14 Temmuz 2017, Cuma 08:39:01

Almanya ve ABD'den Türkiye'ye seyahat uyarısı!

Almanya Dışişleri Bakanlığı ve ABD’nin Ankara Büyükelçiliği, Türkiye’de bulunana vatandaşlarını, 15 Temmuz darbe girişiminin yaklaşan yıl dönümü sebebiyle dikkatli olmaya çağırdı.
  • Uyara uyara bi hal oldunuz . Tüekiyede şu olcak bu olcak. Amac ülkemize gelmesinler. Biz türküz. Bu vatan biz oldukca birsey olmaz. Vatandasın rahat rahat gezebilir.Sen yeterki kıskanma . Geliyoruz gümbür gümbür , istediğin çelmeyi tak. Üzerinize üzerinize geliyoruz. Türkiye büyüyor. Korkunuzun ecelinize faydası yok amerika avrupa! İçimizde beslediğiniz hainleri de bir bir çıkarıp daha da güçleniyoruz. Daha cok korkarsınız. Korkun da ! Bizde bu yürek oldukca daha cooook korkacaksınız.
  • Yarin yabancilar ulkeye alinmasin bence. Hatta butun yabancilar sinir disi edilsin.

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nin internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Amerikan vatandaşlarını, 15 Temmuz ve önceki günlerde, darbe girişimi yıldönümüyle ilgili olarak ülke genelinde halka açık yerlerde toplantı ve gösteriler gibi büyük etkinlikler gerçekleşebilir. ABD'nin Türkiye Büyükelçiliği, Türkiye'de yaşayan veya Türkiye'de seyahat eden ABD vatandaşlarını dikkatli olmaya ve gösteriler ile büyük kalabalıklardan uzak durmaya çağırıyor" dendi.

Sputnik'te yer alan habere göre, Büyükelçilik ayrıca vatandaşlarını yerel haberleri takip etmeye çağırarak barışçıl gösterilerin bile ‘şiddet' riskini taşıdığı uyarısında bulundu.

ALMANYA DA UYARDI

Almanya Dışişleri Bakanlığı'nın internet sayfasında güncellenen seyahat ve güvenlik uyarısında ise, ülke genelinde gösteri ve büyük etkinlikler olabileceği kaydedildi. Açıklamada, Türkiye'ye gidecek Alman vatandaşlarının politik gösteriler ve büyük kalabalıklardan uzak durmaları da istenildi.

Seyahat uyarısında, "15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilen darbe girişimi anısına 15 Temmuz'a kadar ülke genelinde etkinlikler, toplantılar ve kitlesel mitingler planlanmaktadır. Güvenlik durumunun gerginliği göz önüne alındığında, seyahat edeceklere genel olarak kalabalıklardan uzak durmaları tavsiye edilir" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, darbe girişimi sonrasında olağanüstü hal ilan edildiği ve halen yürürlükte olduğu bilgisi de eklendi.

Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan Hollanda Dışişleri Bakanlığı da, Türkiye'ye seyahat edecek vatandaşlarına 15 temmuz uyarısında bulunmuştu.

Almanya ve ABD'den Türkiye'ye seyahat uyarısı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Korkunun ecele faydası yok ~ 7 yıl önce
Uyara uyara bi hal oldunuz . Tüekiyede şu olcak bu olcak. Amac ülkemize gelmesinler. Biz türküz. Bu vatan biz oldukca birsey olmaz. Vatandasın rahat rahat gezebilir.Sen yeterki kıskanma . Geliyoruz gümbür gümbür , istediğin çelmeyi tak. Üzerinize üzerinize geliyoruz. Türkiye büyüyor. Korkunuzun ecelinize faydası yok amerika avrupa! İçimizde beslediğiniz hainleri de bir bir çıkarıp daha da güçleniyoruz. Daha cok korkarsınız. Korkun da ! Bizde bu yürek oldukca daha cooook korkacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turkoglu ~ 7 yıl önce
Yarin yabancilar ulkeye alinmasin bence. Hatta butun yabancilar sinir disi edilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baba ~ 7 yıl önce
Bence de
~ 7 yıl önce
Hehe hehe tamam paşam tamam
Turkoglu ~ 7 yıl önce
Sizin gibilerde sinir disi edilir insallah

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000