28 Şubat 2009, Cumartesi 09:45:52

Ankara-Çorlu seferleri başladı

Ankara-Çorlu arası tarifeli yolcu taşımacılığı yapacak olan Anadolu Jet firmasına ait Boeing 737-700 tipi Muğla isimli uçak, Tekirdağ`ın Çorlu ilçesindeki havalimanına iniş yaptı.
  • acaba kaç kişi uçacak?eskişehir gibi pert olmayınız.....
  • yenı seferlerle ilgili biz çorlu halkını bılgılendırırsenız sevınırız hayırlısı olsun
  • erzurum,van,kars,mardin,vs.vs. süper ligde mi ?tam anlamadım...
  • insallah diğer sehirlerede kisa zamanda seferler baslar , hayirlisi olsun
  • Galiba bahsedilen süper lig, turkcell süper lig değil :) Sadece 1. sınıf bir şehir olmak manasında kullanılmış.
  • süper ligle tariflei uçağın ne alakası var onu anlamadım ... Kocaeli'ne sefer falan yok ama adamlar gayette süper ligde oynuyorlar... Büyük saçmalık..
  • ANADOLUJET i tebrik ediyorum , umarım Trakyalılar bu şansı iyi kullanır ve sahip çıkarlar.İLERLEYEN ZAMANDA ÇORLU ANTALYA DENİLİYOR FAKAT ANKARA SEFERLERİNİN İLGİ GÖRMESİ LAZIM Kİ ANTALYA DA OLABİLSİN.TRAKYA YA HAYIRLI OLSUN.

Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan ve Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, Çorlu Hava Alanı`nda düzenlenen karşılama töreninde, uçaktan inen AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Başkanı Ziyaeddin Akbulut ile 54 yolcuyu karşılayarak sohbet ettiler.

İçişleri Komisyon Başkanı Akbulut, hava alanında düzenlenen toplantıda, bunun on yıllık bir rüya olduğunu belirterek, ``Bu seferlerin Çorlu`da da başlaması için çok uzun yıllar uğraştık. Şimdi sıra bu uçakları doldurmaya ve yolcu bulmaya geldi`` dedi.

Şimdilik sadece Ankara-Çorlu arası yolcu taşımacılığı yapılacağını ifade eden Akbulut, yolcuya bağlı olarak, başka illere de sefer başlatılabileceğini bildirdi.
Akbulut, Çorlu Havalimanı`nda Ankara-Çorlu arası her gün bir defa gidiş ve bir defa da geliş seferleri yapılacağını söyledi.
Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan da Çorlu Havalimanı`nın Ankara?Çorlu arası seferli yolcu taşımacılığının başlamasının bölgeye farklı ve güzel bir hava katacağını kaydetti.
Vali Doğan, şunları kaydetti:

``Hayatta iyi ve kötü günler var. Geçtiğimiz gün feci bir uçak kazası yaşandı. Anadolu Jet Firması Çorlu`da yapılacak olan programı iptal etti. Biz devlet olarak bu ilk tarifeli yolcu uçağının gelişini yapılan tören ile kutladık.

Kentlerin süper ligde oynaması için, beş yıldızlı otel ve tarifeli yolcu uçağı olan hava alanı gerekli. Her gün kendimize yeni hedefler bulmalıyız. Çorlu`ya hava, demir yollarının yanı sıra gelişmiş sanayisiyle lojistik merkezi oluşturulmalıdır. Lojistik merkezi hareketimiz de önemli anlamda yoluna girdi. Bu çalışmalara tüm Trakya bölgesi ve Çorlu halkının sahip çıkması gerekli.

Ankara-Çorlu seferleri başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
acaba kaç kişi uçacak?eskişehir gibi pert olmayınız.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yenı seferlerle ilgili biz çorlu halkını bılgılendırırsenız sevınırız hayırlısı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
erzurum,van,kars,mardin,vs.vs. süper ligde mi ?tam anlamadım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
insallah diğer sehirlerede kisa zamanda seferler baslar , hayirlisi olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Galiba bahsedilen süper lig, turkcell süper lig değil :) Sadece 1. sınıf bir şehir olmak manasında kullanılmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
süper ligle tariflei uçağın ne alakası var onu anlamadım ... Kocaeli'ne sefer falan yok ama adamlar gayette süper ligde oynuyorlar... Büyük saçmalık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ANADOLUJET i tebrik ediyorum , umarım Trakyalılar bu şansı iyi kullanır ve sahip çıkarlar.İLERLEYEN ZAMANDA ÇORLU ANTALYA DENİLİYOR FAKAT ANKARA SEFERLERİNİN İLGİ GÖRMESİ LAZIM Kİ ANTALYA DA OLABİLSİN.TRAKYA YA HAYIRLI OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000