20 Mayıs 2016, Cuma 14:53:04

AMAC'tan PC-12 satışı

Özel jet dönüşüm, bakım, onarım ve modifikasyon firması AMAC Aerospace, Pilatus PC-12 iş jetlerinden üç adet satıldığını duyurdu.
  • AHL SAW İÇİN İDEAL UCAK YALNIZ SAW AHL SEFERİNDE ÇEKİŞİ DÜŞÜYOR
  • Güzel uçaklar. Biliyorum.

Özel jet dönüşüm, bakım, onarım ve modifikasyon firması AMAC Aerospace, Pilatus PC-12 iş jetlerinden üç adet satıldığını duyurdu. İki uçağın Birleşik Arap Emirlikleri’ne, bir uçağın ise Türkiye’ye satıldığını duyuran AMAC Aerospace, ilerleyen dönemde de Orta Doğu bölgesinden potansiyel müşterileri bekliyor

Satılan iki uçaktan ilki Mart 2016 tarihinde Birleşik Arap Emirlikleri’ne teslim edildi. AMAC Aerospace, teslim edilen bu uçağın Abu Dhabi Air Expo’da da sergilendiğini duyurdu. Haziran 2016 tarihinden itibaren Birleşik Arap Emirlikleri’nde tek turboprop motor ile çalışan ilk ticari operasyonu gerçekleştirecek olan Pilatus PC-12, Abu Dhabi’deki Al Bateen Havalimanı’nı üs olarak kullanarak operasyonları buradan sürdürecek. Sipariş edilen diğer uçak ise 2016’nın dördüncü çeyreğinde müşteri filosuna katılacak.

Özel kullanım için satıldığı duyurulan üçüncü Pilatus PC-12NG uçağı ise , Eylül 2016 tarihinde Türkiye’deki müşterisine teslim edilecek.

Hedef Orta Doğu

AMAC Aerospace Satış Müdürü Mohammad Badran üç uçağın satışıyla ilgili şunları söyledi; ‘’PC-12NG’nin gözle görülür
avantajlarını Orta Doğu bölgesinde görmekten oldukça mutluyuz. Son zamanlardaki müşterilerimiz de uçaklar için yaptığı yorumlarda oldukça memnun olduklarını belirttiler. Bu sebeple biz de AMAC olarak yakın gelecek için özellikle Orta Doğu’dan potansiyel müşteri edinmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz’’.

Çok yönlülüğü ile dikkat çeken Pilatus PC-12, zorlu şartlarda asfalt veya toprak pistlere de iniş sağlayabiliyor.  6 – 8 yolcu için üst düzey konforlu koltukları, eşsiz kargo kapısı gibi özelliklerin yanı sıra medikal tahliye ve kargo gibi görevleri üslenebilen Pilatus PC-12 maliyet konusunda da en düşük rakamlarla hizmet veriyor. Kolay bakım ve parça değişimi imkanı sağlayan Pilatus PC-12 ile , IFR ve VFR uçuşları da gerçekleştirebiliyor.

AMAC'tan PC-12 satışı

Yorumlar

Trolkey ~ 8 yıl önce
AHL SAW İÇİN İDEAL UCAK YALNIZ SAW AHL SEFERİNDE ÇEKİŞİ DÜŞÜYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Swiss ~ 8 yıl önce
Güzel uçaklar. Biliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000