15 Kasım 2019, Cuma 13:30:01

Anadolujet'ten flaş Sabiha Gökçen kararı

Türk Hava Yolları'nın düşük maliyetli taşımacılık yapan alt markası AnadoluJet, Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı uçuşlarıyla ilgili flaş kararlar aldı.
  • Hatay havalimanı ne zaman açılacak
  • Kabin görevlilirinin işi gücu paramı cok komiksiniz ya
  • Sabiha gökçen den trabzona yaz kış tüm uçaklar dolu, nasıl beklenti karşılanamamış anlamadım, bunda başka bi iş var
  • Memleketim Iğdır'a kayısı zamanı gitmek için bilet baktım. Şimdiden 450 TL. VE BU YÜZDEN MEMLEKETİME GİDEMİYORUM, SORUMLULARA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM !!!
  • Istanbul havalimani kapasitenin cok altinda calisiyor. Alternatifi olmayan bütün uçuşlar yeni havalimanına kaydırılmalı. Hem hava trafiği hem kara trafiği dengelenmeli. Yeni havalimanina ulaşım gerekirse sübvanse edilmeli. Mutlaka IGA otopark fiyatlarini Sabiha çevresindeki otoparklarla benzer rekabetçi seviyelere getirmeli koskoca otopark bomboş... Avrupa yakasında ikamet edenler bile Sabiha'yi tercih eder hale geldi yazık... Bu koşullarda Sabihaya yeni terminal pist yapsalar istanbul havalimani batacak duruma gelir. İstanbul Havalimanina ulaşım için UKOME devreye girmeli. Talep oluşmazsa Gayrettepe metrosu bomboş dolaşır hatta artık.
  • Iğdır uçakları dolu aylar öncesinden bilet almanız lazım bide fiyatlar uçuk
  • Anadolujet adamsin
  • ucuşlarda en iyisi THY lari başka alternatifi yok ozellerde susuzluktan bayilsan bir bardak su vermezler kabin gorevlilerin isi gucu para tesekurler turk hava yollari
  • Anadolu Jet ile Sadece bir kere saw tzx Uçuşu gerçekleştirdim onuda yapmaz olaydım Biletimi Önceden alıyorum Havaalanına gittiğimde şok oldum bana diyorlarki bilmem ne uygulaması varmış yedek oldunuz birisi gelmez ise siz uçacak siniz şaka gibi resmen Pegasus herşeyi ile süper firma gayette memnunum seyahatlerde AnadoluJet bu kafayla daha çok sefer düşürür .)
  • Sırf ucuza uçmak için pegasus diyor adamlar ya 2 kere mecburi pegasus kullandım (çokta ucuz değil) ikisi de rezalet otesiydi sürekli uçak sallanır mi san ki uçak aşağı düşecek gibi kalitesiz basınç aşırı fazla eğer marketten herhangi birsey almazsanız suratınıza bakmıyorlar velhasıl ucuza ucacagim diye THYnin kalitesinden vazgeçemem dreamlinerin buseniss class bölümü pegasuscularin göremeyeceği yer yazık. Uçaktan inene kadar ikram sanırım tek THYde var emeklerine sağlık bir laf vardır kalite asla tesadüf değildir.

Türk Hava Yolları'nın düşük maliyetli taşımacılık yapan alt markası AnadoluJet, Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı uçuşlarıyla ilgili flaş kararlar aldı.

Türk Hava Yolları'nın Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan gerçekleştirdiği Abu Dhabi ile Riyad seferlerini durdurma kararı almasından sonra alt markası Anadolujet de iç hatlarda benzer bir uygulamaya gidecek.

Anadolujet, Aralık 2019'dan itibaren İstanbul çıkışlı Bodrum, Dalaman, Balıkesir ve Iğdır seferlerini durduracak. İstanbul-Ankara sefereri 7 frekanstan 4'e, haftada 8 frekans olarak gerçekletirilen Trabzon uçuşları da 4'e, Antalya seferleri 4'ten 3'e, haftada 3 frekans olarak icra edilen Ordu-Giresun seferleri de 2'ye düşürülecek.

