08 Nisan 2022, Cuma 15:22:54

Anadolujet iki yeni hat açmaya hazırlanıyor

Türk Hava Yolları'nın (THY) alt markası AnadoluJet Bodrum'dan Stockholm'e İzmir'den de Beyrut'a sefer başlatmaya hazırlanıyor.
  • Sakın gitmeyin, aldığınız paranın bereketi olmaz. Sunexpress te yetim hakkı var. Şirketin büyüdüğü felan yok, köle gibi çalıştırıp, işi bitince kapının önüne koyuyorlar. Şirket kendini yönetici zanneden şeytanların eline geçmiş. Yakında başlarına büyük belalar gelecek. Orada çalışanlara tavsiyem de şu, sektördeki arkadaşlarınızı arayın sorun nasıl çalıştıklarını birbirinize bakıp kör olmayın. Herşey para değil, insan gibi yaşamayı siz de hak ediyorsunuz. Emin olun dışarıda daha iyi fırsatlar var. Bir dost tavsiyesi.
  • Kötü yeterli kadar arab var uçmasın
  • Anadolujet, THY den ayrı bir şirketmi, ayrı bir kadrosu varmı, genel mürüdünü kim, ayrı bir mali yapısı varmı, neden THY olarak uçuşlarını yapmıyor bilen varmı?

Türk Hava Yolları'nın (THY) alt markası AnadoluJet'in Bodrum-Stockholm uçuşları 22 Mayıs'ta, İzmir-Beyrut uçuşları ise 17 Haziran'da başlayacak.

AnadoluJet'in sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, yaz sezonunda düzenlenecek operasyonlar kapsamında yurt dışında yeni noktalara uçuşlar başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada, "İzmir-Beyrut direkt uçuşlarımız 17 Haziran'dan itibaren başlıyor. Seferler, haftada 3 gün (salı, cuma, pazar) karşılıklı gerçekleştirilecek. Bodrum-Stockholm direkt uçuşlarımız 22 Mayıs'tan itibaren başlıyor. Bodrum-Stockholm seferleri pazar günleri karşılıklı yapılacak." denildi.

AnadoluJet misafirleri, 31 Mayıs'a (dahil) kadar satın alacakları biletlerde 31 Temmuz'a (dahil) dek değişiklik yapma hakkına sahip olacak.

Anadolujet iki yeni hat açmaya hazırlanıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

sxs personel arıyor ~ 2 yıl önce
Sakın gitmeyin, aldığınız paranın bereketi olmaz. Sunexpress te yetim hakkı var. Şirketin büyüdüğü felan yok, köle gibi çalıştırıp, işi bitince kapının önüne koyuyorlar. Şirket kendini yönetici zanneden şeytanların eline geçmiş. Yakında başlarına büyük belalar gelecek. Orada çalışanlara tavsiyem de şu, sektördeki arkadaşlarınızı arayın sorun nasıl çalıştıklarını birbirinize bakıp kör olmayın. Herşey para değil, insan gibi yaşamayı siz de hak ediyorsunuz. Emin olun dışarıda daha iyi fırsatlar var. Bir dost tavsiyesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adb ~ 2 yıl önce
Kötü yeterli kadar arab var uçmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AnadoluJet neden var ~ 2 yıl önce
Anadolujet, THY den ayrı bir şirketmi, ayrı bir kadrosu varmı, genel mürüdünü kim, ayrı bir mali yapısı varmı, neden THY olarak uçuşlarını yapmıyor bilen varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tamamen ~ 2 yıl önce
Duygusal
Pinti ~ 2 yıl önce
Çünkü
Gereksiz ~ 2 yıl önce
Ayni fiyata ucuyorsun. Bagajini yerlestiremiyorsun, servis yok. Neymis anadolu jet mis. Hadi ordan
KIT ~ 2 yıl önce
THY, AYT de Lufthansa ile Sunexpress'i kurdu. ESB de Anadolujeti kurdu ama baktı ordan mama yok, SAW da büyüdü. Devletin gücü ile Özel sektöre büyüme şansı verilmiyor. Sıradan insanlara staj imkanı bile sağlanmıyor girip Özel sektörü güçlü olmayan ülkeler nasıl kalkınabilir.
Sana ne ~ 2 yıl önce
Sorun mu var

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000