05 Haziran 2017, Pazartesi 17:57:18

Almanya İncirlik Üssü'nden çekiliyor

Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, İncirlik Üssü'nden çekileceklerini açıkladı.
  • Neden Amerika'ya farklı davranılıyor?
  • THY ve SXS deki alman pilotlar? Erkeksen onlarada rest cek,gorurum gununuzu.
  • Katledilen Necip Hablemitoğlu'nun Alman vakıfları ve Bergama dosyası kitabını okuyun Almanların gerçek yüzlerini bir kere daha görün. Ayrıca Thy'nin sponsor olduğu Borussia Dortmund kulübünün ana sponsoru Evonik firmasının ülkemiz aleyhine neler çevirdiğini de araştırın görün. Aslında bu kitabı Alman arabasından başka arabaya binemeyen,onların arabalarını başkalarına hava atmalarını sağlayacak prestij unsuru gören devlet yöneticileri de okumalı gerçi okusalar bile ne olacak ki onlar ülke çıkarlarının değil şahsi çıkarlarının peşindeler her zaman olduğu gibi.
  • ülkemiz aleyhine ne varsa koruyan,kollayan almanlara laf söyleyenler bir de onların arabaları ve uçaklarından başka makam aracı olarak kullanmayanlara, onlara boyuna ihale verip, icatlarını havaalanında,köprüde vs kullananlara, bunların yapımı için onlardan finansman sağlayanlara, alman vatandaşlarını kimlikleriyle ülkemize sokup vergisiz ev,arsa almalarına izin verenlere ve onlara daha birçok kolaylık sağlayan iktidara niye laf söylemiyorlar acaba ?
  • Davul zurnacıyı nizamiye ye bekliyoruz.
  • Almanya sadece terör ile mücadeleden kaciyor, yani aradan süzülüp cekiliyor !!! Cünkü terörün Almanya`ya sicramasini önlemis oluyor !! Alman ordusunun o hurda ucaklari ile Ürdün`de ne gibi bir basarisi söz konusu olabilir ? Bugünlerde Körfez ülkelerindeki gelismeler, o bölgede büyük bir operasyonun baslamasinin isaretleridir ve buda ciddi bir terör tehditini atesleyecektir !!!.... Ama yinede "Hans"`lara iki cift sözüm var : "YÖÖÖRRRÜÜÜ ANCA GIDERSINIZ" !!!! ....en azindan 100 yildir faaliyet yürüttükleri "misyoner" calismalarini az da olsa bizim topraklarimizda gerceklestiremezler !!!!
  • gec bile kaldilar, citroen c4 ;)
  • Cehennemin dibine kadar yolunuz var...
  • Sonunda yalnız, sempati bile duyulmayan bir ülke olup çıkacağız ya ondan korkuyorum.
  • Yıllardır tavşana kaç tazıya tut politikasıyla Türkiye'nin güçlenmesini istemeyen,engellemek için elinden geleni esirgemeyen,Türkiye karşıtı her terör örgütüne kucak açıp içinde besleyen,ucuzcu Almanlar ... Gidin ve bir daha da gelmeyin.

Die Welt gazetesinin haberine göre, Alman Bakan, "Çekilme bu hafta ya da gelecek hafta" dedi. Gabriel, 'İç meselelerden ötürü böyle bir karar aldık." açıklamasında bulundu.

Bugün Türk mevkidaşı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşen Gabriel,iki ülke arasındaki İncirlik krizini çözmeyi başaramadı. Gabriel, sorunun çözülmemesi durumunda Alman askerlerin İncirlik'ten çekilmesi gerekeceğini ifade etmişti.

Çavuşoğlu, Alman milletvekillerinin İncirlik'i ziyaret edemeyeceklerini ancak Konya'daki NATO üssünü ziyaret edebileceklerini belirtmişti. Çavuşoğlu, "İleride şartlar oluşur, ortak adımlar atılırsa, İncirlik de mümkün olabilir" diyerek, şu anda şartların Alman heyetin ziyareti için uygun olmadığının altını çizmişti.

