04 Mayıs 2015, Pazartesi 11:33:48

ANA'DAN 787 KABİNİNE YENİ DİZAYN

Japonya'nın Köklü elektronik devi uçaklara geçiş yaptı.
  • Swiss air mıydı air canada mıydı tam hatırlamıyorum, buna benzer bir eğlence sistemi yerleştirmişlerdi first class a ve uçakta yangın çıkıp düşmüştü. Umarım düzgün bir şekilde tasarlamışlardır.
  • thy nin tk33 tk34 ile ayda bir houston a gidiyorum, Qatar ve yeni American airlines in kabin ici sistemi thy nin kinden cok daha ustun, yuklenilen film sayisi ayda 3 4 u gecmiyor, bunlar genelde ratingleri dusuk filmler oldugu icin zaten Amerika da streaming olarak bir iki ay icerisinde veriliyor, yani internetten oturup yol bounca netflix gibi streaming programi izleyemek durumunda kaliyorum. Ayrica, muzik yayinlarinda siyaset girmis durumda, bizim halk muzigimiz yerine 3. sinif dindar kesimin garip garip kasetlerini yuklemeyi biraksinlar!
  • Saçma sapan şeyler yazmayın. THY'nin 777'lerinin en eskisi 4,5 yaşında
  • Panasonic geçen yıllarda Dünya'nın en iyi IFE sistemi seçilmişti, yanlış mı hatırliyorum.. THY'de bütün uçaklarda IFE henüz mevcut değil :( Demo manuel yani..
  • Nasil Yaptiniz laaaaa..........
  • Dur tahmin edeyim, ucak ici eglence sistemleri markalari hakkinda bilginiz yok
  • iyide THY zaten bu hizmeti 2 yildir veriyor.

Japonya'nın Köklü elektronik devi uçaklara geçiş yaptı.

ANA Japon hava yolları filosuna dahil edeceği B787-900 tipi yeni uçaklarına Panasonic Kabin içi eğlence sistemlerini yerleştiriyor. 5 Mayıs'ta ilk defa Tokyo-Haneda Münih hattında ANA yolcularının hizmetine girecek sistemler içinde havada internet bağlantısı sağlayan eXConnect ve canlı tv hizmeti sağlayan eXTV bulunuyor.

Yolcular bu sayede havada internete erişebilecek ve CNN, Sport 24 gibi kanalları canlı izleleyebilecek.

ANA'DAN 787 KABİNİNE YENİ DİZAYN

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Swiss air mıydı air canada mıydı tam hatırlamıyorum, buna benzer bir eğlence sistemi yerleştirmişlerdi first class a ve uçakta yangın çıkıp düşmüştü. Umarım düzgün bir şekilde tasarlamışlardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
calisan ~ 9 yıl önce
thy nin tk33 tk34 ile ayda bir houston a gidiyorum, Qatar ve yeni American airlines in kabin ici sistemi thy nin kinden cok daha ustun, yuklenilen film sayisi ayda 3 4 u gecmiyor, bunlar genelde ratingleri dusuk filmler oldugu icin zaten Amerika da streaming olarak bir iki ay icerisinde veriliyor, yani internetten oturup yol bounca netflix gibi streaming programi izleyemek durumunda kaliyorum. Ayrica, muzik yayinlarinda siyaset girmis durumda, bizim halk muzigimiz yerine 3. sinif dindar kesimin garip garip kasetlerini yuklemeyi biraksinlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X ~ 9 yıl önce
Saçma sapan şeyler yazmayın. THY'nin 777'lerinin en eskisi 4,5 yaşında

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 9 yıl önce
Canım kardeşim THY'nin 777'si 20 yıllık demiyorum, 20 yıldır uçan uçağın içinde kullanılıyor diyorum. 787 yeni uçak o yüzden canlı yayın da yeni teknolojiler ve tasarım gerektiryor. "İyi de THY bu hizmeti zaten veriyor" diyen arkadaşa cevabendi.
Albtrs ~ 9 yıl önce
Panasonic geçen yıllarda Dünya'nın en iyi IFE sistemi seçilmişti, yanlış mı hatırliyorum.. THY'de bütün uçaklarda IFE henüz mevcut değil :( Demo manuel yani..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anaaaaaa... ~ 9 yıl önce
Nasil Yaptiniz laaaaa..........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IFE ~ 9 yıl önce
Dur tahmin edeyim, ucak ici eglence sistemleri markalari hakkinda bilginiz yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vaybe ~ 9 yıl önce
iyide THY zaten bu hizmeti 2 yildir veriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
787 ~ 9 yıl önce
THY bunu 20 senelik 777'de veriyor.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000