13 Nisan 2010, Salı 09:09:22

Amerika durmuyor!

Pakistan'ın kuzeybatısındaki aşiret bölgesinde aşırılık yanlısı militanlara ait olduğu sanılan bir kampa, Amerikan casus uçağı tarafından düzenlenen roket saldırısında ölü sayısı 13 olarak belirlendi.
  • KİM BU ABD YE DUR DİYECEK??? BUGÜN PAKİSTANLILARA YARINDA TÜRKLERE AYNISI YAPAR BU ECNEBİLER!! ÜLKEMİZİ ERGENEKON SAÇMALIĞIYLA KARIŞTIRDILAR, BAŞKA ÜLKELERDEDE FAKİR ÜLKELERDEDE BÖYLE CASUS UÇAKLARLA SALDIRIDA BULUNUYOR!! YAZIK YAZIK BU İNSANLIĞA !! YAZIK YAZIK!!
  • Aynen katılıyorum arkadaşım. Sağa sola hesap vermekten vakit bulamamışlar.
  • Durmayacak da.. Siz PKK ya da ayni yontemlerle savassaniza o zaman.. Kendisine tehdit olarak gordugu teroristleri yok etme hakki her ulkenin vardir. Biz de zamaninda gelistirseydik bu sistemleri ne olurdu..
Muhammed Hel bölgesinin hükümet yetkilisi, Miranşah yakınlarında bulunan militanların kullandığı tahmin edilen kampın iki roketle vurulduğunu, 13 kişinin öldüğünü, ikisi ağır olmak üzere çok sayıda yaralı olduğunu söyledi.

ABD, Pakistan'daki aşiret bölgesini ''dünyanın en tehlikeli bölgesi'' olarak adlandırıyor ve ''El Kaide'nin karargahı'' olarak görüyor. ABD insansız uçaklarıyla 2008 yılından beri aşiretler bölgesinde yapılan 80'den fazla saldırıda 900'den fazla kişi öldü
Amerika durmuyor!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
KİM BU ABD YE DUR DİYECEK??? BUGÜN PAKİSTANLILARA YARINDA TÜRKLERE AYNISI YAPAR BU ECNEBİLER!! ÜLKEMİZİ ERGENEKON SAÇMALIĞIYLA KARIŞTIRDILAR, BAŞKA ÜLKELERDEDE FAKİR ÜLKELERDEDE BÖYLE CASUS UÇAKLARLA SALDIRIDA BULUNUYOR!! YAZIK YAZIK BU İNSANLIĞA !! YAZIK YAZIK!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aynen katılıyorum arkadaşım. Sağa sola hesap vermekten vakit bulamamışlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Durmayacak da.. Siz PKK ya da ayni yontemlerle savassaniza o zaman.. Kendisine tehdit olarak gordugu teroristleri yok etme hakki her ulkenin vardir. Biz de zamaninda gelistirseydik bu sistemleri ne olurdu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000