02 Şubat 2019, Cumartesi 17:34:08

Almanya F-35 kararını verdi

Almanya Savunma Bakanlığı, Lockheed Martin imalatı yeni nesil savaş uçağı F-35'in, eskiyen Tornado uçaklarının yerine hava kuvvetleri filosuna dahil etmeyi planladığı savaş jetleri arasında olmayacağını açıkladı.
  • yorumlar güzel ilave ,,teknik,finanasal ve inovatif zeka-yeti-gayretlilik var ama key point mahsul-ürün için bunlar sadece faktör yinee yetmez niye çünki bunşar sadece bir malzeme hemde çok iyi malzeme.yinede süper,eniyiyi yapmaya yeterli olmaya bilirlir ender örnekleri vardır bi'istemelerine bakmaz.futbol gibi o mantığa göre psg..realmadridin istemesiyle hep şampiyon olması lazım.......
  • Alman ordusu neden bu kadar zayıf? Envanterlerine baktım bizden daha güçsüz ve eksik..
  • F35 prototipinden tutunda şu ana kadarki revize edilmiş son modeline kadar hatalı bir uçaktır. Teknik gösterişli hurdadan başka bir şey degildir. Bu yüzden Almanlar F35 konusunda uzak durmakta çok kararlılar. F35 i sadece israil, italya ve bize kazıkladılar.
  • BOR VAR BOR 2023 BORRRRR !!!!!!!!!
  • Belki bizim 5. nesil ucaklari alirlar, belli mi olur :)
  • Rottschild ailesinin Pentagona misillemesi. 3. World War comming soon. Just waiting .
  • Teknik ve parasal konularda beyinleri üst model

Almanya Savunma Bakanlığı, Lockheed Martin imalatı yeni nesil savaş uçağı F-35'in, eskiyen Tornado uçaklarının yerine hava kuvvetleri filosuna dahil etmeyi planladığı savaş jetleri arasında olmayacağını açıkladı.

Alman Savunma Bakanlığı kaynaklarına göre bu uçak yerine Airbus üretimi Eurofighter ya da Boeing'in F/A - Hornet modelleri arasında seçim yapılacak.

Bakanlığın bu konudaki nihai kararına dair bir takvim öngörülmedi.

NATO yükümlülüklerine uygunluğu incelenecek

Ancak F35 yerine ikame etmeyi düşündüğü bu modellerin, Almanya'nın, uçakların nükleer silah taşıma kapasitesiyle ilgili NATO yükümlülüklerine uygun olması gerekiyor.

Bu yüzden Almanya Savunma Bakanlığı'nın Boeing ve Airbus firmalarının bu uçaklarıyla ilgili detaylı raporlarını görmeyi bekleyeceği belirtiliyor.

Sosyal Demokrat Parti (SPD) karşı çıkmıştı

Almanya'da Başbakan Angela Merkel hükümetinin küçük ortağı Sosyal Demokrat Parti (SPD) hükümeti eleştirerek ABD'den savaş uçağı alınmasına karşı çıkmış, kararın aceleye getirilmeden daha detaylı incelemeler sonucu verilmesi gerektiğini belirtmişti.

ABD'li Lockheed Martin tarafından geliştirilen Müşterek Taarruz Programı kapsamında üretimi planlanan F-35 Lightning II projesine Türkiye de 2002 yılında dahil olmuştu.F-35 yeni nesil savaş uçaklarından ikisi, ABD’de 21 Haziran’da düzenlenen törenle Türkiye’ye teslim edilmişti. (euronews)

