11 Ocak 2020, Cumartesi 10:03:17

Anadolujet filosundaki uçak sayısı 57'ye çıkacak

Türk Hava Yolları'nın yurt dışı uçuşlarına başlamaya hazırlanan alt markası Anadolujet, yönetici ve çalışanlarına yaptığı duyuruyla filosunun 57 uçağa çıkacağını ve dış hat biletlerinin 13 Ocak 2020 itibariyle satışa sunulacağını açıkladı.
  • pegasus'un uçtuğu yerlerin aynısına uçuş koyarak mı pegasusla rekabet edecek. rekabet edecekse trabzon, kayseri, ankara gibi yerlere yurtdışı uçuşları koyarak işe başlasınlar.
  • Ne yaptığını artık bilmiyormusun anlaşılmıyor,Tgs uçuş yok diye eleman çıkartıyor Tgs battık diyor sen uçuş ekleme reklamı yapıyorsun..igadan şikayet ediyorsun susuyorsun personel kan ağlıyor duymuyorsun yolcu bilet fiyatlarından zorlanıyor tınlamıyorsun..kafa karışıklığını bitirmen gerekiyor artık..
  • Ne güzel bir haber AnadoluJet yurtdışı seferlere başlıyor uygun fiyatlarla olur bilteler inşallah.
  • Yolcularin haberi olmadan maxlarla ucuracaklar,olan gariban yolculara olucak, zaten yolcular THY de olup bitenleri bilse El_Al ucagina biner THY ye binmez.
  • THY iyide yonetimi cok kötü
  • 24 tane Max. SAWa geliyor demek bu. Yeni slogan: Canını seven elini cebine atsın!
  • Thy markasıyla uçtuğu noktaları anadolu markasıyla uçacak. Abartılcak bir şey değil. Ne katar derseniz. Tamamı ekonomi olacağından belki azıcık ucuz olur. Ne kaybettirir derseniz; thy markasının daha az duyulması. Anadoluyu farklı bir firma sanacaklar. Oysaki hava alanlarında ne kadar thy uçağı görünse o kadar reklam olur.
  • Tahminim THY 737 MAX'ler uçmaya başlayınca Anadolu Jet'e verecek, kendisi MAX'lerin yerine Airbus A320Neo sipariş edecek.
  • Eski konforsuz THY ucaklarini Anadolu Jet alicak. Kilo hakki dusucek. Sicak yemek olmayacak. Zaten Insanlar THY'yi biraz daha fazla konfor icin tercih ediyordu. Bence yanlis fikir. Turizim icin iyi fikir ama Istanbulu kullanan THY yolculari cogu Transit ve Is adami veya gurbetci.
  • B737 MAX LER ANADOLU JET İLE UÇSUN. BOŞUNA YERDE DURUYORLAR!

Türk Hava Yolları'nın yurt dışı uçuşlarına başlamaya hazırlanan alt markası Anadolujet, yönetici ve çalışanlarına yaptığı duyuruyla filosunun 57 uçağa çıkacağını ve dış hat biletlerinin 13 Ocak 2020 itibariyle satışa sunulacağını açıkladı.

29 Mart 2020'den itibaren dış hat uçuşlarına başlayacak Anadolujet, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Abu Dhabi, Amsterdam, Bağdat, Bahreyn, Bakü, Barcelona, Berlin Tegel, Brüksel, Dammam, Dubai, Düsseldorf, Frankfurt, Cidde, Kuveyt, Medine, Milano, Münih, Paris Charles de Gaulle, Riyad, Roma, Stuttgart, Tiflis, Tahran, Londra, Tel Aviv ve Viyana'ya sefer düzenleyecek. THY'nin alt markası aynı zamanda Antalya, Bodrum, İzmir'den Kuveyt'e ve yine İzmir'den Tel Aviv'e uçacak.

İşte Anadolujet tarafından yapılan o açıklama:

"Sayın Yöneticilerimiz, Değerli Çalışma Arkadaşlarımız,

AnadoluJet, 2020 yaz tarifesi itibarıyla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan dış hat uçuşlarına başlıyor. Bir Türk Hava Yolları markası olarak 2008 yılında düşük maliyetli taşıyıcı (LCC - Low Cost Carrier) iş modeliyle operasyonlarına başlayan, 11 yıldır 100 milyonu aşkın yolcusuna güvenli, uygun ve konforlu uçuş imkanı sunan AnadoluJet, Türk Hava Yolları'nın Deneyimli kabin ve okpit ekipleriyle verdiği bu hizmeti şimdi de dünyanın birçok ülkesine taşımaya hazırlanıyor.

