23 Temmuz 2018, Pazartesi 15:57:29

Ankara'da F-16 korkuttu

Ankara'da duyulan 'patlama sesi', endişeye neden oldu. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada patlama sesinin sebebinin "Kazan'da F -16 uçaklarının uçuşu esnasında yaşanan sonik patlama olduğunu" kaydedildi.
  • Alçaktan ucmasınlar onlar da ,koca gökyüzünde yer dururken. Avrupada yapamazlar yok noise bilmemne burda herkes istediği gibi takılır. İnsanları rahatsız etmenin alemi yok. Git baska yerde oyna
  • Gökyüzünde jetlerimizin sesini duyuyorsanız güvendesiniz demektir..Bu kadar basit..Geceleri bir yudum huzurlu uykumuzun nöbetçileri..
  • Özgürlüktür.
  • Gölgesinden korkanlar
  • 80 milyon olduk paranoya. Artık kendi savaş uzaklarımızın sesinden ürken bir millet olduk. Bu konuda bile 80 milyonluk bir ülkenin içişleri bakanlığı açıklama yapıyor. Yokmudur bu devletin başka bir kurumu izah edebilecek. Ankarada onlarca yerel radyo kanalı var. Küçük bir açıklama ile yüzbinlerce insan durumu öğrenebilir.
  • Bize ne yahu aman ne kadar önemli bi haber

Ankara'da duyulan patlama sesi, endişeye neden oldu.

Saat 15.00 sıralarındaki patlama sesi, Ankara 'nın Çankaya, Keçiören, Etimesgut, Mamak ve Yenimahalle ilçelerinde yoğun olarak duyuldu. patlama nedeniyle çok sayıda vatandaş polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine polis ekipleri patlamanın nedenini belirlemek için çalışma başlattı.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada patlama sesinin sebebinin "Kazan'da F -16 uçaklarının uçuşu esnasında yaşanan sonik patlama olduğunu" kaydedildi. (Odatv)

Ankara'da F-16 korkuttu

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Noise ~ 6 yıl önce
Alçaktan ucmasınlar onlar da ,koca gökyüzünde yer dururken. Avrupada yapamazlar yok noise bilmemne burda herkes istediği gibi takılır. İnsanları rahatsız etmenin alemi yok. Git baska yerde oyna

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kartallar ~ 6 yıl önce
Gökyüzünde jetlerimizin sesini duyuyorsanız güvendesiniz demektir..Bu kadar basit..Geceleri bir yudum huzurlu uykumuzun nöbetçileri..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jet sesi ~ 6 yıl önce
Özgürlüktür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 6 yıl önce
Bir fetö sempatizanı daha belli etti kendini..
Askere düşman ~ 6 yıl önce
Askerine düşman ; düşmanın askeridir. Bence askerinizden bu kadar korkmayın; bir gün ihtiyacınız olabilir.
KORKMA ~ 6 yıl önce
Gölgesinden korkanlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Servet ~ 6 yıl önce
80 milyon olduk paranoya. Artık kendi savaş uzaklarımızın sesinden ürken bir millet olduk. Bu konuda bile 80 milyonluk bir ülkenin içişleri bakanlığı açıklama yapıyor. Yokmudur bu devletin başka bir kurumu izah edebilecek. Ankarada onlarca yerel radyo kanalı var. Küçük bir açıklama ile yüzbinlerce insan durumu öğrenebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 6 yıl önce
Bize ne yahu aman ne kadar önemli bi haber

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000