09 Şubat 2009, Pazartesi 08:14:35

Almanlar, uçakta çocuk ve telefona karşı!

Online-Reise-Community TripAdvisor adlı kuruluşun 2009 Havayolu seyahati trendleri başlığıyla yaptığı ankete göre Almanlar uçağı dinlenme yeri olarak görüyor.
  • sevimsiz almanlar.yillardir bunlara tahammül ediyorum.aile baglari zayif,onun icin hepsi evlerinde köpek beslemeye mahkum olmus.sanki kendileri cocuk olmadi.
  • daha neler çocuklara bagaja koymayıda teklif eder bunlar...
  • o yüzden de alman nufusu yaşlanıyor ve de çocuk yapmadıkları için ülke şu anda kara kara 20 yıl sonraki çöküşü veya Türklerin oraya yerleşmesinden korkuyor.Çocuk sesi rahatsız eder,telefon korkutur eeeeee!!! O zaman git adada yaşa

En çok kendi havayolu şirketleri olan Lufthansa’yı tercih eden Almanlar, uçakta çocuk, telefon ve internet gibi uygulamaların başlamasını da istemiyor.

Yapılan ankete katılanların yüzde 52’si uçakta internete evet derken, bunlardan yalnızca yüzde 11’i internete ücret ödemeyi kabul ediyor. Uçakta cep telefonu kullanımını istemeyenlerin oranı ise yüzde 87. Çocukları da uçak kabininde istemeyen Almanlar, onlar için ayrı bir yer olmasından yana. Hatta daha ileri gidip çocukların uçağa alınmasının yasaklanmasını isteyenlerin oranı ise yüzde 16.

Almanlar, uçakta çocuk ve telefona karşı!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
sevimsiz almanlar.yillardir bunlara tahammül ediyorum.aile baglari zayif,onun icin hepsi evlerinde köpek beslemeye mahkum olmus.sanki kendileri cocuk olmadi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
daha neler çocuklara bagaja koymayıda teklif eder bunlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
o yüzden de alman nufusu yaşlanıyor ve de çocuk yapmadıkları için ülke şu anda kara kara 20 yıl sonraki çöküşü veya Türklerin oraya yerleşmesinden korkuyor.Çocuk sesi rahatsız eder,telefon korkutur eeeeee!!! O zaman git adada yaşa

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000