11 Temmuz 2020, Cumartesi 13:48:52

Ambulans uçak Atatürk Havalimanı'na indi

Kazakistan'da koronavirüs nedeniyle tedavi gören 39 yaşındaki İbrahim K., 55 yaşındaki Halil K. ve 42 yaşındaki İbrahim B. ile Azerbaycan'da tedavi gören 41 yaşındaki Ali U. Türkiye'de tedavi edilmeyi talep etti.
  • Millet sinirlarini kapatiyor biz hastalari ozellikle iceri kabul ediyoruz.
  • Patlamış durumda.Virüs çok.Oraya gitmek çok sakıncalı.Gelenlerden de çok hasta geldi. Kazakistan ın virüsten çıkması çok zor.İlaç dahi yok.Hastahaneler hasta kabul etmiyor.

Kazakistan'da koronavirüs nedeniyle tedavi gören 39 yaşındaki İbrahim K., 55 yaşındaki Halil K. ve 42 yaşındaki İbrahim B. ile Azerbaycan'da tedavi gören 41 yaşındaki Ali U. Türkiye'de tedavi edilmeyi talep etti. Talep üzerine yapılan inceleme sonucunda başlatılan nakil operasyonu kapsamında Sağlık Bakanlığına ait TC-CJB kuyruk numaralı ambulans uçak, dün Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan havalandı. Planlama kapsamında uçak, Almatı-Astana-Bakü güzergahlarının ardından Türkiye'ye geldi.

İlk olarak İbrahim B. Ankara Esenboğa Havalimanı, Ali U. ise Adana Havalimanı'nda bekleyen ambulanslar ile tedavi görecekleri hastanelere nakledildi.  Daha sonra İstanbul Atatürk Havalimanı'na inen uçaktaki İbrahim K. ve Halil K. de tedavi altına alınmak üzere ambulansa nakledildi. İki kişi ambulansla hastaneye götürüldü.

Ambulans uçak Atatürk Havalimanı'na indi

Yorumlar

Ilginc ~ 4 yıl önce
Millet sinirlarini kapatiyor biz hastalari ozellikle iceri kabul ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
it ~ 4 yıl önce
Patlamış durumda.Virüs çok.Oraya gitmek çok sakıncalı.Gelenlerden de çok hasta geldi. Kazakistan ın virüsten çıkması çok zor.İlaç dahi yok.Hastahaneler hasta kabul etmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000