29 Temmuz 2011, Cuma 12:30:52

ANKARA'DA TOPLANDILAR...

Türkiye’deki Bakım Onarım Merkezleri Ankara’da çalıştayda bir araya geldi. Sektörün sorunlarının ele alınacağı çalıştayda alt komisyon kurulacak ve hazırlanan rapor Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’ne sunulacak...
  • ICAO,EASA,IATA kuralları yazıyor, bütünlük içinde bunlara uymak varken mahalli mevzuatı kafanıza göre farklı yapmaya çalışırsanız her işte kaos olur, her denetleme de sorun olur. kuzey kore bile havacılık konusunda mahalli aykırı hüküm yazmazken bize ne oluyor ?
  • 1- THY ve THY Teknikteki personel sirkilasyonu ve siyasi atamalar nedeniyle bakımlar Allaha Emanet Şirketine havale edilmiştir.2- Aylarca maaş alamayan persoelin yaptığı bakıma bakım denirse banada astronot demek lazım.3- Her iki kulağınada küpe takarak bakım merkezi yöneticiliği yapmak yöneticilikse barları pavyonları kim yönetecek. 4- Tek kriteri maaş olan ve 1500tlye teknisyen 2500 tl ye mühendis çalıştırarak yapılan bakım bakımsa nalbantlıkne olacak
  • pek hayra alamet değil.Patron anlaşacak çalışanlar ezilecek mi yoksa ??
Türkiye’de faaliyet gösteren uçak bakım ve onarım merkezleri Ankara’da toplandı. Ankara Kaya Ramada Otel’de düzenlenen çalıştay bir gün sürecek. 
 
MRO’ların sorunlarının masaya yatırılacağı çalıştayın sonunda sorunlar ve çözüm önerilerini içeren bir rapor hazırlanacak.
 
Kurulacak alt komisyon tarafından hazırlanan rapor Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’ne sunulacak.  Çalıştaya sorunların rahatça dile getirilebilmesi için Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden kimse katılmayacak.

©Airporthaber.com
ANKARA'DA TOPLANDILAR...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
ICAO,EASA,IATA kuralları yazıyor, bütünlük içinde bunlara uymak varken mahalli mevzuatı kafanıza göre farklı yapmaya çalışırsanız her işte kaos olur, her denetleme de sorun olur. kuzey kore bile havacılık konusunda mahalli aykırı hüküm yazmazken bize ne oluyor ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
1- THY ve THY Teknikteki personel sirkilasyonu ve siyasi atamalar nedeniyle bakımlar Allaha Emanet Şirketine havale edilmiştir.2- Aylarca maaş alamayan persoelin yaptığı bakıma bakım denirse banada astronot demek lazım.3- Her iki kulağınada küpe takarak bakım merkezi yöneticiliği yapmak yöneticilikse barları pavyonları kim yönetecek. 4- Tek kriteri maaş olan ve 1500tlye teknisyen 2500 tl ye mühendis çalıştırarak yapılan bakım bakımsa nalbantlıkne olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
pek hayra alamet değil.Patron anlaşacak çalışanlar ezilecek mi yoksa ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000