02 Temmuz 2017, Pazar 16:51:17

Antalya 2 yılın rekorunu kırdı

Antalya'ya 1 Temmuz tarihinde havayoluyla 147 bin 853 turist geldi. Bu rakamın, son iki yılın rekoru olduğu kaydedildi.
  • Handling çalışır dhmi övünür!
  • orada olup kalkışları izlemek isterdim. sıcak havalarda uçaklar mtw'ye yakın ağırlıklarla kalkarken pistin tamamına yakınını kalkış koşusu için kullanabiliyorlar.. hatta yak-42ler o kadar düşük rate of climb ile tırmanıyorlarki kalktıkları belli bile oluyor :))
  • Antalya yolcu rekoru kırıyor ama yolcu hizmetleri şirketleri dökülüyor.Uçak park ediyor,merdiven gelmiyor,elektirik bağlanmıyor.Uçaktan inip apronda otobüs bekleyen yolcular,bir türlü gelemeyen bavullar.Herhalde turizm hızlı olmayacak diye pamuk işçisi gibi yazın işe alıp kışın çıkardıkları personeli bu yaz işe almadılar.Hizmet kötü değil sadece YOK...Burada sitemim yazın 40 derece güneş alnında çalışan emekçilere değil tabii ki,basiretsiz yöneticilere...
  • Teşekkürler ICF Elinize,kolunuza,emeğinize sağlık.Ancak görünen o ki ortada kusursuz bir bencillik söz konusu İşletici firma olan IC Holding ve Fraport kısmınıda tebrik etmeniz gerekmektedir.Elde edilen başarı DHMİ'nin olduğu kadar işletici firmayada aittir.Bunu ıskalamamak gerek eğer ıskalanırsa büyük haksızlık ve adaletsizlik yapılmış olur diye düşünüyor ve sonuna kadarda bunun arkasında duruyorum.Bizler yinede DHMİ'den ve görevli,yüklenici,kiracı ve işveren herkesi tebrik ediyor.Başarılarının devamını diliyoruz.Umarız daha güzel sonuçlar alınır.
  • Son 2 yıl mi? Neden 2014 ve oncesi ile kiyaslanmiyor ki? Manipulatif bir haber. Zira 1300lere yaklasan trafik sayisi 857 olmus bayramda rekor deniliyor. Efendim bir de bayram üstelik. Bayram olmasa demek ki 700 bunun normal sayısı öyleyse.
  • Isınırsıniz
  • Antalya esnafı ve butik işletmeler kan ağlıyor, ne rekoru..
  • Geçen iki yıl kimse gelmeyince, 1 kişi bile gelse rekor oluyor...
  • Tüm zamanların rekoru nerede?

Antalya'ya 1 Temmuz tarihinde havayoluyla 147 bin 853 turist geldi. Bu rakamın, son iki yılın rekoru olduğu kaydedildi.

Turizmin başkenti Antalya'da, Temmuz ayının ilk gününde havalimanında yoğun trafik yaşandı. 1 Temmuz'da Antalya Havalimanı'nda 864 uçak iniş- kalkış yaptı. Havalimanından gelen ve giden yolcu sayısı ise 147 bin 853'e ulaştı. Bu rakamın son iki yılın rekoru olduğu açıklandı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Antalya Başmüdünü Osman Serdar, elde edilen sonuçla ilgili sosyal medya hesabından 'Antalya rekorlara doymuyor. DHMİ çalışıyor, Türkiye kazanıyor. Kusursuz hizmet sunan 14 bin çalışanımızı kutluyorum' şeklinde açıklama yaptı. (Hürriyet)

Antalya 2 yılın rekorunu kırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

kim çalışıyor ~ 7 yıl önce
Handling çalışır dhmi övünür!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 7 yıl önce
orada olup kalkışları izlemek isterdim. sıcak havalarda uçaklar mtw'ye yakın ağırlıklarla kalkarken pistin tamamına yakınını kalkış koşusu için kullanabiliyorlar.. hatta yak-42ler o kadar düşük rate of climb ile tırmanıyorlarki kalktıkları belli bile oluyor :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aytatc ~ 7 yıl önce
yak42'ler yok artık en kötü e190'la geliyorlar
bu nasıl operasyon? ~ 7 yıl önce
Antalya yolcu rekoru kırıyor ama yolcu hizmetleri şirketleri dökülüyor.Uçak park ediyor,merdiven gelmiyor,elektirik bağlanmıyor.Uçaktan inip apronda otobüs bekleyen yolcular,bir türlü gelemeyen bavullar.Herhalde turizm hızlı olmayacak diye pamuk işçisi gibi yazın işe alıp kışın çıkardıkları personeli bu yaz işe almadılar.Hizmet kötü değil sadece YOK...Burada sitemim yazın 40 derece güneş alnında çalışan emekçilere değil tabii ki,basiretsiz yöneticilere...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
Yabancılar günlük 20 dolara her şey dahil uçak transfer dahil kalıyorlar.Bırakta 5 dakikacık beklesinler.Ne kadar ekmek o kadar köfte
.... arkadaşa ~ 7 yıl önce
Sanki havalimanındaki operasyonu otelciler yürütüyor. Yok günlüğü 20 dolara kalıyorlarmış. Senin zihniyetindeki patronlar yüzünden apronda işçilerin canı çıkıyor.
Operasyon ~ 7 yıl önce
Hangi firmadan bahsediyorsunuz? Firmalar arası farklılıklar var çünkü. Bazı firmalar söylediklerinizi desteklerken bazıları yanından geçmiyor.
ICF ~ 7 yıl önce
Teşekkürler ICF Elinize,kolunuza,emeğinize sağlık.Ancak görünen o ki ortada kusursuz bir bencillik söz konusu İşletici firma olan IC Holding ve Fraport kısmınıda tebrik etmeniz gerekmektedir.Elde edilen başarı DHMİ'nin olduğu kadar işletici firmayada aittir.Bunu ıskalamamak gerek eğer ıskalanırsa büyük haksızlık ve adaletsizlik yapılmış olur diye düşünüyor ve sonuna kadarda bunun arkasında duruyorum.Bizler yinede DHMİ'den ve görevli,yüklenici,kiracı ve işveren herkesi tebrik ediyor.Başarılarının devamını diliyoruz.Umarız daha güzel sonuçlar alınır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Garmin ~ 7 yıl önce
Son 2 yıl mi? Neden 2014 ve oncesi ile kiyaslanmiyor ki? Manipulatif bir haber. Zira 1300lere yaklasan trafik sayisi 857 olmus bayramda rekor deniliyor. Efendim bir de bayram üstelik. Bayram olmasa demek ki 700 bunun normal sayısı öyleyse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bayram ~ 7 yıl önce
Trafigin bayramla herhangi bir alakasi yok, zira ic hatlar trafigi normalde 150-160 iken o gün 170 idi. Lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalim, iyi günler.
Sıcağa gelin ~ 7 yıl önce
Isınırsıniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rekormuş... ~ 7 yıl önce
Antalya esnafı ve butik işletmeler kan ağlıyor, ne rekoru..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rekormus diyene ~ 7 yıl önce
Esnaflar kazıklarken kendi bindikleri dalı kestiklerinin farkında değillerdi.Millet uyandı yok oyle sürünürsünüz boyle
Rekor ~ 7 yıl önce
Geçen iki yıl kimse gelmeyince, 1 kişi bile gelse rekor oluyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lololo ~ 7 yıl önce
Tüm zamanların rekoru nerede?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000