03 Haziran 2023, Cumartesi 08:59:53

Antalya Havalimanı yeni şirketler ağırlamaya devam ediyor

Fraport TAV Antalya Havalimanı proje kapsamında Antalya’ya yeni havayolları ve yeni rotalar kazandırmaya devam ediyor.
  • Zaten yetişmeyen operasyona biraz daha yük bindirin ki hiç yetişemesin adamlar.

Turizmin çeşitlendirilmesine yönelik yaptığı stratejik çalışmalar ile ön plana çıkan Fraport TAV Antalya  Havalimanı, Ortadoğu ve Kuzey Afrika destinasyonlarına yoğunlaşarak, Antalya için önemli bir kaynak pazar haline gelen bu destinasyonlarda yaptığı çalışmaların meyvesini topluyor.

Fraport TAV Antalya Havalimanı proje kapsamında Antalya’ya yeni havayolları ve yeni rotalar kazandırmaya devam ediyor. Tarifeli olarak ilk seferini  1  Haziran 2023 tarihinde Abu Dhabi’den  Antalya’ya gerçekleştiren  Wizz Air  yıl boyunca haftada 3 kez düzenli olarak seferlerini gerçekleştirecek. 
Fraport TAV Antalya Havalimanı Eş Genel Müdürü Gudrun Teloeken “Ortadoğu ve Kuzey Afrika pazarlama faaliyetlerimiz 2022 kış sezonunun başından beri devam ediyor. Gelen misafirlerimiz, deniz, kum güneş turizminin yanı sıra, alışveriş, gastronomi şehir ve doğa turları ile Antalya’da tatilin tadını çıkaracak” dedi.

Ortadoğu’dan tarifeli olarak sefer düzenlemeye başlayan bir başka havayolu da Kuwait Airways.  01 Haziran’da Kuveyt’ten Antalya’ya ilk seferini gerçekleştiren Kuwait Airways yaz boyunca haftada iki kez Antalya seferlerini gerçekleştiriyor olacak. 

Yeni rotalar ile ilgili olarak Fraport TAV Antalya Havalimanı Eş Genel Müdürü Deniz Varol  “Abu Dhabi ve Kuveyt’ten Antalya’ya gelen misafirlerimizi karşılıyor olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz, gelen misafirlerimizin güzel anılar ile Antalya’dan ayrılmasını umut ediyoruz” ifadesinde bulundu. 



Antalya Havalimanı yeni şirketler ağırlamaya devam ediyor

Yorumlar

Ayt rötar ~ 11 ay önce
Zaten yetişmeyen operasyona biraz daha yük bindirin ki hiç yetişemesin adamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000