10 Nisan 2021, Cumartesi 13:18:24

Anadolujet yerli üretim uçak koltuklarıyla hizmet verecek

Türk Hava Yolları'nın (THY) iştiraklerinden TSI Seats, yine THY'nin alt markası olan AnadoluJet'e ilk teslimatlarını yaptı.
  • Ucaklara efb takın önce.
  • Yerli koltuklar maalesef hiç dayanıklı değil. Koltuk minderinin altındaki sabitleyici bantlardan ceplere, canyeleği yuvalarından koltuğun geri yatma özelliğine kadar sürekli arıza veriyor. Eski koltuklar çok daha dayanıklı. Daha iyisini yapmalıyız yerli üretim olarak.
  • Beş yıldızli hava yolu şirketi olan Lufthansa nin economy koltuklarina benziyor. Yakında skytrax Anadolu jete de dört yıldız verirse şaşırırmam.
  • Koltuk degisti guzel ama demo da gelsin artik
  • Eski yönetimin yapmış olduğu ortak yatırım diye düşünüyorum kendilerini tebrik ederiz.Şimdiki yönetimde inaşallah birşeyler üretirse gelecek yönetimlere ve ülkemize bir değer katmış olur. Hazıra dağ bile dayanmaz vesselam.

Türk Hava Yolları'nın (THY) iştiraklerinden TSI Seats, yine THY'nin alt markası olan AnadoluJet'e ilk teslimatlarını yaptı.

THY'den yapılan açıklamaya göre, AnadoluJet'in filosuna kattığı 17 "Boeing 737-800" tipi uçak için yapılan anlaşma neticesinde TSI Uçak Koltuk Üretim A.Ş. tarafından üretilen, yerli ve milli "Elesa S" model ekonomi sınıf koltuklar kullanılacak.

TSI Seats'in hava yolu şirketleri için büyük önem arz eden yakıt tasarrufunu göz önünde bulundurarak, tasarladığı modelde ekonomi sınıfı koltuklar hafiflikleri ile öne çıkıyor. Halihazırda 5'i teslim edilen, kademeli olarak uçuşlara başlayan proje kapsamında kalan teslimatların bu yılın ikinci çeyreğinin başında tamamlanması planlanıyor.

Bu yıl için öncelikli hedefi yeni koltuk tasarımları için pazardaki ihtiyaçlara yönelik inovatif ve efektif çözümler sunmak olan TSI Seats; her geçen gün gelişen kadrosu ile tasarım, mühendislik, üretim ve Ar-Ge faaliyetlerini başarı ile sürdürüyor.

THY ve Kibar Holding'in ortak iştiraki olan TSI Uçak Koltuk Üretim A.Ş, Kasım 2019'da "A320", "A330" ve "A350" tipi uçaklar için imzalanan Airbus BFE sözleşmesiyle, Ocak 2020'de Airbus kataloğunda "Epianka" ve "Skysofa" model ekonomi sınıfı koltukları ile PFP kategorisinde yer almaya başlamıştı.

TSI, 2020'de başta "Airbus A321" ve "Boeing B787" projeleri olmak üzere 23 uçak için koltuk teslimi de gerçekleştirmişti.

Anadolujet yerli üretim uçak koltuklarıyla hizmet verecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Efb ~ 3 yıl önce
Ucaklara efb takın önce.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 3 yıl önce
Yerli koltuklar maalesef hiç dayanıklı değil. Koltuk minderinin altındaki sabitleyici bantlardan ceplere, canyeleği yuvalarından koltuğun geri yatma özelliğine kadar sürekli arıza veriyor. Eski koltuklar çok daha dayanıklı. Daha iyisini yapmalıyız yerli üretim olarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lufthansa ~ 3 yıl önce
Beş yıldızli hava yolu şirketi olan Lufthansa nin economy koltuklarina benziyor. Yakında skytrax Anadolu jete de dört yıldız verirse şaşırırmam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Demo ~ 3 yıl önce
Koltuk degisti guzel ama demo da gelsin artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Demo ~ 3 yıl önce
Demo nedir kardeşim bu devirde, uçağa bilet alınca yolcuya link atılsın ilk defa binen izlesin. uçakta sadece kaptanın hoşgeldin anonsu olsun. bin tane anons ne
Gerçekler ~ 3 yıl önce
Eski yönetimin yapmış olduğu ortak yatırım diye düşünüyorum kendilerini tebrik ederiz.Şimdiki yönetimde inaşallah birşeyler üretirse gelecek yönetimlere ve ülkemize bir değer katmış olur. Hazıra dağ bile dayanmaz vesselam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000