Almanya F-35 kararını verdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

differencitive ~ 5 yıl önce
yorumlar güzel ilave ,,teknik,finanasal ve inovatif zeka-yeti-gayretlilik var ama key point mahsul-ürün için bunlar sadece faktör yinee yetmez niye çünki bunşar sadece bir malzeme hemde çok iyi malzeme.yinede süper,eniyiyi yapmaya yeterli olmaya bilirlir ender örnekleri vardır bi'istemelerine bakmaz.futbol gibi o mantığa göre psg..realmadridin istemesiyle hep şampiyon olması lazım.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bundeswehr ~ 5 yıl önce
Alman ordusu neden bu kadar zayıf? Envanterlerine baktım bizden daha güçsüz ve eksik..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gardaş ~ 5 yıl önce
1.sebep nato müttefiki olması 2.sebep 2.dünya savaşından sonra imzaladığı anlaşmalar
Volvo ~ 5 yıl önce
3.sebep: BND'ye yatırım yapıyorlar, o her işi incelikle(!) hal ediyor. Şu an Mossad'dan da CIA'den de daha aktif bir istihbarat birimi.
Cem terazi ~ 5 yıl önce
F35 prototipinden tutunda şu ana kadarki revize edilmiş son modeline kadar hatalı bir uçaktır. Teknik gösterişli hurdadan başka bir şey degildir. Bu yüzden Almanlar F35 konusunda uzak durmakta çok kararlılar. F35 i sadece israil, italya ve bize kazıkladılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bor ~ 5 yıl önce
BOR VAR BOR 2023 BORRRRR !!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Marull ~ 5 yıl önce
Ne bor anlamış deilim millet tutturmuş 2023 ne olacak acaba haa hatırladım bor die dettarjan reklamı var bir minerallerinden yapılmış haaa super 2023 te kendi detarjani üreteceğiz sıkı dur avrupa 2023 te avrupa dünya detarjan kralı olucaz
Marrrulll ~ 5 yıl önce
İRONİ İRONİ İRONİ İRONİYİ NEDEN ANLAMIYORSUNUZ !!!!!! BU İŞARETİN ANLAMINI BİLMİYORSUNUZ GALİBA
2023 ~ 5 yıl önce
Kardesim 2023 takintililari anlamiyorum bu nesacmalik sen yat calisma bekleki 2023 gele bizde kurtulalim yok oyle bir dava . Lakin "imparatorluk kurmus milletlerin fetret devri 100 yili katiyyen asmamistir tum dunya tarihiyle sabittir bu tekrar eski guclerine ulastiklari " yok lozanmis suymus buymusla alakasi yok bunu boyle bilesin ve cok calisasin vergiden calmayasin calani ihbar edesin devletin paraya ihtiyaci var
super haber ~ 5 yıl önce
Belki bizim 5. nesil ucaklari alirlar, belli mi olur :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siz ~ 5 yıl önce
Siz kimsiniz bu arada?
Alaman ~ 5 yıl önce
Daha yeni 33 Eurofighter siparişi verildi ayrıca 5. nesil savaş uçağını Fransa ile beraber üretecekler. Saden AB’nin yeni jeopolitik anlayışında ABD silah sistemlerin yeri olmayacaktır.
Asdfh ~ 5 yıl önce
Tamam anladık komiksin :)
Misilleme ~ 5 yıl önce
Rottschild ailesinin Pentagona misillemesi. 3. World War comming soon. Just waiting .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pls ~ 5 yıl önce
Altyazı ekler misin?
Adamlar Alman ~ 5 yıl önce
Teknik ve parasal konularda beyinleri üst model

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ferhad ~ 5 yıl önce
Gerçek ten öyle, adamlar da alt yapı var .. isterseler dünya nın en iyi uçağını en gelişmiş silahlarını yaparlar..
Ferhat a ~ 5 yıl önce
Yapsınlar o zaman niye f35 e bakıyorlar
Ferhat ~ 5 yıl önce
Bilginiz olmadan fikriniz var. Sallıyorsunuz hele bi de iktidar, Reis işin içindeyse sorma gitsin. Yıkılıyor ortalık. Güzel kardeşim Almanya hiçbir haltı yapamaz üretemez. Çünki 2 nci dünya savaşından sonra yapılan anlaşmalarla İttifak devlet’leri Almsnyanın orta ve üst sınıfta silah üretmesini YASAKLADI

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000