27 Mart 2009, Cuma 08:15:42

Anadolu Jet'te ceviz ezmesi dönemi

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) girişimleri sonucunda Türk Patent Enstitüsü tarafından coğrafi işaret olarak kabul edilen ceviz ezmesi, THY’nin iç hatlar için hizmet veren alt markası Anadolujet’te ikram edilmeye başlandı.
  • Omega3 yağ asitlerini de unutmayalım. Kısacası: AnadoluJet'le uç, sağlıklı yaşa...
  • arkadaslar soyle bir itirafim olacak, 2 avuc findik = 1 lokma ceviz ezmesi. bunu soylememdeki neden, bizzat kendim yasadim ikisininde verdigi enerji cok guzel ama ceviz ezmesinden 1 lokma yyiyince daha fazla enerji veriyor. Isteyen denesin, tam bu aralar ceviz ezmesinin mevsimi ilgilere...
  • Havacılık haberi.Ceviz Ezmesi .Ben yolcumu ceviz ile badem ile beslerim Türküsü. Şaka gibi.........
  • Anadolu Jet tarafından ikram edilmeye başlanan ceviz ezmesi başlı başına bir şifadır.Tam bir enerji deposu olan ceviz ezmesi lezzeti ile de damaklarda hoş bir tat bırakacaktır. Emeği geçen Burdur Ticaret Odası çalışanlarını ve Türk Patent Enstitüsü çalışanlarını halkı böyle bir nimetle tanıştırdıkları için kutlarım. Teşekkürler..

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, ceviz ezmesinin tanıtımının ticaret ve sanayinin gelişmesine önemli katkı yapacağını söyledi.

Yolcuların bu hizmetten oldukça memnun olduğu da ifade edildi.

 

Anadolu Jet'te ceviz ezmesi dönemi

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Omega3 yağ asitlerini de unutmayalım. Kısacası: AnadoluJet'le uç, sağlıklı yaşa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaslar soyle bir itirafim olacak, 2 avuc findik = 1 lokma ceviz ezmesi. bunu soylememdeki neden, bizzat kendim yasadim ikisininde verdigi enerji cok guzel ama ceviz ezmesinden 1 lokma yyiyince daha fazla enerji veriyor. Isteyen denesin, tam bu aralar ceviz ezmesinin mevsimi ilgilere...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Havacılık haberi.Ceviz Ezmesi .Ben yolcumu ceviz ile badem ile beslerim Türküsü. Şaka gibi.........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Anadolu Jet tarafından ikram edilmeye başlanan ceviz ezmesi başlı başına bir şifadır.Tam bir enerji deposu olan ceviz ezmesi lezzeti ile de damaklarda hoş bir tat bırakacaktır. Emeği geçen Burdur Ticaret Odası çalışanlarını ve Türk Patent Enstitüsü çalışanlarını halkı böyle bir nimetle tanıştırdıkları için kutlarım. Teşekkürler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000