Almanya İncirlik Üssü'nden çekiliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Adil politika ~ 7 yıl önce
Neden Amerika'ya farklı davranılıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A ~ 7 yıl önce
Onlarada sira gelcek.
TC ~ 7 yıl önce
THY ve SXS deki alman pilotlar? Erkeksen onlarada rest cek,gorurum gununuzu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dortmund ~ 7 yıl önce
Katledilen Necip Hablemitoğlu'nun Alman vakıfları ve Bergama dosyası kitabını okuyun Almanların gerçek yüzlerini bir kere daha görün. Ayrıca Thy'nin sponsor olduğu Borussia Dortmund kulübünün ana sponsoru Evonik firmasının ülkemiz aleyhine neler çevirdiğini de araştırın görün. Aslında bu kitabı Alman arabasından başka arabaya binemeyen,onların arabalarını başkalarına hava atmalarını sağlayacak prestij unsuru gören devlet yöneticileri de okumalı gerçi okusalar bile ne olacak ki onlar ülke çıkarlarının değil şahsi çıkarlarının peşindeler her zaman olduğu gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alman kötü ya biz ~ 7 yıl önce
ülkemiz aleyhine ne varsa koruyan,kollayan almanlara laf söyleyenler bir de onların arabaları ve uçaklarından başka makam aracı olarak kullanmayanlara, onlara boyuna ihale verip, icatlarını havaalanında,köprüde vs kullananlara, bunların yapımı için onlardan finansman sağlayanlara, alman vatandaşlarını kimlikleriyle ülkemize sokup vergisiz ev,arsa almalarına izin verenlere ve onlara daha birçok kolaylık sağlayan iktidara niye laf söylemiyorlar acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 7 yıl önce
Davul zurnacıyı nizamiye ye bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YEMEDIK...!!! ~ 7 yıl önce
Almanya sadece terör ile mücadeleden kaciyor, yani aradan süzülüp cekiliyor !!! Cünkü terörün Almanya`ya sicramasini önlemis oluyor !! Alman ordusunun o hurda ucaklari ile Ürdün`de ne gibi bir basarisi söz konusu olabilir ? Bugünlerde Körfez ülkelerindeki gelismeler, o bölgede büyük bir operasyonun baslamasinin isaretleridir ve buda ciddi bir terör tehditini atesleyecektir !!!.... Ama yinede "Hans"`lara iki cift sözüm var : "YÖÖÖRRRÜÜÜ ANCA GIDERSINIZ" !!!! ....en azindan 100 yildir faaliyet yürüttükleri "misyoner" calismalarini az da olsa bizim topraklarimizda gerceklestiremezler !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
okul muduru ~ 7 yıl önce
gec bile kaldilar, citroen c4 ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 7 yıl önce
Cehennemin dibine kadar yolunuz var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Sonunda yalnız, sempati bile duyulmayan bir ülke olup çıkacağız ya ondan korkuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Andro ~ 7 yıl önce
Her soyleneni yapan, saf saf somurulen avrupanin amerikanin cani her istediginde sopaladigi bir ulke yerine yanliz antipatik izole edilmis bir ulke tercihimdir.
porche ~ 7 yıl önce
su an cok sempati duyulan ve sevilen bir ulke oldugumuzumu zannediyorsun veya daha once oldugumuzu... arkana yaslan ve sempatiyi dert etme sen dirilisine sahit oldugun ulkenin kukreyislerini dinle yukselisini izle...
~ 7 yıl önce
Çok dirildik be dirile dirile bir hal olduk. Bak Katara 7 ülke ilişkisini kesti de ülke ne hale geldi ki adamların o kadar paraları var. Peki aynı şey bir gün bize yapılsa bizim neyimiz var. Paramız da yok ürettiğimiz bir ürünümüz de. 2023 te en büyük 10 ekonomiden birisi olacağız diyordunuz o ne alemde? 6 senede 7-8 sıra yukarı mı çıkacağız? Eğitim sistemimiz de çok gelişti örneğin. Millet uzaya çıkarken marsa gitmenin planlarını yaparken biz evrimi müfredattan çıkaralım, binlerce sahte TEOG birincileri ile kendimizi avutalım. Çok güzel kükreyişmiş ya. Her geçen gün Atatürk ilkelerinden uzaklaşırken bu nasıl bir yükseliş merak ediyorum.
cargo ~ 7 yıl önce
Yıllardır tavşana kaç tazıya tut politikasıyla Türkiye'nin güçlenmesini istemeyen,engellemek için elinden geleni esirgemeyen,Türkiye karşıtı her terör örgütüne kucak açıp içinde besleyen,ucuzcu Almanlar ... Gidin ve bir daha da gelmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000