21 Aralık 2017, Perşembe 09:55:49

Anadolu Üniversitesi'nde yerden göğe havacılık

Anadolu Üniversitesi Havacılık Kulübü Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, Mustafa Öç Konferans Salonu’nda MNG Kargo’dan birçok ismi“Yerden Göğe Havacılık Semineri” ileöğrencilerle buluşturdu.
  • yıllar önce teknisyen olarak mesleğe atıldığımda vardiya şefimizdin yıllar çok çabuk geçiyor. Başarılarının devamını diliyorum. Ahmet torun
  • MNG ne anlattı acaba ?
  • Gençler birilerinin sizlere ballandıra ballandıra anlattığı bir sektör değil bu girerseniz hayatınız ile oynarsınız gidin mühendislik okuyun bu sektör ciğeri beş para etmez yöneticilerin sektörü yapmayın yakmayın hayatınızı.
  • Öğrenciler de Anadolu Üniversitesi havacılıkta olduklarını farketseler daha iyi olur çok vasıfsız insan geliyor.....

Anadolu Üniversitesi Havacılık Kulübü Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, Mustafa Öç Konferans Salonu’nda MNG Kargo’dan birçok ismi “Yerden Göğe Havacılık Semineri” ile öğrencilerle buluşturdu.

Seminere katılan MNG Havayolları Eğitim Şefi Hacı Mehmet Çamlıbel, Ticaret Başkanı Hasan Tasus, Planlama ve Koordinasyon Başkanı Atilla Arıkan konuşmalarını gerçekleştirdi. Anadolu Üniversitesi Havacılık Fakültesi mezunu olan Arıkan, konuşmasında kendilerine gelen başvurularda Anadolu mezunlarına öncelik verdiğini belirtti. Çalışan kadrosunun büyük bölümünün Anadolu mezunu olduğunu ifade eden Atilla Arıkan, MNG Kargodiğer kurumlardan farklı olarak bir aile olduğuna dikkat çekti. Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinin hem mezunu hem de eski öğretim elemanı olan Mehmet Çamlıbel, “Sizlerin arasından gelip en yüksek kadrolara yükselebilmiş insanlarız” dedi.

Semineri düzenleyen Anadolu Üniversitesi Havacılık Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Büşra Öz, bu tür etkinlikler yolu ile sektör ve öğrencilerin arasındaki bağı kurmayı amaçladığını aktardı. Öz, “Usta isimlerle tanışan öğrenciler bu sayede sorularına yanıt bulabiliyor ve gelecekteki çalışma hayatları hakkında bilgi sahibi oluyor" diye konuştu.

İki oturum halindegerçekleştirilen seminerin ilk oturumunda MNG Havayolları'nın tanıtımı yapıldı ve uçuşlar hakkındaki teknik bilgiler paylaşıldı. İkinci oturumda ise MNG çalışanları, katılımcıların sorularını yanıtladı.

Anadolu Üniversitesi'nde yerden göğe havacılık

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Hacı Mehmet abi ~ 6 yıl önce
yıllar önce teknisyen olarak mesleğe atıldığımda vardiya şefimizdin yıllar çok çabuk geçiyor. Başarılarının devamını diliyorum. Ahmet torun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MNG ~ 6 yıl önce
MNG ne anlattı acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yapmayın ~ 6 yıl önce
Gençler birilerinin sizlere ballandıra ballandıra anlattığı bir sektör değil bu girerseniz hayatınız ile oynarsınız gidin mühendislik okuyun bu sektör ciğeri beş para etmez yöneticilerin sektörü yapmayın yakmayın hayatınızı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 6 yıl önce
Eline saglik,ilerde birsuru,borc,stress,cile,isyan vs vs.Havacilik asker kokenlilerin dunyasidir,yani birbirini kayirmak ve hainlik.
.... ~ 6 yıl önce
Öğrenciler de Anadolu Üniversitesi havacılıkta olduklarını farketseler daha iyi olur çok vasıfsız insan geliyor.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000