14 Ağustos 2013, Çarşamba 16:09:40

ANLAŞMA SAĞLANDI SEFERLER ARTIRILIYOR

Türk hava taşıyıcıları için Güney Kore'ye haftalık 7 olan yolcu sefer sayısının arttırılması konusunda anlaşma sağlandı.
  • busan'a de sefer açsana tk. seul uçuşlarında çok busana gidenler oluyor potansiyel var yani düşin oni
  • Pegasus 2015 yılına dek geniş gövdeli uçaklarla uzun mezilli seferlere başlamayı planlıyordu. Ancak şimdilik gelişme yok gibi görünüyor. Frekans artırımından faydalanamayacak gibi görünüyor...
  • tebrikler yolun acik olsun THY

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Sivil Havacılık Genel Müdür Yardımcısı Bahri Kesici ve Güney Kore Sivil Havacılık Genel Müdürü Suh Hoon Taık başkanlıklarında gerçekleştirilen müzakereler sonucunda Güney Kore'ye sefer artışı için mutabakat zaptı imzalandığı bildirildi. Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Mutabakat zaptı ile Türk hava taşıyıcıları için haftalık 7 olan yolcu sefer sayısı, 9 frekansa çıkartılırken, 2014 yaz sezonu itibariyle de 11 frekansa yükseltilmesi yönünde anlaşma sağlandı. Taraflar ayrıca, sivil havacılıkta güvenlik, bakım ve eğitim konularında koordinasyon ve işbirliğinin geliştirilmesi konusunda da mutabakata vardı."

Uzak Doğu uçuşlarının geliştirilmesi ve seferlerin arttırılmasının özellikle transit hava taşımacılığı açısından büyük önem taşıdığı vurgulanan açıklamada, mayıs ayında Japonya ile de mutabakat zaptı imzalandığı ve uçak tipi kısıtlaması olmaksızın bu ülkeye haftada 42 frekans sefer gerçekleştirme hakkı elde edildiği anımsatıldı.

ANLAŞMA SAĞLANDI SEFERLER ARTIRILIYOR

Yorumlar

dehanghanggong ~ 11 yıl önce
busan'a de sefer açsana tk. seul uçuşlarında çok busana gidenler oluyor potansiyel var yani düşin oni

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pg10 ~ 11 yıl önce
Pegasus 2015 yılına dek geniş gövdeli uçaklarla uzun mezilli seferlere başlamayı planlıyordu. Ancak şimdilik gelişme yok gibi görünüyor. Frekans artırımından faydalanamayacak gibi görünüyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolun acik olsun THY ~ 11 yıl önce
tebrikler yolun acik olsun THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000