10 Temmuz 2022, Pazar 09:11:27

Anadolujet filosunda bir ilk

Türk Hava Yolları (THY) alt markası AnadoluJet, yeni nesil uçaklarıyla filosunu güçlendirmeye devam ediyor.
  • Sen bunu uçunca bizim şartlarımız iyileşicek zaten, hala anlamadın mı, herşeyi biz yapmıcaz artık tek başımıza, kapiş?
  • 2 tane avrupa git gel var diye ajeti avrupa sananlar da varmış, aynen kanka, neyse boşver airbus sayısı 20 tane olcakmış diyolla belki de artar, görürsün avrupayı amerikayı, dual base güzeldir kafayı açar iyi gelir sana, bu arada saw servisi erken kalkar, evden erken çık daa arabayı ltfm ye bırakcan, 2 saat o yoğun trafikte istanbulu bi uçtaaan bi uca katedicen, 4 bacağını uçucan, ya da yatını yapıcan ama yatı 11 saat olduğu için ve otele gece 2 de vardığın için ne uyku uyuycan ne kahvaltı yapıcan, yorgun ve aç uçmaya devam, sonra aynı trafikte ltfm ye döncen, ver elini ev bi de orda trafik, güzel bi deneyim herkes yaşamalı.
  • Thy nin misyon görevini yerine getirmek için yapıyor. Hatta dış hattan iç hatta bağlantılı seferler daha öncelikli iç hattan iç hatta ucuslarda
  • İyi guzel de ne olacak bu isin sonu yil sonu sunex ve aj anlasmasi bitiyor, sadece tk ekipleri yapacaksa Aj nin ruhuna fatiha, ayri sirket olarak devam edecekse ne zaman bunun adimlari atilacak, tk ve sunex ankara base leri kapatacak deniyor yuzlerce calisan huzursuz ne olacak bu belirsizlik ?
  • Tek eski kendini sanıyo, gel sana sicilimi gösterim eskiyi görürsün
  • 320 ajet renklerinde, görüntü bile uyuşmuyo lan, beynim almıyo walla error verdi, yıllaaaarca nassı bi mobbing yapmışsanınz 37cilere, gördüğüm resme bile inanamıyorum!
  • Hani nerede o süperötesi muazzam tarihi zam , nerede haniiiii !? İşiniz gücünüz yalan dolan
  • Beş para etmez uçaklar airbuslar.
  • Boeing alsaydınız ya, biz mi yapacaz bu saçma uçuşları. Boeingciler alışık. Yöneticiler bu yanlış kararı yeniden değerlendirsin, yanlışın neresinden dönseniz kardır.
  • S7 Airlines e gidecekmiş ama savaştan dolayı Anadolujet almış. Akıllıca bir hamle. Devamı gelir gibi.

Türk Hava Yolları (THY) alt markası AnadoluJet, yeni nesil uçaklarıyla filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Geçen haftalarda Boeing 737MAX8 tipi ilk yeni nesil uçağın ardından filoya TC-LUJ kuyruk tescilli Airbus 321neo tipi uçak dahil oldu.

Uçak, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Batman Havalimanı'na ilk uçuşunu TK7370 sefer sayısıyla gerçekleştirdi.

Genişleyen uçuş ağıyla birlikte artan yolcu talebini karşılamaya ve uçuş hizmet kalitesini artırmaya devam eden AnadoluJet, filosuna yakıt tasarrufu sağlayan, çevre dostu uçaklar dahil ederek büyüme hedefini gerçekleştirmeyi sürdürüyor.

Halihazırda filosunda 58 uçak bulunan AnadoluJet, Airbus 321neo tipi uçağın filoya katılmasıyla birlikte uçak sayısını 59’a çıkardı.

Anadolujet filosunda bir ilk

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

No subject e ~ 2 yıl önce
Sen bunu uçunca bizim şartlarımız iyileşicek zaten, hala anlamadın mı, herşeyi biz yapmıcaz artık tek başımıza, kapiş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avrupa? ~ 2 yıl önce
2 tane avrupa git gel var diye ajeti avrupa sananlar da varmış, aynen kanka, neyse boşver airbus sayısı 20 tane olcakmış diyolla belki de artar, görürsün avrupayı amerikayı, dual base güzeldir kafayı açar iyi gelir sana, bu arada saw servisi erken kalkar, evden erken çık daa arabayı ltfm ye bırakcan, 2 saat o yoğun trafikte istanbulu bi uçtaaan bi uca katedicen, 4 bacağını uçucan, ya da yatını yapıcan ama yatı 11 saat olduğu için ve otele gece 2 de vardığın için ne uyku uyuycan ne kahvaltı yapıcan, yorgun ve aç uçmaya devam, sonra aynı trafikte ltfm ye döncen, ver elini ev bi de orda trafik, güzel bi deneyim herkes yaşamalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anadolu jet in öyle bir karı yok ~ 2 yıl önce
Thy nin misyon görevini yerine getirmek için yapıyor. Hatta dış hattan iç hatta bağlantılı seferler daha öncelikli iç hattan iç hatta ucuslarda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Final ~ 2 yıl önce
İyi guzel de ne olacak bu isin sonu yil sonu sunex ve aj anlasmasi bitiyor, sadece tk ekipleri yapacaksa Aj nin ruhuna fatiha, ayri sirket olarak devam edecekse ne zaman bunun adimlari atilacak, tk ve sunex ankara base leri kapatacak deniyor yuzlerce calisan huzursuz ne olacak bu belirsizlik ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haspam ~ 2 yıl önce
Tek eski kendini sanıyo, gel sana sicilimi gösterim eskiyi görürsün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay anasını ~ 2 yıl önce
320 ajet renklerinde, görüntü bile uyuşmuyo lan, beynim almıyo walla error verdi, yıllaaaarca nassı bi mobbing yapmışsanınz 37cilere, gördüğüm resme bile inanamıyorum!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarihi zam ~ 2 yıl önce
Hani nerede o süperötesi muazzam tarihi zam , nerede haniiiii !? İşiniz gücünüz yalan dolan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus ~ 2 yıl önce
Beş para etmez uçaklar airbuslar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbuscu FO ~ 2 yıl önce
Boeing alsaydınız ya, biz mi yapacaz bu saçma uçuşları. Boeingciler alışık. Yöneticiler bu yanlış kararı yeniden değerlendirsin, yanlışın neresinden dönseniz kardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı Olsun ~ 2 yıl önce
S7 Airlines e gidecekmiş ama savaştan dolayı Anadolujet almış. Akıllıca bir hamle. Devamı gelir gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XY ~ 2 yıl önce
Nefret ediyorum Anadolujet'ten uçaklarınız o kadar pis iğrenç ve eski!!! Personelleriniz çok basit ve kalitesiz. THYnin yüz karası. Sabiha gökçen havalimanı zaten başlı başına bir rezillik ucuzluk pazarı mübarek.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000