03 Nisan 2022, Pazar 11:00:04

AN-225 Mriya'nın pilotu enkazı görüntüledi

Rusya-Ukrayna savaşı sırasında Rus güçleri tarafından vurulan dünyanın en büyük kargo uçağı Antonov AN-225 Mriya'nın pilotu Dmytro Antonov, uçağın enkazının bulunduğu Gostomel Havalimanı'na girdiği anları YouTube kanalından paylaştı.
  • Bu kadar risk varken bu uçağı niye başka bir ülkeye nakletmediler. Nasıl bir düşüncesizlik bu.
  • Çok yazık olmuş.
  • Abi siz bari diyemediniz mi Zelensky'e "Usta işler sarpa sarıyor. Kaçıralım şu tosunu komşu bir ülkeye. Burada duman eder Ruslar bunu. Önemli dökümanları da alalım yanımıza "diye. Yazık olmuş yılların birikimine.

Rusya-Ukrayna savaşı sırasında Rus güçleri tarafından vurulan dünyanın en büyük kargo uçağı Antonov AN-225 Mriya'nın pilotu Dmytro Antonov, uçağın enkazının bulunduğu Gostomel Havalimanı'na girdiği anları YouTube kanalından paylaştı. Böylece AN-225 pilotu, dünyanın en büyük uçağından geriye kalanları gösterdi.

Havacılık meraklıları, Rusya-Ukrayna savaşının en sıcak günlerinde gelen bir Antonov AN-225 Mriya haberi ile tabiri caizse sarsıldı. Çünkü dünyanın en büyük uçağının Rus ordusunun Gostomel Havalimanı'na saldırısında isabet aldığı söylenmeye başladı. Çok geçmeden bu haber doğrulandı ve havacılık meraklıları büyük üzüntü yaşadı. Vurulduğunun ortaya çıkmasından sonra herkes AN-225 Mriya'nın son halini merak etti. Son olarak ise AN-225 pilotu Dmytro Antonov, enkaz haline gelen uçağı gösterdi.
 

AN-225 Mriya'nın pilotu enkazı görüntüledi

Yorumlar

ANT ~ 2 yıl önce
Bu kadar risk varken bu uçağı niye başka bir ülkeye nakletmediler. Nasıl bir düşüncesizlik bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
225 ~ 2 yıl önce
Çok yazık olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık olmuş ~ 2 yıl önce
Abi siz bari diyemediniz mi Zelensky'e "Usta işler sarpa sarıyor. Kaçıralım şu tosunu komşu bir ülkeye. Burada duman eder Ruslar bunu. Önemli dökümanları da alalım yanımıza "diye. Yazık olmuş yılların birikimine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yani ~ 2 yıl önce
Aslında bize bağışlasalardı keşke. Boşkan bunu uçan saraya çevirirdi

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000