25 Ağustos 2019, Pazar 12:58:25

Antalya Havalimanı'na yeni güvenlik sistemi

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hüseyin Keskin, Antalya Havalimanı’nda Radar Tabanlı Çevre Güvenlik Sistemi’nin hizmete girdiğini duyurdu.
  • torpilin keyfiyetin kralı bir işletme
  • Yine yapan shgm ekmeği yiyen dhmi ne güzel iş güzel reklam yapıyorsunuz
  • Pardon bunu anamıza diyoduk :(
  • Arkadaşlar tanıyın tanımayın emin olun hüseyin keskin iyi ve temiz kalpli bir insandır zamanla görür tanır anlarsınız sizde Smm
  • WxR ne oldu ? Follow-the-Green ne oldu?
  • Teveccühünüz İçin teşekkür ederiz Sayın Genel Müdürümüz, havacılık güvenliğine hizmet veren güvenlik personeli olarak desteğiniz için biz teşekkür ederiz. 7/24 görevimizin başındayız.
  • Geçen hafta atc’yi, bu hafta da Elektroniği övmüş helal
  • Sn Genel Müdür lütfen insan kaynakları keyfi görevden almaları ve bunda teftiş kurulu çok aktif ve zalimce kullananları bir araştırın. Dhmi ye bu yönde açılan tüm davalar kaybetti kurum.Bunlara dur deyin lütfen
  • DHMİ de yıllardır süren daire başkanlığı sultaligina, haksızlıklara, hukuksuzluklara son verecek kurum içi barışı yeniden saglayacaktir. Bu sebeple kurumumuzun hakkıyla çalışıp bı yerlere gelmeye çalışan personelinin kendisinden beklentisi büyüktür. Şu kuruma açılan davalara açıp bir bakar umarım nasıl keyfiyetle iş yapıldığını insanların hayatlarıyla gelecekleriyle nasıl oynandigini görür.
  • Genel müdürümüze de sakal yakışıyor. Biz de istiyoruz:))

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hüseyin Keskin, Antalya Havalimanı’nda Radar Tabanlı Çevre Güvenlik Sistemi’nin hizmete girdiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin açıklamalar yapan Keskin, “Faaliyetlerini “önce güvenlik” anlayışıyla yürüten kuruluşumuz, başta uçuş emniyeti ve güvenliği yanı sıra yolcu konforu için havalimanlarımızı yüksek teknolojili cihaz ve sistemlerle donatmaya devam ediyor. Bu kapsamda çok önemli bir proje de Antalya Havalimanında gerçekleştirildi. Radarlar, toprak altı fiber optik algılama, IP ve termal kameralar, acil durum müdahale merkezleri ve komuta kontrol merkezinden oluşan “Radar Tabanlı Çevre Güvenlik Sistemi” hizmete girdi” ifadelerini kullandı.

“DHMİ’nin yakaladığı bu yüksek standart, ülkemizin uluslararası denetimlerde mükemmel sonuçlar almasına katkı sağlıyor." diyen Keskin, "Temmuz 2019’da Türkiye’ye verilen “ICAO Başkanlık Konseyi Havacılık Güvenliği Sertifikası”, başarılarımızın küresel otoritelerce tescil edildiğini gösteriyor. Sivil havacılıkta tarih yazan Türkiye’nin güzide bir kuruluşu olarak, ulusal ve küresel havacılığın “uçuş emniyeti ve güvenliği” temelinde büyümesine katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Havalimanlarımızda gece gündüz fedakârca hizmet vererek bu güzel neticeleri almamızı sağlayan değerli mesai arkadaşlarıma ve tüm güvenlik birimlerine kalbî teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Antalya Havalimanı'na yeni güvenlik sistemi

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

kral ~ 5 yıl önce
torpilin keyfiyetin kralı bir işletme

Yanıtla

Kalan karakter 1000
shgm ~ 5 yıl önce
Yine yapan shgm ekmeği yiyen dhmi ne güzel iş güzel reklam yapıyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
#ArffSizeGüveniyeah ~ 5 yıl önce
Pardon bunu anamıza diyoduk :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hüseyin keskin gerçekden iyidir ~ 5 yıl önce
Arkadaşlar tanıyın tanımayın emin olun hüseyin keskin iyi ve temiz kalpli bir insandır zamanla görür tanır anlarsınız sizde Smm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burasi ~ 5 yıl önce
Deneme yanilma yeri degil, gercekten akilli ve yuksek performansli ve vatana hizmet aski bulunan personelin calismasi gereken yer Alican
weather radar ~ 5 yıl önce
WxR ne oldu ? Follow-the-Green ne oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacılık Güvenliği ~ 5 yıl önce
Teveccühünüz İçin teşekkür ederiz Sayın Genel Müdürümüz, havacılık güvenliğine hizmet veren güvenlik personeli olarak desteğiniz için biz teşekkür ederiz. 7/24 görevimizin başındayız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 5 yıl önce
Hemen yalaka olmuşsunuz yazık adam daha kurumu tanımıyor hemen yapışıyorsunuz onun cahilliğinden yararlanmak için
Bravo ~ 5 yıl önce
Geçen hafta atc’yi, bu hafta da Elektroniği övmüş helal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahahaha ~ 5 yıl önce
Elektronik müdürlüğünün başarısı yani bu, öyle mi? Çok güldüm yahu, Allah iyiliğini versin.
Ali bey lütfen yayınlayın ~ 5 yıl önce
Sn Genel Müdür lütfen insan kaynakları keyfi görevden almaları ve bunda teftiş kurulu çok aktif ve zalimce kullananları bir araştırın. Dhmi ye bu yönde açılan tüm davalar kaybetti kurum.Bunlara dur deyin lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaybetti de? ~ 5 yıl önce
O kişiler bir bedel ödedi mı? Hayır. Ne zaman ki o kişiler bir bedel ödemeye başlar herkes kendine bir çeki düzen verir. Yoksa haklıysan git dava aç diyen kişiler olmaya devam ederler.
Kendisi ~ 5 yıl önce
DHMİ de yıllardır süren daire başkanlığı sultaligina, haksızlıklara, hukuksuzluklara son verecek kurum içi barışı yeniden saglayacaktir. Bu sebeple kurumumuzun hakkıyla çalışıp bı yerlere gelmeye çalışan personelinin kendisinden beklentisi büyüktür. Şu kuruma açılan davalara açıp bir bakar umarım nasıl keyfiyetle iş yapıldığını insanların hayatlarıyla gelecekleriyle nasıl oynandigini görür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atc ~ 5 yıl önce
siz buna inanıyor musunuz?
Hope ~ 5 yıl önce
İnanmak istiyorum.O kadar maddi manevi kayıptan sonra hayata tutunmamı saglayan şey umut. Allah Büyük...
Foroz ~ 5 yıl önce
Genel müdürümüze de sakal yakışıyor. Biz de istiyoruz:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sonucta devlet memuru ~ 5 yıl önce
Devlet memuru sac sakal kurallarina uymasi beklenir

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000