12 Şubat 2009, Perşembe 09:41:47

Almanya Havalimanları'nda Türkiye farkı!

2008 yılında Alman havalimanlarındaki yolcu trafiği yüzde 1 dolayında artarak 165 milyona ulaşırken, yurtdışı çıkışlarda, Türkiye ve Mısır en yüksek artışı yakaladı. Aynı dönemde, İspanya, Yunanistan ve İtalya’ya olan çıkışlarda gerileme yaşandı.
  • ALMANYADAKI HERHANGI BIR HAVAALNININ INTERNET SITESINE GIRIN BAKIN BU SITELERDEN HERHANGIBIRINDE TURKCE BILGI GOREBILIYORMUSUNUZ. BIRDE O HAVALIMAINDA KAC TANE TURK CALISIYOR KAC TANE TURK UCAGA BINIYOR O NA BAKIN. BU RAKAMLARLA OVUNMEK HIC BIR SEY IFADE ETMEZ. ONCE VARLIKLARINI KABUL ETTIRMELERI LAZIM. AVRUPADAKI TOPLAM TURK SAYISINA BAKIN BIRDE 30 YILDIR BIZI NIYE AB YE ALMADIKLARINI DUSUNUN.BASKA BIR MILLET OLSAYDI SIMDI COKTAN AB YE GIRMIS VE EN ONEMLI UYESI OLMUSTU. BIZIMKILERIN ORADAKI TEK DERTELERI CAMI YAPMAK ICIN DERNEK KURMAK ALLAH DIYENE PARA KAPTIRMAK.

2008'in ilk yarısında yüzde 4 dolayında büyüyen yolcu trafiği, küresel krizin etkisiyle son aylarda yavaşlarken, yıl sonunda ancak yüzde 1 dolayında büyüme yakalanabildi.

2008’de yurtdışı çıkış trafiğinde Almanların geleneksel destinasyonlarında ciddi gerilemeler yaşanırken, aralarında yalnızca Türkiye, Mısır ve Portekiz gibi Avrupa’ya yakın destinasyonlar gelişme gösterebildi. 

12 aylık dönemde, yolcu trafiği açısından Türkiye yüzde 1,5 artarken, Mısır’daki büyüme yüzde 5,7 oldu. Aynı dönemde, İspanya yüzde 1,8, Fransa yüzde 3,6, İtalya yüzde 4,5 ve Yunanistan ise yüzde 4,4 gerileme yaşadı.

Almanya’da havayolu yolcu trafiği, (giden-gelen - bin kişi)

İstatistik

Almanya Havalimanları'nda Türkiye farkı!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
ALMANYADAKI HERHANGI BIR HAVAALNININ INTERNET SITESINE GIRIN BAKIN BU SITELERDEN HERHANGIBIRINDE TURKCE BILGI GOREBILIYORMUSUNUZ. BIRDE O HAVALIMAINDA KAC TANE TURK CALISIYOR KAC TANE TURK UCAGA BINIYOR O NA BAKIN. BU RAKAMLARLA OVUNMEK HIC BIR SEY IFADE ETMEZ. ONCE VARLIKLARINI KABUL ETTIRMELERI LAZIM. AVRUPADAKI TOPLAM TURK SAYISINA BAKIN BIRDE 30 YILDIR BIZI NIYE AB YE ALMADIKLARINI DUSUNUN.BASKA BIR MILLET OLSAYDI SIMDI COKTAN AB YE GIRMIS VE EN ONEMLI UYESI OLMUSTU. BIZIMKILERIN ORADAKI TEK DERTELERI CAMI YAPMAK ICIN DERNEK KURMAK ALLAH DIYENE PARA KAPTIRMAK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000