02 Nisan 2011, Cumartesi 08:11:09

ALMANYA'DA ABD UÇAĞI DÜŞTÜ!

Almanya’da, ABD Hava Kuvvetlerine ait bir savaş uçağı eğitim uçuşu sırasında düştü, uçaktan atlamayı başaran pilot yaralandı.
  • helal olsun amerikalilara, buyuk gecinen almanyada uslerini kurmuslar. avrupanin, amerikalilara borcu vardi zaten ikinci dunya savasinda, avrupayi hitler'den kurtardigi icin, bu yuzden simdi amerika ne derse hepsi aninda yerine getiriyor.
  • o uçak düşürülür mü yaa, nasıl kıydın ona , iki motoru damı durmuş ,
  • Selam, Benimde Yasadigim Sehirdede (Almanyada Remscheid) 1 Adet Düstü. Bahsi gecen Ucak Tank Avcisi ve Alcak Ucus Özelligi ile aniliyor. Söylemek istedigim ise Ucak Düsme sonrasi ne O Mahalle iflah oldu ne Orada Yasayan insanlar. Kanser Olaylari aldi basini gitti ,Hastaliklar Öyle artti ki Tabiat bile Yesermiyor. Uranyum ile Karisik Atis Mermileri ve Mühimmatlar Yüzünden Radyoaktif olarak Cevreyi Maf etti.Bircok Tanidigimiz insanlar Meslektaslarimiz Hastaliklardan Muzdarip ACI cekerek öldü.Belali Ucak

Alman polisi ABD ordusuna ait bir uçağın düştüğünü, pilotun yaralandığını duyurdu. Ülkenin batısında bir savaş uçağının eğitim uçuşu sırasında düştüğü bildirildi.

Almanya’nın batısında, ABD Hava Kuvvetlerine ait bir savaş uçağının eğitim uçuşu sırasında düştüğü, uçaktan atlamayı başaran pilotun ise yaralandığı bildirildi.

Yetkilerin açıklamalarına göre, A-10 Thunderbolt tipi uçak, Bonn ile Trier kentleri arasındaki Laufeld köyü yakınında düştü.

Uçağın yerleşim bölgesine birkaç metre uzaklıkta düştüğünü ve felaketin kılpayı önlendiğini belirten yetkililer, hastaneye kaldırılan pilotun durumu hakkında bilgi vermedi.

Genelde tanklara ve diğer hedeflere saldırı düzenleyerek kara birliklerine yakın destek sağlamak için kullanılan A-10 tipi uçağının, Spangdahlem Hava Üssü’ndeki 81′nci Hava Filosunda görev yaptığı kaydedildi.

Mayıs 1948′de kurulan Spangdahlem Hava Üssü, ABD Hava Kuvvetleri’nin Avrupa’daki önde gelen 16 büyük faaliyet bölgelerinden birini oluşturuyor. (Milliyet)

ALMANYA'DA ABD UÇAĞI DÜŞTÜ!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
helal olsun amerikalilara, buyuk gecinen almanyada uslerini kurmuslar. avrupanin, amerikalilara borcu vardi zaten ikinci dunya savasinda, avrupayi hitler'den kurtardigi icin, bu yuzden simdi amerika ne derse hepsi aninda yerine getiriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
o uçak düşürülür mü yaa, nasıl kıydın ona , iki motoru damı durmuş ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Selam, Benimde Yasadigim Sehirdede (Almanyada Remscheid) 1 Adet Düstü. Bahsi gecen Ucak Tank Avcisi ve Alcak Ucus Özelligi ile aniliyor. Söylemek istedigim ise Ucak Düsme sonrasi ne O Mahalle iflah oldu ne Orada Yasayan insanlar. Kanser Olaylari aldi basini gitti ,Hastaliklar Öyle artti ki Tabiat bile Yesermiyor. Uranyum ile Karisik Atis Mermileri ve Mühimmatlar Yüzünden Radyoaktif olarak Cevreyi Maf etti.Bircok Tanidigimiz insanlar Meslektaslarimiz Hastaliklardan Muzdarip ACI cekerek öldü.Belali Ucak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000