AnadoluJet,16 ülkede 26 noktayı daha uçuş ağına ekleyerek 57 uçağa ulaşacak filosuyla iç hatlarla birlikte 68 nokta ve toplamda 107 hatta uçuş gerçekleştirecek. AnadoluJet'in yeni uçuş ağını kapsayanbilet satışları 13 Ocak 2020'de, uçuşlar ise 29 Mart 2020'de başlayacak.

Türk Hava Yolları güvencesinde yolcularına hizmet veren AnadoluJet, yeni dönemde filosunu yeni uçaklarla genişletmeye devam edecek. Sabiha Gökçen Havlaimanı'nda, tamamen ekonomi sınıfından oluşan 189 koltuk kapasiteli uçakları ile sağlayacağı 1 milyondan fazla ilave koltuk ve yüzde 22 kapasite artışı ile daha fazla yolcuya uygun fiyatlarla hizmet vererek ücrete duyarlı yolcu segmentinden Ortaklığımız adına daha fazla pazar payı almayı hedefliyor.

Anadolujet, dünyanın en büyük turizm destinasyonlarından biri olan Ülkemize daha fazla turist getirerek Türk Hava Yolları'nın gücüyle yurt dışında da büyümeyi sürdürecek. 

Büyüme stratejileri kapsamında alınan kararın, Ortaklımıza kazançlı ve hayırlı olmasını temenni ederiz."


©AirportHaber.com
 

Anadolujet filosundaki uçak sayısı 57'ye çıkacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

a320 ~ 4 yıl önce
pegasus'un uçtuğu yerlerin aynısına uçuş koyarak mı pegasusla rekabet edecek. rekabet edecekse trabzon, kayseri, ankara gibi yerlere yurtdışı uçuşları koyarak işe başlasınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 4 yıl önce
Ne yaptığını artık bilmiyormusun anlaşılmıyor,Tgs uçuş yok diye eleman çıkartıyor Tgs battık diyor sen uçuş ekleme reklamı yapıyorsun..igadan şikayet ediyorsun susuyorsun personel kan ağlıyor duymuyorsun yolcu bilet fiyatlarından zorlanıyor tınlamıyorsun..kafa karışıklığını bitirmen gerekiyor artık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçuş Ekibi ~ 4 yıl önce
Ne güzel bir haber AnadoluJet yurtdışı seferlere başlıyor uygun fiyatlarla olur bilteler inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 4 yıl önce
Yolcularin haberi olmadan maxlarla ucuracaklar,olan gariban yolculara olucak, zaten yolcular THY de olup bitenleri bilse El_Al ucagina biner THY ye binmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bende Gurbetci ~ 4 yıl önce
Millet senin gibi süzme değil herhalde.
raynold ~ 4 yıl önce
THY iyide yonetimi cok kötü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ömer erdinc ~ 4 yıl önce
Nisa ayında hollandaya gitmek istiyorum Anadolu jetin bu çıkışını duyunca bayram ettik Anadolu jeti sevgiyle kutlar saygılarımı sunarim
UçanKaçan ~ 4 yıl önce
24 tane Max. SAWa geliyor demek bu. Yeni slogan: Canını seven elini cebine atsın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mmb ~ 4 yıl önce
Thy markasıyla uçtuğu noktaları anadolu markasıyla uçacak. Abartılcak bir şey değil. Ne katar derseniz. Tamamı ekonomi olacağından belki azıcık ucuz olur. Ne kaybettirir derseniz; thy markasının daha az duyulması. Anadoluyu farklı bir firma sanacaklar. Oysaki hava alanlarında ne kadar thy uçağı görünse o kadar reklam olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk ~ 4 yıl önce
Tahminim THY 737 MAX'ler uçmaya başlayınca Anadolu Jet'e verecek, kendisi MAX'lerin yerine Airbus A320Neo sipariş edecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anadolu Jet ~ 4 yıl önce
Eski konforsuz THY ucaklarini Anadolu Jet alicak. Kilo hakki dusucek. Sicak yemek olmayacak. Zaten Insanlar THY'yi biraz daha fazla konfor icin tercih ediyordu. Bence yanlis fikir. Turizim icin iyi fikir ama Istanbulu kullanan THY yolculari cogu Transit ve Is adami veya gurbetci.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MAX ~ 4 yıl önce
B737 MAX LER ANADOLU JET İLE UÇSUN. BOŞUNA YERDE DURUYORLAR!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000