04 Ağustos 2020, Salı 19:45:27

Alman hükümeti Türkiye'ye seyahat yasağını kaldırdı

Almanya, Covid-19'dan dolayı Türkiye'ye yönelik uyguladığı seyahat uyarısını Aydın, Antalya, İzmir ve Muğla için kaldırdığını açıkladı.
  • Pandemi en çok İstanbulda etkili, 16 milyon nüfusun içine giripte virüslenmeden dönecek Alman olamaz,gayri muhtemel.
  • Bonus var mı?
  • Ne başarısı tüm mesuriyeti Türkiyeye yükledi Almanya
  • Bakın kimsede uyarmadı demeyin. Herşeyi güllük gülistanlık gösterenlere aldanıp şirketlerin hissesini falan almayın ağlarsınız. Yurtdışı uçuşların yolcu sayısı gitgel ortalamada 100 ü bile bulmuyor. Yatırımcıları manüple ediyorlar. Uçuşların, saatlerin artması yolcu sayısınında artması halinde anlam kazanır. Ve malesef yolcu çok az. Yurt içi dolu olabilir ama yurtdışını tolere etmez. Yurtdışı yolcu sayısı da kan ağlıyor.
  • İstanbul gibi bir şehirde havalimanı işletmesini yapamayan iga bu habere bakıp pandemi zamanı ve sonrası krizi yönetemedigi temizlikte sınıfta kalıp,,havacılığın sadece temizlik firması ile her pazar kahvaltı yapmaya benzemediğini öğrenmiş oldu..otoparkta mangal yakmak değilmiş operasyon sayın ceo...
  • Almanya' dakiler buraya gelir ve gider, buradakilerde Almanya' ya gider ve gelir. Eğer Türkiye' ye seyahat kısıtlamasını kaldırdı diyor isen İstanbul, Ankara, Kayseri, Trabzon vs. den ne haber? Yoksa onlar Türkiye' den ayrılıp bağımsız oldular da bizim mi haberimiz yok? Peki Türk vatandaşları da turistik maksatlı gidip gelebilecek mi? Almanlar geçen sefer Fransa ve İspanya ya jest olsun diye kısıtlamayı esnettiler ama baktılar ki oralarda risk düşmek yerine artıyor ve eşitlik ilkesine de uymuyor, bu nedenle şimdi Türkiye' ye de gidin ama tatil yerlerine gidin demişler. Güya jest yapmışlar gibi lanse ediliyor ama hiç alakası yok. Oradakilerin çoğu gurbetçi. Gelseler 45 günlük izne gelirler. Çoğu da denizi kumu güneşi bırakın memleketlerine gider. Zaten yaz izin dönemi de bitti bitiyor. Fishing yapacak isen oltayı attığın sularda ne tür balık var bileceksin. Yoksa müren yada balon balığı çekersin keyfin kaçar.
  • Bizler Türk vatandaşlarıda Bordo ve yeşil pasaportla Almanyaya gidebilecekmiyiz.Açıklama neleri kapsıyor.
  • Arkadaş diyoruz bu iga yüzünden İstanbul havalimanı listeye giremiyor..baştan önlem almadı istanbul gibi milli şehir liste dışı...bu CEO hala o koltukta oturuyor..basit reklam yapacağına önlemleri zamanında alıp dünyaya servis etmesi gerekirdi...diğerleri yapmadı ama İSL için şarttı..
  • Gelsin paralarrrr
  • Zahten 1 ton ucak ucmuyormu almanyadan türkiyeye?!

Almanya, yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını sebebiyle Türkiye’ye uyguladığı seyahat uyarısını kısmen kaldırdı.
Almanya Dışişleri Bakanlığının internet sayfasında yer alan açıklamada, Aydın, Muğla, İzmir ve Antalya için seyahat uyarısının kaldırıldığı belirtildi.

Almanya, böylelikle Türkiye’deki bu bölgelere gidecek tatilcilere yeşil ışık yaktı.

Türk hükümeti tarafından hazırlanan turizm ve hijyen tasarısına sıkı şekilde bağlı kalınması şartıyla seyahat uyarısının kaldırıldığı belirtilen açıklamada, tasarının tatilcilerin Almanya’ya dönmeden 48 saat içinde zorunlu PCR testi yapmaları da içerdiği anımsatıldı.

Almanya, Covid-19 nedeniyle 31 Ağustos’a kadar Avrupa Birliği (AB) ve Schengen Bölgesi dışındaki 160 ülke için seyahat uyarısında bulunmuştu.

