14 Ekim 2021, Perşembe 09:42:04

Amazon uçak filosunu büyütecek... Personel ara

Amazon'un, küresel lojistikte yaşanan sorunları aşmak için uzun menzilli kargo uçağı almayı planladığı belirtildi.
  • Bak giderim
  • dünyanın heryerinde is bulacagini sanan bizim level 2 tk kaptanlarina is cikti
  • cankut bak sana alici cikti...

Amazon.com Inc., Bloomberg'e konuşan konu hakkında bilgiye sahip kaynaklara göre, kullanılmış uzun menzilli Boeing Co. ve Airbus SE kargo uçakları satın alıyor. Bu durum, e ticaret devi Amazon’un ürünleri sınırların ötesine taşıma istekliliğinin diğer bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Kaynaklar, Amazon’un şimdilerde hizmette olan çift motorlu yolcu jetleri Boeing 777-300ER ve Airbus’un popüler modeli olan geniş gövdeli A330-300’ün yenilenmiş kargo versiyonları için piyasada olduğunu kaydettiler. Bu iki model, beş yıldır Amazon’un filosunun temelini oluşturan orta büyüklükteki Boeing 767’lerin bir basamak daha üzerinde.

Bloomberg'de yer alan bilgilere göre; kargo hizmetleri için dönüştürülmüş Boeing 777’lerin Amazon’un Çin ile diğer ülkelerden doğrudan ürün ithaline olanak tanıdığını ve bunun rakip şirket United Parcel Service Inc. ile rekabette şirkete güç kazandırdığı ifade ediliyor. B777 yolcu uçağının kargo için dönüştürülmüş modeli olan B777-300ERSF gelecek yıl hizmete girecek. Bu uçak, Boeing’in mevcut kargo modelinden yüzde 25 daha fazla hacme sahip ve şirketin on yıllardır Kuzey Pasifik’te yük taşıyan 747 jumbolarının mirasçısı olarak görülüyor.

Mürettebat da aranıyor

Amazon öte yandan, 10 adet Airbus A330-300 uçağı ve bunları uçuracak mürettebat arayışında. Pilot alımlarının da kısa süre içerisinde tamamlanması planlanıyor. Kaynaklara göre, şirketin teklif çağrısının yolcu uçaklarından dönüştürülen uçaklar tarafından karşılanması bekleniyor.

Öte yandan, Amazon’un belirtilmeyen sayıda B777-300ERSF uçağı aradığını kaydetti.

Amazon’un uçakları nerede teslim alacağı ve bunların satın mı alınacağı ya finansal kiralama yoluyla mı elde edileceği belli değil.

Amazon uçak filosunu büyütecek... Personel ara

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Dönemsiz ~ 3 yıl önce
Bak giderim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bambino ~ 3 yıl önce
dünyanın heryerinde is bulacagini sanan bizim level 2 tk kaptanlarina is cikti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haset ~ 3 yıl önce
Sen de dünyanın her yerinde böyle işsiz işsiz takılabilirsin :)
Fc ~ 3 yıl önce
Torpille baba parasıyla bir yerlere gelmiş biri bu ülkeden anca baba parası veya torpille çıkabilir. Bunlar amazonda temizlikçi dahi olamaz
Terbiye ~ 3 yıl önce
2 saniye durup, arada bir bindiğiniz o koca uçağı kimin ucurdugunu, kimin sizi sağ salim yere indirdiğini bi düşünün. Düşünebildiniz mi? O zaman çenenizi kapayıp saygı duymaya başlayın. 3 kuruşluk insanların küçük gorecegi bir meslek değil bu. İdrak edemiyorsaniz cenenizi kapayın
. ~ 3 yıl önce
Hayırdır kinini kusmuşsun kardeş.
pilot düşmanına ~ 3 yıl önce
level 2 yi burada bırakalım, size. Ama level 6 lar için Türkiyede kalmak gerekmiyor. Zaten iyi seviyedeki herkes terkediyor. Gerisi de sizin gibilere kalıyor. Bol bol hakaret edersiniz, uçağa binince de dua edersiniz.
kusbeyin ~ 3 yıl önce
cankut bak sana alici cikti...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000