07 Haziran 2020, Pazar 13:10:43

Alman Bakan; 'Hastalanan Almanlar için uçak göndereceğimizi kimse düşünmesin'

Bild am Sonntag gazetesine konuşan Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, “Popüler tatil yeri Türkiye ne olacak” sosuna bu cevabı verdi: “Türk hükümetiyle görüşmelerimiz var. Biz seyahat uyarılarını sonsuza kadar sürdüremeyiz. Hastalığın seyrine bağlı.”
  • Bu mu o kiskanc bakan vay şerro
  • Gelmesinler zaten istemiyorsunuz gurbetçileri yabancıları hiç sevmiyorsunuz hayvanları dogayı insanları da sevmiyorsunuz egoistin en önde gidenisiniz
  • Sinek avlayan IGA yi kiskaniyor almanlar.Sadece bir BAYER sirketi ulkemizi yerile yurdula satin alir,haa su kurumilliyetcilk yandaslik tarikatcilik torpil olmasadi o zaman belki kucuk bir almanyada biz olurduk.
  • Bunlar kadar esas ırkcı millet varmı hitlerin cocukları. Ondan dünyada hic bir zaman sevilen millet olmamışlar Kendi halkını kibar siken bir millet bunlar yani misafir prverligimiz varya istiyorlarki pislikler hasta oldumular hastalıklarınıda biz tedavi edelim test icin kendi vatandaşından 200 € isteyenden daha alcak kim olabilir
  • Türkiye turistlere covid-19 hastalık tedavisi garantisi versin bak o zaman nasıl gelir turistler. Herkes hasta olursam ne olacak diye korkuyordur, haklılar da . Bu konuda tursab çalışmalı ve sigorta yapmalı turistleri, bence iyi olur talep olur
  • Adam ulkesine neden korona ithal etsin herkes turkiye mi
  • Alman kardeşlerim monika hanz siz gelin evelAllah biz iylestiririz sizi avrupadan daha iyi bir saglik hizmetimiz oldugu kesin tum dunya gördü. Kör olanlar hariç tabi!!!
  • Zaten senden nerede tatil yapmamızı önermen beklenmiyor! İtalya, ispanya nasıl normalse Türkiye de gayet normal bir ülke! Sanki Türkiye de hastaneler hastalara yetişemedi! Sanki Türkiyede insanlar evlerinde ölüme terk edildi! Neyse lanet olsun bu capitalizme! Hoş kominizmide sovyet artığı ülkere gidince sık sık görüyoruz! Hepsi aynı halt. Ne mutlu Türk'üm diyene!
  • Bu yaz icin riskler ortada, onu göze alarak tatile giden de devletten yardim beklememeli basina birsey gelince.sonucta tatil zevk icin mecburi degil.
  • Hükümetimize muhalefet ederek vatana ihanet edenler bu haberi iyi okusun uğruna hayin oldukları Batı işte görün ne halde biz İsviçreden bile hasta vatandaşlarımızı getirirken Almanya bunu yapamıyor anca bizi kıskanıyor

Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, Bild am Sonntag gazetesine verdiği röportajda, ülkesinin pandemi nedeniyle Türkiye’ye uyguladığı seyahat uyarısına dair açıklamalarda bulundu.

DW Türkçe’nin haberine göre, Türk hükümetiyle görüşmelerin sürdüğünü ve seyahat uyarısının ‘kalıcı’ olmayacağını söyleyen Maas “Ancak ne zaman kaldırılacağını pandeminin gidişatı belirleyecek” ifadesini kullandı.

Almanya, 15 Haziran’dan itibaren 31 Avrupa ülkesine uçuşlara izin verecek. Ancak Türkiye bu ülkeler arasında bulunmuyor.

Maas, yurt dışına gidecek Alman vatandaşlarının virüse yakalanmamak için azami dikkat göstereceklerini ümit ettiklerini ve buna güvenerek hareket ettiklerini söyledi.

Ancak tatilcilere yurt dışında virüs bulaşması durumunda bu kişilerin Alman devletinin göndereceği uçaklarla geri getirilmesinin söz konusu olmadığını belirten Maas, “Tatilde virüs kapanlar onları Almanya’ya bizim geri getireceğimizi düşünmesin” uyarısında bulundu.

Maas, “Tabii ki yurt dışındaki misyonlarımız her zaman acil durumlarda konsolosluk desteği sağlamaya hazır. Ama Federal Hükümet, bu kez Alman tatilcileri yurda getirmek için uçak gönderemeyecek” ifadesini kullandı.