Türkiye yönelik seyahat uyarısının kaldırılması için Dışişleri Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı yoğun çaba sarf etmişti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy geçen ay başkent Berlin’de mevkidaşlarıyla görüşmüştü.

Alman hükümeti Türkiye'ye seyahat yasağını kaldırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Niye Olsun ~ 4 yıl önce
Pandemi en çok İstanbulda etkili, 16 milyon nüfusun içine giripte virüslenmeden dönecek Alman olamaz,gayri muhtemel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sxs ~ 4 yıl önce
Bonus var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkiye ~ 4 yıl önce
Ne başarısı tüm mesuriyeti Türkiyeye yükledi Almanya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Manuple ~ 4 yıl önce
Bakın kimsede uyarmadı demeyin. Herşeyi güllük gülistanlık gösterenlere aldanıp şirketlerin hissesini falan almayın ağlarsınız. Yurtdışı uçuşların yolcu sayısı gitgel ortalamada 100 ü bile bulmuyor. Yatırımcıları manüple ediyorlar. Uçuşların, saatlerin artması yolcu sayısınında artması halinde anlam kazanır. Ve malesef yolcu çok az. Yurt içi dolu olabilir ama yurtdışını tolere etmez. Yurtdışı yolcu sayısı da kan ağlıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
4 il ~ 4 yıl önce
İstanbul gibi bir şehirde havalimanı işletmesini yapamayan iga bu habere bakıp pandemi zamanı ve sonrası krizi yönetemedigi temizlikte sınıfta kalıp,,havacılığın sadece temizlik firması ile her pazar kahvaltı yapmaya benzemediğini öğrenmiş oldu..otoparkta mangal yakmak değilmiş operasyon sayın ceo...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlis karar ~ 4 yıl önce
Sayilarin gizlendigi soylentilerinin oldugu bir ulkeye bu sekilde gitmek cok riskli. Akepe denen bir olusumun dugu yerde yolsuzluk, bilgi gizleme oldugu icin ben olsam guvenmem
Müren ~ 4 yıl önce
Almanya' dakiler buraya gelir ve gider, buradakilerde Almanya' ya gider ve gelir. Eğer Türkiye' ye seyahat kısıtlamasını kaldırdı diyor isen İstanbul, Ankara, Kayseri, Trabzon vs. den ne haber? Yoksa onlar Türkiye' den ayrılıp bağımsız oldular da bizim mi haberimiz yok? Peki Türk vatandaşları da turistik maksatlı gidip gelebilecek mi? Almanlar geçen sefer Fransa ve İspanya ya jest olsun diye kısıtlamayı esnettiler ama baktılar ki oralarda risk düşmek yerine artıyor ve eşitlik ilkesine de uymuyor, bu nedenle şimdi Türkiye' ye de gidin ama tatil yerlerine gidin demişler. Güya jest yapmışlar gibi lanse ediliyor ama hiç alakası yok. Oradakilerin çoğu gurbetçi. Gelseler 45 günlük izne gelirler. Çoğu da denizi kumu güneşi bırakın memleketlerine gider. Zaten yaz izin dönemi de bitti bitiyor. Fishing yapacak isen oltayı attığın sularda ne tür balık var bileceksin. Yoksa müren yada balon balığı çekersin keyfin kaçar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 4 yıl önce
Bizler Türk vatandaşlarıda Bordo ve yeşil pasaportla Almanyaya gidebilecekmiyiz.Açıklama neleri kapsıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Malesef ~ 4 yıl önce
Bize bize ve pasaport kısıtlaması hala devam ediyor, sadece d tipi vizeler , c tipi içinde başlangıcı 17 mart 2020 ve sonrası olanlar
İga yine yok ~ 4 yıl önce
Arkadaş diyoruz bu iga yüzünden İstanbul havalimanı listeye giremiyor..baştan önlem almadı istanbul gibi milli şehir liste dışı...bu CEO hala o koltukta oturuyor..basit reklam yapacağına önlemleri zamanında alıp dünyaya servis etmesi gerekirdi...diğerleri yapmadı ama İSL için şarttı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akıo maşallah ~ 4 yıl önce
Gelsin paralarrrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 4 yıl önce
Doğuştan mı böyle, sonradan mı oldu? Allah akıl fikir versin.
Ercan ~ 4 yıl önce
Zahten 1 ton ucak ucmuyormu almanyadan türkiyeye?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000