Söz konusu sefer sayılarının yolcu doluluk oranlarının beklentileri karşılamaması nedeniyle azaltıldığı öğrenildi.

Anadolujet'ten flaş Sabiha Gökçen kararı

Yorumlar Tüm Yorumlar (80)

Musa ~ 4 ay önce
Hatay havalimanı ne zaman açılacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sema ~ 1 yıl önce
Kabin görevlilirinin işi gücu paramı cok komiksiniz ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 4 yıl önce
Sabiha gökçen den trabzona yaz kış tüm uçaklar dolu, nasıl beklenti karşılanamamış anlamadım, bunda başka bi iş var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekinoksman ~ 4 yıl önce
THY özelleştirilmesi gündemde olduğu için bir şekilde kılıfına uydurmak gerekiyor. Önce THY, sonra Anadolu Jet ve en son ise Sun havayollarında ki hisseler satılacak. Hükümetin kasasında sakız parası bile kalmadığı için her yolu deniyorlar.
Ersin ~ 2 yıl önce
Hisseleri satmak için değil dış seferleri artırmak için yapıyorlar. Yurtiçinde halk otobüsleri kullansın diyorlar bu ataklarla. Ağırlığı İngiltere ve avrupa kukla devletler topluluğuna kaydıracaklar. Onlar için oralardan kendilerine fayda var.
Sivil Havacı ~ 4 yıl önce
Memleketim Iğdır'a kayısı zamanı gitmek için bilet baktım. Şimdiden 450 TL. VE BU YÜZDEN MEMLEKETİME GİDEMİYORUM, SORUMLULARA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abdullah ~ 4 yıl önce
Uçakla gitmek zorunda değilsiniz, otobüslede gidebilirsin en iyisi tren.
Ekinoksman ~ 4 yıl önce
Kardeş devlet bir şekilde bu işleri aksatıp THY’yi özelleştirme çalışıyor, vatandaş olarak buna hazırlıklı olmalıyız. Zaten zararı artsın diye 20 Mayıs’ta iç hat seferleri 28 Mayıs’ta ise dış hat seferleri başlayacaktı onları bile ertelediler.
Istanbul havalimani kapasitesinin çok altinda! ~ 4 yıl önce
Istanbul havalimani kapasitenin cok altinda calisiyor. Alternatifi olmayan bütün uçuşlar yeni havalimanına kaydırılmalı. Hem hava trafiği hem kara trafiği dengelenmeli. Yeni havalimanina ulaşım gerekirse sübvanse edilmeli. Mutlaka IGA otopark fiyatlarini Sabiha çevresindeki otoparklarla benzer rekabetçi seviyelere getirmeli koskoca otopark bomboş... Avrupa yakasında ikamet edenler bile Sabiha'yi tercih eder hale geldi yazık... Bu koşullarda Sabihaya yeni terminal pist yapsalar istanbul havalimani batacak duruma gelir. İstanbul Havalimanina ulaşım için UKOME devreye girmeli. Talep oluşmazsa Gayrettepe metrosu bomboş dolaşır hatta artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Demek ki ~ 4 yıl önce
Yanlis hesaplanmis gereken kapasite, konumu ve fiyatlari yüzünden de ic hatlar yolcusu kacmis.
Anonim ~ 6 ay önce
İstanbul havalimanı inat uğruna ve yalnış yapılmış bir havalimanı. Amaç Atatürk havalimanını kapatmaktı.
Nefret ~ 4 yıl önce
Iğdır uçakları dolu aylar öncesinden bilet almanız lazım bide fiyatlar uçuk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap ~ 4 yıl önce
Anadolujet adamsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
orhan kasap ~ 4 yıl önce
ucuşlarda en iyisi THY lari başka alternatifi yok ozellerde susuzluktan bayilsan bir bardak su vermezler kabin gorevlilerin isi gucu para tesekurler turk hava yollari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 4 yıl önce
