04 Şubat 2019, Pazartesi 13:11:32

Almanya'da yine grev krizi

Birleşik Hizmetler Sendikası ver.di’nin pazar günü yaptığı uyarı grevi çağrısına pazartesi sabaha karşı 03.00’te iş bırakarak cevap veren yer hizmetleri çalışanları, Hamburg’da binlerce yolcunun mağdur olmasına yol açtı.
  • Adamlar boyuna greve gidiyor ama zenginliklerinden de bir şey kaybetmiyorlar bilakis daha da zenginleşiyorlar. Helal olsun hakkını heryerde arayanlara bizim gibi hakkını aramayan,boyun eğenlere,kendini sömürtenlere de yuh olsun...
  • Adamsan batı'nın hiçbir icadını kullanmazsın diyeceğim ama işinize gelmez,paşa paşa kullanır onları daha da zengin edersiniz o icatlarla birbirinize hava atarsınız...Ayrıca batı'ya durmadan iş,ihale saçanlar,çocukları onlarla gemicik ve enerji işlerinde ortak olanlar,batı'nın turistleri gelsin diye takla atanlar,terörist destekçileri ile elele meydanlarda şarkı söyleyen,barzo'yu Ankara'da resmi törenle karşılayıp,paçavrasını göndere çektiren,askerliği parayla satanlara laf söyle,söyleyebilirsen tabii.
  • Ulke resmen ikiye bolunmus Cahiller ve cahillere laf anlatmaya calisanlar
  • Grev, hukukun üstün olduğu ülkelerde anayasal bir haktır. Ülkemizde grev yapılmıyor diye sevinmek aptallıktır. Azıcık kitap okuyun, ne olur. Memleket batıyor siz hala cahilsiniz. Yazık Atatürk'ün kurduğu güzelim ülkeye.
  • Batı özentisi chdpli vatan hainleri bu haberi iyi okusun o çok özendiğiniz Batı grevlerle boğuşurken bizde hiç grev mrev olmadan herkez ülkesi için çalışıyor.
  • Merkel bizi kıskanma bizde grev yok

Birleşik Hizmetler Sendikası ver.di’nin pazar günü yaptığı uyarı grevi çağrısına pazartesi sabaha karşı 03.00’te iş bırakarak cevap veren yer hizmetleri çalışanları, Hamburg’da binlerce yolcunun mağdur olmasına yol açtı.

Almanya’da Hamburg Havaalanı’nda görevli yer hizmetleri çalışanları için 275 Euro ücret artışı isteyen ver.di, pazar günü yaptığı çağrı ile üyelerini pazartesi günü uyarı grevine davet etti. Yer hizmetlerinde çalışanlar da pazartesi sabaha karşı 03.00’de iş bıraktı.

Özellikle iş insanlarının yoğun uçuş yaptıkları günde yapılan grev binlerce yolcunun Almanya içine ve yurt dışına uçamamasına neden oldu. Grev nedeniyle iş bırakılan ilk saatlerde 58 uçak iniş ve kalkış yapamadı.

Pazartesi için 194 uçağın kalkması ve 194 uçağın inmesi planlanan havaalanında gün içinde uçamayan ve iniş yapamayan uçak sayısının artması bekleniyor.

Almanya'da yine grev krizi

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Alman ~ 5 yıl önce
Adamlar boyuna greve gidiyor ama zenginliklerinden de bir şey kaybetmiyorlar bilakis daha da zenginleşiyorlar. Helal olsun hakkını heryerde arayanlara bizim gibi hakkını aramayan,boyun eğenlere,kendini sömürtenlere de yuh olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi okuyun'a ~ 5 yıl önce
Adamsan batı'nın hiçbir icadını kullanmazsın diyeceğim ama işinize gelmez,paşa paşa kullanır onları daha da zengin edersiniz o icatlarla birbirinize hava atarsınız...Ayrıca batı'ya durmadan iş,ihale saçanlar,çocukları onlarla gemicik ve enerji işlerinde ortak olanlar,batı'nın turistleri gelsin diye takla atanlar,terörist destekçileri ile elele meydanlarda şarkı söyleyen,barzo'yu Ankara'da resmi törenle karşılayıp,paçavrasını göndere çektiren,askerliği parayla satanlara laf söyle,söyleyebilirsen tabii.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ulke ~ 5 yıl önce
Ulke resmen ikiye bolunmus Cahiller ve cahillere laf anlatmaya calisanlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 5 yıl önce
Grev, hukukun üstün olduğu ülkelerde anayasal bir haktır. Ülkemizde grev yapılmıyor diye sevinmek aptallıktır. Azıcık kitap okuyun, ne olur. Memleket batıyor siz hala cahilsiniz. Yazık Atatürk'ün kurduğu güzelim ülkeye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iyi okuyun ~ 5 yıl önce
Batı özentisi chdpli vatan hainleri bu haberi iyi okusun o çok özendiğiniz Batı grevlerle boğuşurken bizde hiç grev mrev olmadan herkez ülkesi için çalışıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Grev ~ 5 yıl önce
Greve biliyormusun nerede yapılır sen?? Demokratik hür olan devletlerde !!!!!
Yazık ~ 5 yıl önce
Ne hayaler ile Adam o uçaga bindi bir kelek Pilot yüzünden çanından oldu.
Herkez ~ 5 yıl önce
İlk önce herkes yazmayı öğren. Öğrenemediniz gitti.
Dikkat ~ 5 yıl önce
Savcılarımıza burdan suç duyurusunda bulunuyorum. Bu şahıs , kafasına göre istediği kişileri Vatan Haini olarak , yaftalayarak. Kin ve nefret suçu işliyor, airporthaberi de göreve davet ediyorum
Rte ~ 5 yıl önce
Merkel bizi kıskanma bizde grev yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rte ~ 5 yıl önce
De ayrı yazılmalı
Dahi ~ 5 yıl önce
Anlamındaki de ayrı olur buradaki doğru yazılmış.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000