14 Nisan 2015, Salı 08:11:26

ANADOLUJET MALATYA SEFERLERİNİ BAŞLATTI

Anadolu Jet, İstanbul Sabiha Gökçen-Malatya Hattını hizmete açtı. 2015 Yaz tarifesi ile İstanbul Sabiha Gökçen ile Malatya arasında haftada yedi gün gerçekleşecek karşılıklı uçuşlarına başladı.
  • Geç kalınmış bir karar; Sanki Malatya'ya yeni uçuş yapılıyormuş gibi ne bu şa'şaa.. Uçaklar full gidiyor, bu nedenle de fiyatlar çok pahalı, günlerce öncesinden yer bulunmuyor, Kars'a ve doğunun güneydoğunun birçok iline daha ucuza uçuyorsun. Buraya promosyon fiyat uygulanmıyor maalesef. AK partili milletvekili bu konulara çözüm düşünsün bi zahmet. Hemşehrilerinin yararını düşünsün.
  • anadolu yakasından malatya olcusu çıkıyo.gerek aktarmalı uçuşlarlada .pegasus saw dan malatyaya günde 2 sefer düzenliyo uçaklar genelde dolu oluyo.anadolu jet de günlük seferlerini yükseltir bnce hayırlı olsun malatya mıza.
  • Lufthansa - Eurowings modeli gibi THY de Anadolujet modeli ile ER ucuslarina baslama dusuncesine sahip mi acaba? Eurowings A 330 la yapilacak ucuslari da SunExpress isletecek, belki THY de filodaki N serisi olmayan (JNV haric) A 332 lerle ER ucuslarini dusunebilir uzun vadede
  • Hayırlı olsun Malatyama
  • Helal Anadolujet 'e.Halk ı düşünen, doğuya her noktaya uçan tek hava yolu şirketi.Malatyalılara hayırlı olsun
  • Darısı BURSA YENİŞEHİR HAVALİMANINA...

Anadolu Jet, İstanbul Sabiha Gökçen-Malatya Hattını hizmete açtı. 2015 Yaz tarifesi ile İstanbul Sabiha Gökçen ile Malatya arasında haftada yedi gün gerçekleşecek karşılıklı uçuşlarına başladı.

13 Nisan itibariyle başlatılan İstanbul Sabiha Gökçen - Malatya uçuşları, yaz tarifesinin noktalanacağı Ekim ayına kadar haftanın yedi günü karşılıklı olarak gerçekleştirecek. Anadolu Jet, yeni hattının açılış törenini Malatya Havalimanı’nda yaptı.

Tören, uçağın alana inişinin ardından düzenlenen su takı, folklor ve mehteran takımlarının gösterisiyle başladı. İlk yolcuların çiçeklerle karşılanmasının ardından açılış kurdelesi kesildi.

Törene Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Milletvekili Cemal Akın, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Anadolu Jet Başkanı İbrahim Doğan ve birçok davetli katıldı.

Törende konuşan Vali Süleyman Kamçı, “30 Büyükşehir arasında yer alan Malatya, silahlı kuvvetlerimizin karada ve havada önemli bir komuta merkezi, İnönü Üniversitesi ve Turgut Özal Tıp Merkeziyle bilim ve şifa kenti unvanlarını hak eden bir ilimizdir. Malatya doğu ve batının kesiştiği noktada yer alırken, hem güneye hem de kuzeye yakın ulaşım noktasında da şanslı iller arasındadır. 2014 yılında Malatya Havalimanından iç ve dış hatlarda olmak üzere 648 bin yolcu seyahat etmiştir” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, il dışında çok sayıda Malatyalının bulunduğuna dikkat çekerek, “İstedikleri an günün her saati Malatya’ya gelmek isteyenler için imkan sunulması gerekiyordu. Yeni bir sefer kazandırıldı. Bu Malatya’nın ulaşımına ciddi bir katkı sağlayacaktır” sözlerini kaydetti.

AK Parti Milletvekili Cemal Akın ise, “Ak Parti iktidarının farkı işte burada, Ak Parti’den önce uçakla seyahat edenlerle, bugün seyahat edenleri kıyaslarsak farkı net bir şekilde görmüş oluruz. Havayolunu halkın yolu yapmış bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

Anadolu Jet Başkanı İbrahim Doğan da Malatya’da ekonomik bir büyümenin olduğunu belirterek, “Büyüme daha da ileri gidecekse bu ancak ulaşımla olur. Ankara konusunda istenilen ikinci sefer aklımızda, elimizde gerekli imkân oldukça, ikinci değil, üçüncü, dördüncü seferleri getireceğiz” ifadelerini kullandı.



ANADOLUJET MALATYA SEFERLERİNİ BAŞLATTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Geç kalınmış bir karar; Sanki Malatya'ya yeni uçuş yapılıyormuş gibi ne bu şa'şaa.. Uçaklar full gidiyor, bu nedenle de fiyatlar çok pahalı, günlerce öncesinden yer bulunmuyor, Kars'a ve doğunun güneydoğunun birçok iline daha ucuza uçuyorsun. Buraya promosyon fiyat uygulanmıyor maalesef. AK partili milletvekili bu konulara çözüm düşünsün bi zahmet. Hemşehrilerinin yararını düşünsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw ~ 9 yıl önce
anadolu yakasından malatya olcusu çıkıyo.gerek aktarmalı uçuşlarlada .pegasus saw dan malatyaya günde 2 sefer düzenliyo uçaklar genelde dolu oluyo.anadolu jet de günlük seferlerini yükseltir bnce hayırlı olsun malatya mıza.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Lufthansa - Eurowings modeli gibi THY de Anadolujet modeli ile ER ucuslarina baslama dusuncesine sahip mi acaba? Eurowings A 330 la yapilacak ucuslari da SunExpress isletecek, belki THY de filodaki N serisi olmayan (JNV haric) A 332 lerle ER ucuslarini dusunebilir uzun vadede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
44 malatya ~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun Malatyama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
06 ~ 9 yıl önce
Helal Anadolujet 'e.Halk ı düşünen, doğuya her noktaya uçan tek hava yolu şirketi.Malatyalılara hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Darısı BURSA YENİŞEHİR HAVALİMANINA...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bursaya uçuyo zaten ~ 9 yıl önce
bursa yenişehire uçuyo zaten trabzon ve erzurum seferlerini yapıyo
bursa ~ 9 yıl önce
Siz biri 3 milyon digerleri de 1er milyonluk 2 sehire haftada 3 sefere ucus var mi diyorsunuz? O zaman birsey diyemeyecegim.. Haftanin her gunu bazen de cift ucus ve en az 5-6 sehire ucus olmali ki ucus var bursaya diyebilelim
bursa ~ 9 yıl önce
tamam olsun bende bursada yaşıyorum isterim şehrimin havalimanının büyük ve çok şehre uçmasını hem uçuş çok olsa havalimanı uzak diye kimse gelmiyo herkes sabiha gökçene gidiyor bende gidiyorum

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000