03 Nisan 2022, Pazar 16:30:24

AnadoluJet, yurt dışında 7 yeni noktaya daha uçuş başlatıyor

Türk Hava Yollarının (THY) alt markası AnadoluJet, yaz sezonunda düzenleyeceği operasyonlar kapsamında yurt dışında 7 yeni noktaya daha uçuş başlatacak.
  • Makul fiyat,Dolu dolu ve emniyetli uçun.Tek pistli meydanda 50 ilave uçak konuşlandırıp uçak içinde ‘’20 nci sıradayız kalkışımız 40-45 dk sonra olacak’’anonslarını çok duyduk. İstanbuldan 5 er dakika ara ile üç şirket aynı şehire uçarsa (80-100 yolcu) bir uçak atmosferi boşuna kirletmektedir.Saygılarımla.
  • THY nin artık eskimiş Boeinglerini kullandığı millete tk uçuşu gibi sattığı Anadolujet :))
  • AJ külüstür 737 leri elden çıkarsa ya artık
  • Cular hadiiiiii
  • Malesef thy kendi ayağına sıkar,
  • Sayın Yönetim Kurulu Başkanım; En kısa zamanda Ankara Base'i kalıcı olarak açmanızı bekliyoruz. Geçici olarak açılması evli barklı çocuğu okula giden aileler olarak bizim için bir avantaj sağlamıyor. Ankaradan bu kadar uçuş oluyor, her bir personelin otel konaklaması + harcırah servis giderleri vs. derken şirketimize çok maliyeti oluyor. Bunları sizin bizlerden çok daha iyi bildiğinizi düşünüyoruz lakin hala neden kalıcı olarak açılmıyor inanın anlamıyoruz. En kısa zamanda bizlerin sesini duymanızı istiyoruz..
  • Yeni hat açacağınıza piyasadaki baskınızı azaltın da özel havayolu şirketleri kurulabilsin ve sizin aynı ekip sayısı ile hat açtık diye peşinde koştuğunuz alkışları yeni açılan şirketler için yapalım. 90'ları arar hale getirdiniz sektörü, ömürleri her ne kadar çok uzun ol(a)masada yeni şirketler kurulur insanlar öyle veya böyle istihdam edilirdi. Şimdi ise değil 3,5 havayolu kalmasını 1,5'tan 2 havayolu kaldı ve halen hat açtık diye kendinizi parlatıyorsunuz. Tabii ki öncelikle THY özel mi yoksa devlet kurumu mu bunu netleştirmek gerek.
  • Pegasusa güzel bir alternatif olacak, Aj fırsatı iyi değerlendirirse 2-3 yıla baskın olabilir, Pegasustansa Anadolujet seçilir..
  • Anadolujet uçuşları Sabihadan hep boing ile mi uçacak ; Anadolu yakası airbus ile uçamayacak mı artık??????
  • Kiskancjet... pegasus saw da 1 numara ucaklari yepyeni.

AnadoluJet, yurt dışında 7 yeni nokta ile uçuş ağını genişletiyor. THY Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamaya göre, AnadoluJet, Nisan ayı itibarıyla İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya ve Bodrum'dan yurt dışındaki 7 noktaya daha uçarak, haftada toplam 31 sefer düzenleyecek.

AnadoluJet, Antalya'dan İngiltere Birmingham'a 4, aynı kente 20 Haziran'dan sonra 7, Almanya'nın Frankfurt şehrine 7, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan (SAW) İtalya'nın Bergamo şehrine 7, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye 3, Bodrum'dan İsveç'in başkenti Stockholm'e 1, Ankara'dan Belçika'nın başkenti Brüksel'e 3 ve İzmir'den Lübnan'ın başkenti Beyrut'a 3 frekans haftalık uçuş gerçekleştirecek.

Yurt dışı uçuşlarına 2020 itibarıyla başlayan AnadoluJet, bu yaz icra edeceği tüm turizm odaklı uçuşlarda ise 39 noktadan Akdeniz ve Ege'deki tatil noktalarına haftalık 248 frekans uçuşla turist taşıyacak.

AnadoluJet misafirleri, 31 Mayıs'a (dahil) kadar satın alacakları biletlerde 31 Temmuz'a (dahil) kadar değişiklik yapma hakkına sahip olacak.

AnadoluJet, yurt dışında 7 yeni noktaya daha uçuş başlatıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

YOLCU ~ 2 yıl önce
Makul fiyat,Dolu dolu ve emniyetli uçun.Tek pistli meydanda 50 ilave uçak konuşlandırıp uçak içinde ‘’20 nci sıradayız kalkışımız 40-45 dk sonra olacak’’anonslarını çok duyduk. İstanbuldan 5 er dakika ara ile üç şirket aynı şehire uçarsa (80-100 yolcu) bir uçak atmosferi boşuna kirletmektedir.Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A320 ~ 2 yıl önce
THY nin artık eskimiş Boeinglerini kullandığı millete tk uçuşu gibi sattığı Anadolujet :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
külüstür 737 ler ~ 2 yıl önce
AJ külüstür 737 leri elden çıkarsa ya artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
330 ~ 2 yıl önce
Cular hadiiiiii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Su-35 ~ 2 yıl önce
Malesef thy kendi ayağına sıkar,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ANKARAGÜÇLÜ ~ 2 yıl önce
Sayın Yönetim Kurulu Başkanım; En kısa zamanda Ankara Base'i kalıcı olarak açmanızı bekliyoruz. Geçici olarak açılması evli barklı çocuğu okula giden aileler olarak bizim için bir avantaj sağlamıyor. Ankaradan bu kadar uçuş oluyor, her bir personelin otel konaklaması + harcırah servis giderleri vs. derken şirketimize çok maliyeti oluyor. Bunları sizin bizlerden çok daha iyi bildiğinizi düşünüyoruz lakin hala neden kalıcı olarak açılmıyor inanın anlamıyoruz. En kısa zamanda bizlerin sesini duymanızı istiyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Giray ~ 2 yıl önce
Yeni hat açacağınıza piyasadaki baskınızı azaltın da özel havayolu şirketleri kurulabilsin ve sizin aynı ekip sayısı ile hat açtık diye peşinde koştuğunuz alkışları yeni açılan şirketler için yapalım. 90'ları arar hale getirdiniz sektörü, ömürleri her ne kadar çok uzun ol(a)masada yeni şirketler kurulur insanlar öyle veya böyle istihdam edilirdi. Şimdi ise değil 3,5 havayolu kalmasını 1,5'tan 2 havayolu kaldı ve halen hat açtık diye kendinizi parlatıyorsunuz. Tabii ki öncelikle THY özel mi yoksa devlet kurumu mu bunu netleştirmek gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tespit ~ 2 yıl önce
Tespit gibi tespit. Ryanair e müsade etsinler de görelim başarılarını, frekanslarini...
Güzel ~ 2 yıl önce
Pegasusa güzel bir alternatif olacak, Aj fırsatı iyi değerlendirirse 2-3 yıla baskın olabilir, Pegasustansa Anadolujet seçilir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qqqqq ~ 2 yıl önce
Anadolujet uçuşları Sabihadan hep boing ile mi uçacak ; Anadolu yakası airbus ile uçamayacak mı artık??????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haha taklit ~ 2 yıl önce
Kiskancjet... pegasus saw da 1 numara ucaklari yepyeni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000