28 Mayıs 2020, Perşembe 11:38:21

Almanya'dan Türkiye açıklaması

Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, 15 Haziran'dan itibaren Almanya'dan Avrupa Birliği’ne uçuşların tekrar başlayacağını söyledi.
  • Bu yıl yapmayın bakın Türkiye duman oluçak
  • Acmayin iyi olur , orada demorasi icinde ozgur yasayan, zagdas yasamini sururecek parayi iyi sosyal guvenligi yasayan Almanci senin tuzun kuru gelme kardesim bu ulkeye, gelip ezme bizi
  • Almanya açmaz yazık gurbetçilere devlet onlara hiç ama hiç sahip çıkmadı bravo
  • Bunlar da virüsü fırsata çevirmeye çalışıyorlar.
  • Birileri çıksın şimdi de eyyy Almanya desin de görelim bakalım. Battı denilen avrupalılara sayelerinde nasıl daha da muhtaç olduk,Türkiye'ye turist gelmesi için izin versinler diye ağızlarının içine bakıyoruz. Hani güçlenmiş, büyümüş,gelişmiştik kimseye ihtiyacımız yoktu,ekonomimiz çok iyiydi falan ne oldu,niye turist gelsin diye şimdi taklalar atılıyor?
  • 10 gündür Türkiye yeni vaka adedini düşüremiyor. Yeni hasta bölü test adedi %4.5-%5 arası sabitlendi. Bu rakam çok yüksek. Ayrıca AB ülkeleri Türkiye’nin ilan ettiği rakamlara da güvenmiyor.
  • Peki Italy Spain veya Great Britain durumlarına baktınız mı? Veya Swiss Sweden nasıl?
  • Bizim sayılara bakacaklarsa bir haftaya sıfırlarız
  • Daha once de yazdıgım gıbı Almanya 32 Ulkeye ucus yasagını kaldırdı bu ulkler arasında Turkıye yok .Turkıyeden dogru bılgı alınamıyor. ve 65 yas /20 yas kısıtlaması devam edıyor negatıf bır durum masa basında alınan karar mercıılerıne duyurulur. Almanyadakı REIZE buroları maalesef olumlu rapor vermıyor.
  • Bizim sizdeki duruma bakmamız gerekiyor dangoz. Geberiyorsunuz coronadan birde diyor ki Türkiye'de ki duruma bakacağız. Hırt

Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, 15 Haziran'dan itibaren Almanya'dan Avrupa Birliği’ne uçuşların tekrar başlayacağını söyledi. Maas, Türkiye dahil diğer uçuşlar için de çalışmaların devam ettiğini belirterek, kararın Türkiye’deki koşullara bağlı olacağını vurguladı.

Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, koronavirüs salgınına karşı konulan seyahat yasaklarının gevşetilmesiyle ilgili alınan yeni kararları açıkladı. Maas, 15 Haziran’dan itibaren Almanya’dan Avrupa Birliği (AB) ülkelerine konulan uçuş yasağının kaldırılacağını söyledi.

Açıklamayı, soyal medya platformu Instagram üzerinden katıldığı bir canlı yayında yapan Maas, AB dışında üçüncü ülkelerle de uçuşların yeniden başlaması için uğraştıklarını kaydederek, söz konusu çalışmaların Türkiye’yi de kapsadığını belirtti.

"TÜRKİYE'DE PLAJLARDA VE OTELLERDEKİ KURALLARA BAKILACAK"

Uçuş yasaklarının kaldırılması kararının Türkiye’deki koşullarla ilintili olduğunu dile getiren Maas, Türkiye'deki plajlarda ve otellerde koronavirüse karşı uygulanan kurallarına, enfeksiyon sayılarına bakacaklarını söyledi.

Maas, seyahatleri tekrar başlatmakla birlikte, yolculuk yapan insanları korumak istediklerini de belirtti. “Türkiye'de çok sıkı önlemler alındığını” ifade eden Maas, hükümet yetkilileriyle seyahat konusunda görüşmelerde bulunacaklarını aktardı.

Almanya'dan Türkiye açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Maas ~ 4 yıl önce
Bu yıl yapmayın bakın Türkiye duman oluçak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acmayin ~ 4 yıl önce
Acmayin iyi olur , orada demorasi icinde ozgur yasayan, zagdas yasamini sururecek parayi iyi sosyal guvenligi yasayan Almanci senin tuzun kuru gelme kardesim bu ulkeye, gelip ezme bizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
seco ~ 4 yıl önce
karayolu denen ulaşımı unutmuşsun kıskanç kişi 6 temmuz hop tr deyim hahaha
Açmaz ~ 4 yıl önce
Almanya açmaz yazık gurbetçilere devlet onlara hiç ama hiç sahip çıkmadı bravo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Has ~ 4 yıl önce
Sector, kaçtane kurtarma uçuşu oldu onu deden mi yaptırdı?
Bunlar ~ 4 yıl önce
Bunlar da virüsü fırsata çevirmeye çalışıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hans ~ 4 yıl önce
Birileri çıksın şimdi de eyyy Almanya desin de görelim bakalım. Battı denilen avrupalılara sayelerinde nasıl daha da muhtaç olduk,Türkiye'ye turist gelmesi için izin versinler diye ağızlarının içine bakıyoruz. Hani güçlenmiş, büyümüş,gelişmiştik kimseye ihtiyacımız yoktu,ekonomimiz çok iyiydi falan ne oldu,niye turist gelsin diye şimdi taklalar atılıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimse ~ 4 yıl önce
Takla atmıyor, İtalya tehditle açtırıyor ülkesini alman turistine. Almanya'ya turist göndermezsen rlikten çıkarım diyor. Bunu görmeyecek kadar aptl olmamak lazım. Biz ab de değiliz dolayısı ile reklam yapmak zorundasın. Hem senin im am oğ lu nun ülkeye turist getirme politikası ile ilgili videosunu izle bakalım ne yapacakmış nasıl getirecekmiş. Sonra takla atıyorlar de
Rakamlar ~ 4 yıl önce
10 gündür Türkiye yeni vaka adedini düşüremiyor. Yeni hasta bölü test adedi %4.5-%5 arası sabitlendi. Bu rakam çok yüksek. Ayrıca AB ülkeleri Türkiye’nin ilan ettiği rakamlara da güvenmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Делй ~ 4 yıl önce
Peki Italy Spain veya Great Britain durumlarına baktınız mı? Veya Swiss Sweden nasıl?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güçlü Türkiye ~ 4 yıl önce
Bizim sayılara bakacaklarsa bir haftaya sıfırlarız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taner ~ 4 yıl önce
Daha once de yazdıgım gıbı Almanya 32 Ulkeye ucus yasagını kaldırdı bu ulkler arasında Turkıye yok .Turkıyeden dogru bılgı alınamıyor. ve 65 yas /20 yas kısıtlaması devam edıyor negatıf bır durum masa basında alınan karar mercıılerıne duyurulur. Almanyadakı REIZE buroları maalesef olumlu rapor vermıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok dogru ~ 4 yıl önce
Adamlar guvenemiyor ve 18 alti , 65 yas ustu yasak olmasi onlari dusunduruyor, avrupali turistlerin cogu 65 yas ustu , ne yani , ulkemize gelince sokaga cikamayacaklar mi ?
Dangoza bak yaa ~ 4 yıl önce
Bizim sizdeki duruma bakmamız gerekiyor dangoz. Geberiyorsunuz coronadan birde diyor ki Türkiye'de ki duruma bakacağız. Hırt

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000