25 Mayıs 2019, Cumartesi 14:05:01

Anadolujet uçağına leylek çarptı!

Anadolujet uçağı Bursa'daki Yenişehir Havalimanı'na iniş yapacağı sırada leylek çarptı. Sorunsuz inişini tamamlayan uçak, İstanbul'dan gelen teknisyenlerin bakımının ardından yeniden havalandı.
  • Bence leylek ucaga degil, ucak ona carpmistir...
  • Safiye olsa kurtarirdi ucagi carpmadan. Ne de olsa zorluk gormus(!)
  • Ornitolog var mı SHGM de bilemiyorum ama tüm havalimanlarini ayrintili incelemeleri lazım kuş çarpma bildirle olmaz kuş topu ile de olmaz follow me siren ilede olmaz tek başına yakınında dere varmı kurutulmuş mu veya ıslah edilmiş mi ot biçme ne zaman oluyor topraktan çıkan böceğe kadar incelenmeli hangi böcek hangi kuşu çekiyor aksi takdirde milyon dolarlık hasarlar oluşur denetlemler her ay olmalı SHGM tarafından
  • Geçmiş olsun

Dün akşam saat 18.35'te 128 yolsusuyla Muş'tan gelen TK7359 sefer sayılı Anadolu Jet'e ait yolcu uçağına, Bursa'daki Yenişehir Havalimanı'na inişe geçtiği sırada leylek çarptı. Önce burun ardından kanat kısmına çarpan leyleğe rağmen TC-SBJ kuyruk tescilli uçak, piste başarılı iniş gerçekleştirdi.

İstanbul'dan gelen teknisyenler, uçağın burun ve kanat bölümünü inceledi. Teknik heyetin onay vermesinin ardından uçak, Yenişehir Havalimanı'ndan 111 yolcusunu alarak, Ankara'ya hareket etti.

Tarifeli olarak 18:25'te Bursa'dan kalkış yapması planlanan uçak, yaşanan olay nedeniyle yaklaşık 4 saatlik rötarla 22:30'da havalanarak 23:20 sularında Ankara Esenboğa Havalimanı'na teker koydu.

Anadolujet uçağına leylek çarptı!

Yorumlar

Leylek ~ 5 yıl önce
Bence leylek ucaga degil, ucak ona carpmistir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kahraman ~ 5 yıl önce
Safiye olsa kurtarirdi ucagi carpmadan. Ne de olsa zorluk gormus(!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHGM iş başına ~ 5 yıl önce
Ornitolog var mı SHGM de bilemiyorum ama tüm havalimanlarini ayrintili incelemeleri lazım kuş çarpma bildirle olmaz kuş topu ile de olmaz follow me siren ilede olmaz tek başına yakınında dere varmı kurutulmuş mu veya ıslah edilmiş mi ot biçme ne zaman oluyor topraktan çıkan böceğe kadar incelenmeli hangi böcek hangi kuşu çekiyor aksi takdirde milyon dolarlık hasarlar oluşur denetlemler her ay olmalı SHGM tarafından

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Melek Subaşı ~ 5 yıl önce
Geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000