Bakan Maas, şu an seyahat izni verilen ülkelerdeki koronavirüs önlemlerinin ihlal edilmesi hâlindeyse, bu ülkeler için kısa süre içinde yeniden yasak getirileceğini sözlerine ekledi.

Alman Bakan; 'Hastalanan Almanlar için uçak göndereceğimizi kimse düşünmesin'

Yorumlar Tüm Yorumlar (49)

Km ~ 4 yıl önce
Bu mu o kiskanc bakan vay şerro

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Apur sapur adamsınız ~ 4 yıl önce
Gelmesinler zaten istemiyorsunuz gurbetçileri yabancıları hiç sevmiyorsunuz hayvanları dogayı insanları da sevmiyorsunuz egoistin en önde gidenisiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap ~ 4 yıl önce
Sinek avlayan IGA yi kiskaniyor almanlar.Sadece bir BAYER sirketi ulkemizi yerile yurdula satin alir,haa su kurumilliyetcilk yandaslik tarikatcilik torpil olmasadi o zaman belki kucuk bir almanyada biz olurduk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dede ~ 4 yıl önce
Senin dedelerin kıl ile tüy ile ülkeyi uğraştırdıkları için 100 senedir bir adım ileri atamadık. Ayrıca Bayer seni ve senin gibileri ancak satın alabilir.
Hakan ~ 4 yıl önce
Bunlar kadar esas ırkcı millet varmı hitlerin cocukları. Ondan dünyada hic bir zaman sevilen millet olmamışlar Kendi halkını kibar siken bir millet bunlar yani misafir prverligimiz varya istiyorlarki pislikler hasta oldumular hastalıklarınıda biz tedavi edelim test icin kendi vatandaşından 200 € isteyenden daha alcak kim olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arge ~ 4 yıl önce
Türkiye turistlere covid-19 hastalık tedavisi garantisi versin bak o zaman nasıl gelir turistler. Herkes hasta olursam ne olacak diye korkuyordur, haklılar da . Bu konuda tursab çalışmalı ve sigorta yapmalı turistleri, bence iyi olur talep olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XY ~ 4 yıl önce
Koymayın şu adamın resmini. Resmen görüntü kirliliği. Tam at suratlı!!!
MF ~ 4 yıl önce
Adam ulkesine neden korona ithal etsin herkes turkiye mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahillik bedava ~ 4 yıl önce
Evet ondan ilk önce 3 haziranda İtalya yı açtılar , en berbat yeri, bilmiyon bari konusma sus, vatanına ihanet etme.
Cehalet cehalet cehalet ~ 4 yıl önce
Avrupa içi dolaşım 15 hazirandan itibaren serbest yani İtalya'daki virüslü Almanya'ya veya İspanya'daki Almanya'ya gidecek ama senin gibi cahil bunu göremeyecek kadar kör veya nankör! Ekrem in kılları..
BİZ HALLEDERIZ ~ 4 yıl önce
Alman kardeşlerim monika hanz siz gelin evelAllah biz iylestiririz sizi avrupadan daha iyi bir saglik hizmetimiz oldugu kesin tum dunya gördü. Kör olanlar hariç tabi!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 4 yıl önce
Kardeş Almanya bizi kıskanıyor dememişsin. Onuda ekle bence yorumuna. Alman Hans senin düşük alımgücü olan ülken için konsolosluk kağılarını aşındırıyormuş hüloğ çığlıkları arasında.
Cavid19 ~ 4 yıl önce
Once bi maske dagitmayi ogrensinler sonra yorum yap haci abi Galiba 8 defa degistirilmis maske dagitma yolu sonunda beceremedik hadi satin alin der gibi
Havacıya ~ 4 yıl önce
Daha alanların vize başvurusu yapmadığını bilemeyecek kadar cahilsin!
Daha maske bekliyorum ~ 4 yıl önce
Maske gelmedi
Cengiz ~ 4 yıl önce
Alim gucu dolar cikti euro degerli. Herseyin basinin saglik oldugunu gorduk. Devlet halkinin arkasinda siz alim gucu verim gucu maske falan bos laflar. Yaslilarini olume terk edenlerle yola devam edin siz. Yasliliginiz avrupada gecer insallah
gerçekten ~ 4 yıl önce
