22 Mayıs 2009, Cuma 08:25:15

Ankara'ya gelen 2 yolcuda H1N1 virüsü şüphesi

Başkentte bir İspanyol anne ve bebeği, domuz gribi olarak bilinen H1N1 virüsü taşıdıkları kuşkusuyla hastanelere sevkedildi.
  • abime cevap verme vereceksen adam gibi bir turkce kullan yazdiklarin anlasilmiyor.laleli idolumsun...
  • senin bu yorumların bizi bayağı güldürüyo yanı kendını epece kuck dusuruyosun. bu domuz grıbı nıye h1n1 oldu kus grıbını nıcın baska bı kod takılmadı nedır yanı bu amerıkanın bı oyunuda bu mu oluyor.
  • Yani demek istediğin şu, yumurtamı tavuktan tavukmu yumurtadan... yoksa sahandamı... hahaha çok güzel espriler yapıyorum ben yaaa
  • Bi karar verin! Başlıktaki gibi oldu da, H1N1 virüsü saptandı mı? Yoksa içerikteki gibi oldu da, daha tahlil aşaması bitmedi mi?

Yurda giriş yaptıkları belirlenen 11 aylık U.D. isimli bebek ile İspanyol annesi, H1N1 virüsü taşıdıkları kuşkusuyla Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ile Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanelerine getirildi.

Yetkililer, bebeğin izole edilmiş özel bir odaya alındığını belirterek, kesin sonucun yapılacak incelemelerden sonra belli olacağını bildirdiler.

U.D.'nin hastaneye getirilmesinin ardından Dr. Sami Ulus Çocuk Hastanesi'nin acil servisinde bekleyen hastaların başka bölümlere taşındıkları öğrenildi. Hastanenin güvenlik görevlileri ve çevrede devriye görevi yapan polislerin maske taktıkları görülürken, hastaneye giriş ve çıkışlar da yasaklandı. Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen anneden alınan kan örneklerinin de Dr. Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezi Başkanlığı'na yollandığı kaydedildi.

Anne de daha sonra bebeğinin bulunduğu Dr. Sami Ulus Çocuk Hastanesi'ne getirildi.

 

Ankara'ya gelen 2 yolcuda H1N1 virüsü şüphesi

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
abime cevap verme vereceksen adam gibi bir turkce kullan yazdiklarin anlasilmiyor.laleli idolumsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
senin bu yorumların bizi bayağı güldürüyo yanı kendını epece kuck dusuruyosun. bu domuz grıbı nıye h1n1 oldu kus grıbını nıcın baska bı kod takılmadı nedır yanı bu amerıkanın bı oyunuda bu mu oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yani demek istediğin şu, yumurtamı tavuktan tavukmu yumurtadan... yoksa sahandamı... hahaha çok güzel espriler yapıyorum ben yaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bi karar verin! Başlıktaki gibi oldu da, H1N1 virüsü saptandı mı? Yoksa içerikteki gibi oldu da, daha tahlil aşaması bitmedi mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000