08 Mayıs 2015, Cuma 11:36:34

ANADOLUJET ORDU-GİRESUN SEFERLERİNİ DUYURDU

Halkın havayolu AnadoluJet, Ankara Esenboğa ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan düzenleyeceği Ordu – Giresun uçuşlarına 22 Mayıs’ta başlıyor.
  • Liseyi alıp, aziz avm'yi dikecek oraya. Ordan gelecek parayla da messiyi bile getiririz
  • Pist bakıma alınır diyen cahil. Sıfır pistin neyini bakıma alacaklar.
  • ZRH-OGU'ye; Bugün sisteme girişler yapıldı. Şuan alabilirsiniz, sisteme yansımış. İyi uçuşlar
  • Aylardır bştmez diyordunuz, airport haber başta olmak üzere. Kapak olacak demiştim, açılışta kapak dağıtıyoruz. Bir de açılıştan sonra bakıma alınır diyen bilgiden yoksun, istemezukçu arkadaş. Sana .çok şey derdim nasıl yapıldığı, teknolojisi konusunda ama anlayacağını sanmıyorum. Herkese hayırlı olsun, istemezukçülere de kapak.
  • Giresun lu olmayan yorum yapmasın ankara Giresun otobüs ile 45 tl uçakla 75 tercih sizin 9 saat de kar
  • Orduluların çoğu İstanbul avrupa yakasında yaşıyor. Sabiha'dan ne alaka. Seferler Atatürk'ten olmalı.
  • arkadaşlar havalimanlarının kapanmasını isteyen çok insan var herhalde bizim insanımıza yakıştıramıyolar uçmayı ordu havalimanı yapılmaya başlandığından beri yok çalışmaz yok siyaset malzemesi inşallah ben o insanlar için dua ediyorum allah onlara havalimanı kullanmasını gerektirecek acil bir dert hastalık vermesin de bizim havalimanı çalışmasın böyle insanları allah rızası için iyi niyetli olmaya davet ediyorum ve bir ordulu olaraktanda havalimanımız olduğu için gurur duyuyorum
  • sonuna kadar alacaz o liseyi!!!!!
  • Bir Rizeli olarak şahsen ben bu meydanın açılmasına çok sevindim en azından Trabzon uçaklarına daha rahat ve ucuz şekilde yer buluruz.Bazen son dk. gitmen gerekiyor 200 TL'yi buluyor biletler.Trabzon'un yükünü hafifletecektir.Ordu-Giresun havaalanı gereksiz diyenler Anadolujet'in Ankara'dan Trabzon'a günde 4 hatta bazen 5 sefer gittiğini bilmiyor.Full gidiyor bu uçaklar.Rize-Artvin ve Ordu-Giresun meydanları kesinlikle atıl kalmaz.Her zaman yolcusu vardır.
  • aziz baba ne derse o olur, haydeeee:)

Halkın havayolu AnadoluJet, Ankara Esenboğa ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan düzenleyeceği Ordu – Giresun uçuşlarına 22 Mayıs’ta başlıyor.

AnadoluJet Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olan Ordu - Giresun Havalimanı’na İstanbul Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa Havalimanları’ ndan sefer başlatıyor. 22 Mayıs’ta başlayacak seferler her iki şehirden de 8 Haziran’a kadar haftada beş gün, sonrasında ise haftanın her günü karşılıklı olarak icra edilecek. Ordu- Giresun Havaalanı’na İstanbul ve Ankara’dan tüm vergiler dâhil tek yön 79 TL’den başlayan ücretlerle seyahat edilebilir.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Sabiha Gökçen - Denizli, Malatya, Şanlıurfa,  Nevşehir hatlarını uçuş ağına bağlayan ve Bursa – Trabzon ve Bursa - Erzurum çapraz uçuşlarını başlatan AnadoluJet; Ordu-Giresun seferlerinin başlamasıyla uçuş ağını 42 noktaya yükseltmiş olacak.

AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları hakkındaki ayrıntılı bilgiye 444 25 38 numaralı çağrı merkezinden ya da www.anadolujet.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

ANADOLUJET ORDU-GİRESUN SEFERLERİNİ DUYURDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Yasas ~ 9 yıl önce
Liseyi alıp, aziz avm'yi dikecek oraya. Ordan gelecek parayla da messiyi bile getiririz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pist ~ 9 yıl önce
Pist bakıma alınır diyen cahil. Sıfır pistin neyini bakıma alacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
ZRH-OGU'ye; Bugün sisteme girişler yapıldı. Şuan alabilirsiniz, sisteme yansımış. İyi uçuşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Aylardır bştmez diyordunuz, airport haber başta olmak üzere. Kapak olacak demiştim, açılışta kapak dağıtıyoruz. Bir de açılıştan sonra bakıma alınır diyen bilgiden yoksun, istemezukçu arkadaş. Sana .çok şey derdim nasıl yapıldığı, teknolojisi konusunda ama anlayacağını sanmıyorum. Herkese hayırlı olsun, istemezukçülere de kapak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adam ~ 9 yıl önce
Giresun lu olmayan yorum yapmasın ankara Giresun otobüs ile 45 tl uçakla 75 tercih sizin 9 saat de kar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Orduluların çoğu İstanbul avrupa yakasında yaşıyor. Sabiha'dan ne alaka. Seferler Atatürk'ten olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hahaha ~ 9 yıl önce
sesli güldüm :))))) mağaradan ne zaman çıktın?
Ordu Mahallesi ~ 9 yıl önce
Kaynarca'daki Ordu Mahallesini ne yapacaksınız o zaman? Pendik-Kaynarca Bölgesinde Ordulular çoktur.
memoli52 ~ 9 yıl önce
arkadaşlar havalimanlarının kapanmasını isteyen çok insan var herhalde bizim insanımıza yakıştıramıyolar uçmayı ordu havalimanı yapılmaya başlandığından beri yok çalışmaz yok siyaset malzemesi inşallah ben o insanlar için dua ediyorum allah onlara havalimanı kullanmasını gerektirecek acil bir dert hastalık vermesin de bizim havalimanı çalışmasın böyle insanları allah rızası için iyi niyetli olmaya davet ediyorum ve bir ordulu olaraktanda havalimanımız olduğu için gurur duyuyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helall ~ 9 yıl önce
sonuna kadar alacaz o liseyi!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATR ~ 9 yıl önce
Bir Rizeli olarak şahsen ben bu meydanın açılmasına çok sevindim en azından Trabzon uçaklarına daha rahat ve ucuz şekilde yer buluruz.Bazen son dk. gitmen gerekiyor 200 TL'yi buluyor biletler.Trabzon'un yükünü hafifletecektir.Ordu-Giresun havaalanı gereksiz diyenler Anadolujet'in Ankara'dan Trabzon'a günde 4 hatta bazen 5 sefer gittiğini bilmiyor.Full gidiyor bu uçaklar.Rize-Artvin ve Ordu-Giresun meydanları kesinlikle atıl kalmaz.Her zaman yolcusu vardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fb ~ 9 yıl önce
aziz baba ne derse o olur, haydeeee:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000