13 Mayıs 2013, Pazartesi 08:49:54

ANTALYA UÇAĞININ KAPTANI UÇUŞA DEVAM EDEMEDİ

Norwegian Havayolları'nın Bodo-Antalya seferini yapacak olan uçağının kaptanı rahatsızlanınca uçak geri döndü, kokpit ekibi değişti...
  • Ben norveç ve fınlandıyadan operasyon yapan tur operatoruyum. Aynı şey turk uçağında meydana gelseydı anında gazetelerde ve televizyondaydık.Kendi pılot ve havayollarımızın kıymetını bılelımeu
  • Hacı o değilde Allah'ın çaycısını Nasıl THY Genel müdür yapmışlar :D Ben bunu anlamıyorum arkadaş ya.. Laz çaycı
  • BIKKIN Kisi, Evet ben Norec havayollarindan para aliyorum, amacimiz, Norvec Egemenligini THY'ye kabul ettirmek. THY'de baski var. Kahrolsun Hamdi'nin THY ustundeki caydirici baskisi. Daha da yazacaktim ama neyse
  • Nedir bu KiN nedir bu Nefret ??? Varsa yoksa her FIRSAT'TA vur THY'YE ??? NEDEN ??? KUYRUK ACIN FALANMI VAR ??? YOKSA RAKiP FiRMADAN PARA FALANMI ALIYORSUNUZ ??? YOK THY'DE BASKI VARMIS YOK SU YOK BU. CALISMA O ZAMAN ARKADAS,UCMA O ZAMAN,YAPMA O ZAMAN !!! "THY nda uçucu ekibin profosyonellikleri ellerinden alınmış durumda" diye ARKADASLAR ADINA KONUSABiLiYORSUN,Bu insanlar hicmi sahsiyet sahibi degiller???Hicmi iradeleri yok???Nerde Yasiyorlar nerde Calisiyorlar??? "Ben şahsen ne şartlarda uçtuğunu biliyorum " diyebiliyorsun !!! Peki SEN Ne yaptin Arkadaslarin icin???Oturdun Cengaverler gibi Klaviye basina AHKAM Kesiyorsun Öylemi??? Hadi baska KAPIYA ,Yemezler kuyruk ACIN vardir Mutlaka yoksa durma THY'ye giydiriyorsun.Ya 305'densin veya is'e alinamayan??? GEC BUNLARI BASKA KAPIYA !!!
  • THY nda aynı durumu yaşayan bir pilot olduğunu düşünün, adam ölecek olsa uçuşu tamamlar baskıdan, başına geleceklerden dolayı. Alın size güvenli uçuş. Ben şahsen ne şartlarda uçtuğunu biliyorum kabin memurlarının veya kokpit ekibinin. THY nda uçucu ekibin profosyonellikleri ellerinden alınmış durumda, Kaptan ne yazık ki karar yetkilerini kullanamıyor.

Norwegian Havayolları'nın dün Bodo (Norveç)-Antalya seferini yapacak olan Boeing 737-800 tipi uçağı kalkışından bir süre sonra Stockholm'e zorunlu iniş yaptı.

Yolcularını aldıktan sonra sorunsuz bir kalkış gerçekleştiren uçağın kaptanı kalkışını henüz tamamlamadan kendini iyi hissetmediğini söyledi. Bir süre kendini deneyen kaptan, uçuşa devam edemeyeceğini bildirerek Stockholm hava sahası üzerindeyken iniş için izin istedi.

Arlanda Havalimanı'na inen uçağın kokpit ekibi yerini yedek ekibe bıraktı. Hastaneye kaldırılan kaptanın tedavi altına alındığı öğrenilirken, uçak 3 saatlik gecikme ile Antalya'ya ulaştı.

ANTALYA UÇAĞININ KAPTANI UÇUŞA DEVAM EDEMEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Tur operatoru ~ 11 yıl önce
Ben norveç ve fınlandıyadan operasyon yapan tur operatoruyum. Aynı şey turk uçağında meydana gelseydı anında gazetelerde ve televizyondaydık.Kendi pılot ve havayollarımızın kıymetını bılelımeu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haha ~ 11 yıl önce
Hacı o değilde Allah'ın çaycısını Nasıl THY Genel müdür yapmışlar :D Ben bunu anlamıyorum arkadaş ya.. Laz çaycı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben de senden biktim ~ 11 yıl önce
BIKKIN Kisi, Evet ben Norec havayollarindan para aliyorum, amacimiz, Norvec Egemenligini THY'ye kabul ettirmek. THY'de baski var. Kahrolsun Hamdi'nin THY ustundeki caydirici baskisi. Daha da yazacaktim ama neyse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başka kapıya!!! ~ 11 yıl önce
THY'larında kuyruk sürten engerekler! gidin başka yerlerde istifra edin!!! kokuttunuz buraları! haydi başka kapıya!
BIKTIK SiZDEN! ~ 11 yıl önce
Nedir bu KiN nedir bu Nefret ??? Varsa yoksa her FIRSAT'TA vur THY'YE ??? NEDEN ??? KUYRUK ACIN FALANMI VAR ??? YOKSA RAKiP FiRMADAN PARA FALANMI ALIYORSUNUZ ??? YOK THY'DE BASKI VARMIS YOK SU YOK BU. CALISMA O ZAMAN ARKADAS,UCMA O ZAMAN,YAPMA O ZAMAN !!! "THY nda uçucu ekibin profosyonellikleri ellerinden alınmış durumda" diye ARKADASLAR ADINA KONUSABiLiYORSUN,Bu insanlar hicmi sahsiyet sahibi degiller???Hicmi iradeleri yok???Nerde Yasiyorlar nerde Calisiyorlar??? "Ben şahsen ne şartlarda uçtuğunu biliyorum " diyebiliyorsun !!! Peki SEN Ne yaptin Arkadaslarin icin???Oturdun Cengaverler gibi Klaviye basina AHKAM Kesiyorsun Öylemi??? Hadi baska KAPIYA ,Yemezler kuyruk ACIN vardir Mutlaka yoksa durma THY'ye giydiriyorsun.Ya 305'densin veya is'e alinamayan??? GEC BUNLARI BASKA KAPIYA !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen kimsin??? ~ 11 yıl önce
Sen Kaptan´ların zorla SPK kullandıkları, alacakları yakıta dahi karar veremediklerini, giren FO ların çoğunun sözleşme tarihlerinin dolmalarını beklediklerini vs vs biliyor musun? Senin TK da uçucu ekip olduğunu sanmıyorum yada torpille giren fanatiklerdensindir, yoksa mümkün değil TK yı savunmazdın bana. Benim yaptığım eleştiri bütün uçuş ekiplerinin insanca koşullarda çalıştırılmaları ve THY nın adına yakışır bir kurum olma yolunda düzeltilmesi amacıyla yapılmaktadır. Eğer faal uçucu ekip isen benimle aynı taraftan olman gerekiyor. Belki de Hamdi Bey´in aldırdığı uçucu ekibin maaşını kıskanan Rizeli TGS cilerden birisindir.
burada olsa. ~ 11 yıl önce
THY nda aynı durumu yaşayan bir pilot olduğunu düşünün, adam ölecek olsa uçuşu tamamlar baskıdan, başına geleceklerden dolayı. Alın size güvenli uçuş. Ben şahsen ne şartlarda uçtuğunu biliyorum kabin memurlarının veya kokpit ekibinin. THY nda uçucu ekibin profosyonellikleri ellerinden alınmış durumda, Kaptan ne yazık ki karar yetkilerini kullanamıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000