cahilsen mutlusun.. Gelinen nokta, bırak coçuklarında mutlu olsun..
İşte ~ 4 yıl önce
Zaten senden nerede tatil yapmamızı önermen beklenmiyor! İtalya, ispanya nasıl normalse Türkiye de gayet normal bir ülke! Sanki Türkiye de hastaneler hastalara yetişemedi! Sanki Türkiyede insanlar evlerinde ölüme terk edildi! Neyse lanet olsun bu capitalizme! Hoş kominizmide sovyet artığı ülkere gidince sık sık görüyoruz! Hepsi aynı halt. Ne mutlu Türk'üm diyene!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 4 yıl önce
Bu yorumu beğenmeyen Türk düşmanları varmış demekki. NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
Cengiz ~ 4 yıl önce
Bu guzel yorumu begenmeyen cahiller. Sizede selam olsun
Normal ~ 4 yıl önce
Bu yaz icin riskler ortada, onu göze alarak tatile giden de devletten yardim beklememeli basina birsey gelince.sonucta tatil zevk icin mecburi degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Normal e cevap ~ 4 yıl önce
Konu tatil değil Aile!!! Tabi ki senin gibiler Ailenin ne demek olduğunu biliyorsa!!! Otur ağla riskli Almanya da ve benim vatanıma gelme. Hastasın ve hasta olmak istemiyoruz
Buco ~ 4 yıl önce
Ayni aciklamayi bizim devltimiz yapsa bu yorumu yazarmiydin?
Normale cevap a ~ 4 yıl önce
Valla bilmez kardeşim bunlar aile örf adet anene bilmez! Maalesef hanslaşmışlar
Vatan ~ 4 yıl önce
Hükümetimize muhalefet ederek vatana ihanet edenler bu haberi iyi okusun uğruna hayin oldukları Batı işte görün ne halde biz İsviçreden bile hasta vatandaşlarımızı getirirken Almanya bunu yapamıyor anca bizi kıskanıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haklisin reis ~ 4 yıl önce
Ben bu bakanla konustum hala bizim havalimanimizi kiskaniyorlarmis
ATA ~ 4 yıl önce
Bu kadar garip bir yorum yapabilmene cidden şaşırdım.Bir düşün bakalım o isviçreye giden uçağın maliyeti neydi ve o paraya Türkiyede kaç kişiye mali yardım yapılabilirdi?Adamlar reklam değil iş yapıyor,açıkça da ifade ediyor.Senin cebinde kaç paran var,onu bırak masken var mı?Sen de varsa bile milletin genelinde yok,kimseye faydası olmayacak işin anlamı da yok gereği de yok.Artık başını kumdan çıkar ve lütfen gerçekleri gör,konuş.Adli zorunlu tatil bir bitsin bak bakalım icra davaları kimleri kıracak,adam orda kendi ülkesini reklama havaya civaya gerek duymadan gerçekçi yönetiyor diye,Almanya bizi kıskanıyor martavalına girme.
Almanya neyi yapamıyor? ~ 4 yıl önce
Sunu bir acıklasana?
Kardeş ~ 4 yıl önce
Sen söylüyorsun ama dislike ları görüyorsun işte bunlara davul zurna az..
Alman ~ 4 yıl önce
Arkadaşım kim vatan haini ve kim degil sana kalmaz söylemesi hastalık konu ise bunu devlet düşünmesi lazım. Sana başka bir soru sırf Almanyada 6 millyon Türk var bunlara ne zaman Tğekiye sahip çıktı ? Bu insanlar Türk Türk sen be vatan hain diye konuşuyorsun !!! Özlediler hasret çekiyorlar vatanı görmeye ama bu demek degil çanı pahsına. Türkiyedekiler yok Turist gelsin vs ulan Turisten vazla daha mühim işler var öyle bir yandaş adamı özel jet ile uçurdun diye yamulsun mu insanlar. Adam ol Akılı ol çanım Aynanın karşısına çık ve boyunu al.
Cavid18+ ~ 4 yıl önce
HAYINN 155i ARARIN HAAA
Vatandas ~ 4 yıl önce
Yavv hee hee Begenmedigin bati tek tek herkese ve esnafina bir dunya nakit yardimi yapti halkina ibanlarina para gonderdi bizimkiler gibi iban gonderip 10 lira gonderin demedi hadi ordan
Benim ~ 4 yıl önce
Vergimle getirmesin arkadaş. Kim kimi kıskanıyor? Ben almanyayı kıskanıyorum. İsviçrede geziyorsa versin 12bin euro özel uçakla gelsin. Tüyü bitmemiş yetimin parası var denirdi önceden o paralarla, şimdi uğursuza, şuursuza gidiyor