Arkadasim, iyi misiniz? Lowcost firmalarda tabii ki parayla satilacak su, cunku bilet fiyatinda almamis senden o parayi. Gidip THY den 900 liraya ic hat bileti alirsiniz, onunuze bi sandivicle su koyarlar ooo THY cok kaliteli flaan :d ama ayni bileti lowcostta 600e alirsin sandivicle kahvenin fiyatida total de 21 tl birde su icersen yedigin ictigin olsun 30 tl
Beles ~ 4 yıl önce
Para vermeden ucunca böyle oluyor heralde.
Pala ~ 4 yıl önce
Yalan söyleme
Superman ~ 4 yıl önce
Biletler de ona göre , yediğini içtiğini bedava mı sanıyorsun?
Amokachi ~ 4 yıl önce
Sonradan görme yolcuların hastasıyız dedeeee..
Sadi ~ 4 ay önce
İşi bu kadar yeme içme ye kadar indirirseniz ,yanlış yaparsınız , diğer şirketlerde yiyecek içecek var ama ücretli , sonuçta THY fiyatın içinde bu var ama fiyatı pahalı , diğer şirket bileti ucuz , yemek ilave edersen gene THY den ucuz yani hesabı birde bu yönden yaparsan THY daha pahalı değil mi? en azından diğer şirketlerde birşey yemiyorsan mecbur bileti pahalı almıyorsun
Şener ~ 4 yıl önce
Anadolu Jet ile Sadece bir kere saw tzx Uçuşu gerçekleştirdim onuda yapmaz olaydım Biletimi Önceden alıyorum Havaalanına gittiğimde şok oldum bana diyorlarki bilmem ne uygulaması varmış yedek oldunuz birisi gelmez ise siz uçacak siniz şaka gibi resmen Pegasus herşeyi ile süper firma gayette memnunum seyahatlerde AnadoluJet bu kafayla daha çok sefer düşürür .)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ELAZIĞLI ~ 4 yıl önce
KEMAL ANKARA UÇAĞINA BİNECEĞİNE ÇORUM UÇAĞINA BİNMEK İSTEDİĞİ GÜNDEN BERİ BU ÜLKEYE HUZUR GELMEDİ...
Ayja ~ 4 yıl önce
Overbook'tan bahsediyorsunuz ve bütün havayollarında olabilen bir durum. Araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
Şener ~ 4 yıl önce
Pegasus ta o sistem olmadığı için başıma da böyle birşey gelmediği için Pegasusta bileti aldinmi ucuyorsun garanti ( AnadoluJet Hariç ) ayrıca AnadoluJet Arap yolcular için Türk Yolculardan vazgeçiyor anlican kendi yolcusu mağdur ediliyor
Var yemezler ~ 4 yıl önce
Sırf ucuza uçmak için pegasus diyor adamlar ya 2 kere mecburi pegasus kullandım (çokta ucuz değil) ikisi de rezalet otesiydi sürekli uçak sallanır mi san ki uçak aşağı düşecek gibi kalitesiz basınç aşırı fazla eğer marketten herhangi birsey almazsanız suratınıza bakmıyorlar velhasıl ucuza ucacagim diye THYnin kalitesinden vazgeçemem dreamlinerin buseniss class bölümü pegasuscularin göremeyeceği yer yazık. Uçaktan inene kadar ikram sanırım tek THYde var emeklerine sağlık bir laf vardır kalite asla tesadüf değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ah_varyemez_ah ~ 4 yıl önce
Uçakların yaş ortalaması olarak en genci Pegasus. Sallanmadır, iniştir, kalkıştır Anadolu jet mukayese edilemez. Andjetin yeni uçağına ben denk gelmedim henüz.
Kartal ~ 4 yıl önce
Ucagin sallanmasnin sirketle ya da ucagin kalitesi ile alakasi yoktur, buna turbulans denir, Emirates ile de ucsan aynidir, THY ile se ucsan aynidir, pek bir cahilmissin sen arkadas.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000