmayacak.
  • Acaba yine hangi Ağbaba otel yada tatil köyü yapacak ta o kadar yeri yaktılar...yanan hayvanlarıda satmıyoruz tabi ...içimiz yanıyor be yazik yazık...
  • “YAK” işlet , devret . THK yangın
  • Neden? Çünkü THK batsın da gayrimenkullerine çökelim diyen paragöz ve takunyalı zihniyet THK uçaklarını ihale dışı bıraktı ve o uçaklar hangarda çürüyor
  • THK nin uçakları neden yatıyor? Hani Rusya'dan gelen kiralık uçak filosu? Sayın bakan cevap ver lütfen
  • Derhal thk uçakları hazırlayın
  • 12 dakikada orman yangınlarına müdahale ettiğini söyleyen bakan, her yıl olduğu gibi bu yıl da işkembeden konuştu.Ama esas sorun şu ki; Kimse hesap sormuyor.Sadece Sabotaj deyip işin içinden yine sıyrılacaklar.Neden yeterli tedbirleri almadınız diye kimse sormayacak.İtibardan tasarruf olmaz diyenler, ormanlardan tasarruf olur mu?

Antalya'nın Manavgat ilçesinde saat 12.05'de çıkan ve rüzgarında etkisi ile yerleşim yerlerine sıçrayan yangına 10 ilden 19 helikopter, 1 uçak ve 9 ilden de 412 personel ile müdahale desteği sağlanıyor.

Yeniköy Mahallesi'nde öğle saatlerinde başlayan yangın, rüzgarında etkisi ile geniş bir alana yayılırken Manavgat'ın birçok noktasından yangın haberleri gelmeye başladı. Son yılların en büyük yangını ile karşı karşıya kalan ilçeye 10 ilden 19 helikopter, 1 uçak  9 ilden 412 personel, 9 ilden 103 arazöz ve 2 ilden 6 dozerle müdahale devam ediyor.

BAKAN PAKDEMİRLİ'DEN AÇIKLAMA

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yangınla ilgili, "Antalya Manavgat'ta saat 12.05'te başlayan yangına ekiplerimiz 1 uçak, 19 helikopter, 6 dozer, 103 arazöz, 412 personel ile müdahale ediyor. Ormanın kahramanları büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürüyor. Söndürme çalışmalarını yerinde incelemek için Manavgat’a geçiyorum. Ayrıca Mersin Gülnar’da saat 13.09’da başlayan yangına da ekiplerimiz çok kısa sürede müdahale etti. 1 helikopter, 40 Arazöz, 3 dozer, 160 personel ile yangını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor." açıklamasında bulundu.









Antalya yanıyor... Uçak ve helikopterler görev başında

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Ne desek boş ~ 3 yıl önce
Kıbrıs'a 8 ayrı,Rize'ye 3 ayrı uçakla gitmeye,betona,saraylara, arabalara,araplara, afrikalılara,garantili ihalelerle yandaşlara,tarikat, cemaatlere,gösterişe,lükse, mahdumlara,8-10 ayrı yerden maaş alan torpilli tosuncuklara para var ama yangın söndürme uçaklarına yok ! Devlette 13 özel uçak,5 helikopter ve 120 binden fazla lüks makam arabası var ama ülkede yangın riskinin yüksek olduğu bilinmesine rağmen sadece 3 kiralık yangın söndürme uçağı nasıl olur demeyelim ne de olsa artık yeni Türkiye burası ! 20 yıldır ülkeyi her anlamda daha da kötüye götürenlere durmadan oy verip duranlar da bu yangınlardan ve söndürülememesinden sorumludur !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sürücü ~ 3 yıl önce
Neden 1 tane uçak ? İnsanların evleri yanıyor, diğer 2 uçak nerede ? Kaldı ki, aynı anda Osmanıye ve Manisa'da da orman yangını var. 3 uçağın bile yetmeyeceği ortadayken, kin uğruna, intikan uğruna THK uçakları çürümeye terk edildi. Bunları uçar durumda tutmanın maliyeti, bir saray dikmekten daha fazla değildir. Yeşil rengi sadece Doların üstünde sevenlerle, bu ülkede orman kalmayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal olsun arkadasim ~ 3 yıl önce
Senin yazini anlayabilecek kapasite olsa onlarda zaten cozumlenirdi sorun
Votandaş ~ 3 yıl önce
Şimdi biri sana chpkkli yazar nankör vatan haini oluverirsin
Peşkeş ~ 3 yıl önce
Acaba yine hangi Ağbaba otel yada tatil köyü yapacak ta o kadar yeri yaktılar...yanan hayvanlarıda satmıyoruz tabi ...içimiz yanıyor be yazik yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yyy ~ 3 yıl önce
“YAK” işlet , devret . THK yangın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçak sadece 1 tane ~ 3 yıl önce
Neden? Çünkü THK batsın da gayrimenkullerine çökelim diyen paragöz ve takunyalı zihniyet THK uçaklarını ihale dışı bıraktı ve o uçaklar hangarda çürüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hani uçaklar ~ 3 yıl önce
THK nin uçakları neden yatıyor? Hani Rusya'dan gelen kiralık uçak filosu? Sayın bakan cevap ver lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçak ~ 3 yıl önce
Derhal thk uçakları hazırlayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
10iki dakika ~ 3 yıl önce
12 dakikada orman yangınlarına müdahale ettiğini söyleyen bakan, her yıl olduğu gibi bu yıl da işkembeden konuştu.Ama esas sorun şu ki; Kimse hesap sormuyor.Sadece Sabotaj deyip işin içinden yine sıyrılacaklar.Neden yeterli tedbirleri almadınız diye kimse sormayacak.İtibardan tasarruf olmaz diyenler, ormanlardan tasarruf olur mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alanyali esnaf ~ 3 yıl önce
Neden buralati yanerken hangarda thk ucaklari bekler neden ne bu nefret kin .
Sabir ~ 3 yıl önce
Allah sana akil fikir versin ey insan evladi ! Orman yaniyor sen tedbirden itibardan bahsediyorsun, ortami germek istedigin ve ellerini ovusturup guldugunu sevindigini cok belli ediyorsun.
Akepeli bakan ~ 3 yıl önce
Bu adamı şirketime çaycı yapmam adam akepe bakan oluyor. Varın gerisini IQ su 30 akepe seçmenine anlatın
Betona dönüşüm ~ 3 yıl önce
Otel olacaktır
Rezillik ~ 3 yıl önce
Bir tane uçağımız varmış. Fakirlik diz boyu ama itibardan tasarruf etmeyiz. Reise uçak alacağınıza paraları buralara harcayın
Neden bu nefret kin biliyor musun ~ 3 yıl önce
Ulu Önder Atatürk'üm iyi ... bunlara da o yuzden..Kin nefretleri acilari burdan geliyor, isterse ulke yansin ama ha ucaklarimiz ucmasin
bi sen ~ 3 yıl önce
bi sen dogruyu soyluyorsun zaten , yerden bitmeler

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000