Bu konuya bile ~ 4 yıl önce
Yapilan yorum açınız çok ilginç. Siz neden böyle bir sektörel haber sitesini takip ediyorsunuz, boşuna zaman harcamayın, gidin belli başlı siyasi siteleri takip edin bence.
Dogru okuyun ~ 4 yıl önce
Bile bile tatile gidenlerden bahsediyor
.. ~ 4 yıl önce
Keşke akıllı olsan, okuduğunu anlasan. İsviçre değil, İsveç o ayrıca. Gelenler hakkında şaibe var zaten. Elli defa özür dilediler İsveç'ten sonra gidemezler diye. Aah ah kime ne anlatacaksın
Vatan'a ~ 4 yıl önce
Hocam güzel yazmışsın fakat bu sitenin yazarlarıda okuyucularıda muhalif olduklari için gerçekleri göremezler. Zaten beğenmeyenlerin sayısından anlarsın. Benim bu yazdıklarımıda admin yayınlamaz bile. Yayınlasada beğenilmez.
Oh yeah ~ 4 yıl önce
HAAYIN 155i ARARIN HAA alamanya bizi KISKANIYEAHHH
suur sart ~ 4 yıl önce
birader almanya senin neyini kiskansin bir soylermisin ? cidden sen bu kafaya sahip olmak icin bir seymi kullaniyorsun ? birader senin ove ove bitiremedigin baskaninin zirhli araci bile bizi kiskanan almanyadan sen daha kiytirik araba uretemezken senin neyini kiskansin almanya azicik suurlu kelam et,tipik akp yandasi agzini birak cok bayatladi kimse yemiyor.
. ~ 4 yıl önce
Yürü ordan yalaka ekonomi berbat insanlar aç. İki ay vatandaşına bakamadıLar günahtır be.Bu süreçte Almanyanın vatandaşına yaptığından haberin yok galiba.. cahil! dinle sen yandaş medyayı. Yazıklar olsun! Her gün kafamda tonlarca soru var kim rahat uyuyor allahsız.İmkanım olsa Akpnin olduğu dönemde ülkede durmam.
Hakan ~ 4 yıl önce
Cahilsin işte. Akıllı olun oturun evinizde bir süre diyor. Bizimkiler gibi pembe tablo çizmiyor.
Hakan a ~ 4 yıl önce
Anlatda bilelim Almanya ne yapmış bizlere?!? Uzakdan sallaması kolay , %30 enflasyon , 15 milyon kısa süreli çalışan ... Sen en iyisi sus ya da provakatörlüpe devam et. Ama yediğin kaba ... Ülkenin kıymetini bil. Boş boş sallayıp milleti kandırma.Hem Almanya 60-70-80 li yıllarda Almanya oldu o zaman Tr de senin dedelerin milletin kıyafetiyle sacıyla badıyla uğraşırken yani
Vatandaş ~ 4 yıl önce
Sorun bu yorumda değil herkes trollük yapabilir. Ama bunu destekleyen 35 kişi olmuş işte bu gerçekten korkutucu.
Havacı ~ 4 yıl önce
Hükümete muhalif olmak vatan hainliğiymiş. Adam havacılık sitesinin altına yorum yazmış bunu. Beyni yok ama fikri var.
Alman açıklama ~ 4 yıl önce
Yapıyor adam diyor sen tatile git ama bendeb yardım bekleme!! Ama geldikten sonra 14 karantina eh madem covid bitiyse Türkiyede neden bu önlem bırakın cıkaralım TR madkeleri ozaman ! Turist enayi mi geleçek ve önçelik AB kendi üyelerin oldugu devletlere göndermek. Ama en dogrusu bu çümbür alem biliyor şu andaki TR rejimine döviz ile destek vermek istemiyor!
Cengiz ~ 4 yıl önce
Yorumlar hemen o alman yapimi bu alman yapimi. Turkiyede evelallah hersey uretiliyor. Bir savas ucagi kaldi onuda yapiyorlar. Uydusundan iha sina savas gemisinden akilli fuzesine . Siz soyle sagdan sagdan yolda belki parada bulursunuz yuruye yuruye almanyaya dogru yola cikin. Ama gittiginizde insan muamelesi gormediginizde aglayipta geri donmeyin
Colavid19 ~ 4 yıl önce
Hic sansiniz yok son cirpinislar Herkes gorunuyor artik neyin ne oldugunu
Havaci ~ 4 yıl önce
merak etme bunlarin tek yaptigi algi yonetimi.insanlar yemiyo artik bunlari degil 35 135 olsun begenen
Git Almanyaya ~ 4 yıl önce
madem öyle çek git almanyaya kardeş

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000