05 Şubat 2014, Çarşamba 08:23:04

ALKOLLÜ YOLCUYA 3,5 YIL HAPİS CEZASI!

Rus haber ajansı Ria Novosti'nin bildirdigine göre, Rus bir havayolu firmasına ait, Moskova-İspanya seferini yapan uçakta, olay çıkaran iş adamı Sergey Kabalov'un yargılandığı dava sonuçlandı.
  • İŞTE SİZLERE HARİKA BİR ÖRNEK...
  • "Ağız" yolu ile alınan ve "Akıl" ile kontrol altında tutulabilen alkol her "Insan'in" harcı değildir . Ülkemizde de havaalanları ve uçaklarda terör estiren insanciklara uygulanması gerektiğini gösteren emsal .
  • Bizde içiyoruz ama bu güne kadar bırak insanı karıncaya bile zararım olmDı sarhoşken. İçmeyi bilcen. Bilmiyorsan içmeyeceksin.
  • Yurdışında içki kullanımı sıradan bir davranış olduğu için toplum içinde sorun çıkaranları ve dikkat gerektiren işlerde kullananları zayıf kişilikli veya sorumsuz olarak görüyorlar ve gözünün yaşına bakmıyorlar. Türkiyede ise içki kullanmayı modernlik ve çağdaşlık diye yutturdukları için en ufak eleştirinizde tepki alıyorsunuz, olay budur.
  • İçki kötülüklerin anasıdır..
  • "Büyük aptallık yaptım ama suçlu değilim"tezata bak ;)

Mahkeme uçakta, sarhoş halde tehditkar ve kaba davranışlarda bulunan iş adamına, 3 yıl 6 ay hapis cezası verdi. Ayrıca iş adamının, kendisine engel olmaya çalışken tartakladığı hostese 400 bin ruble manevi tazminat ve olaydan zarar gören diğer yolculara da maddi tazminat ödemesine hükmedildi.

Duruşma sonrası açıklama yapan iş adamı Kabalov "Büyük aptallık yaptım, ama suçlu değilim, yolculara zarar verdiğim için özür dilerim, aileme utanç verdigim için pişmanım" dedi.

Kabalov, 11 Ocak 2013'te Moskova-İspanya seferini yapan uçakta, sarhoş olduğu halde olay çıkarmış, kendisini sakinleştirmeye çalışan hostesi darbetmeş ve kokpite girmeye çalışmıştı. 

ALKOLLÜ YOLCUYA 3,5 YIL HAPİS CEZASI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

SHGM DİKKAT ~ 10 yıl önce
İŞTE SİZLERE HARİKA BİR ÖRNEK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
"Ağız" yolu ile alınan ve "Akıl" ile kontrol altında tutulabilen alkol her "Insan'in" harcı değildir . Ülkemizde de havaalanları ve uçaklarda terör estiren insanciklara uygulanması gerektiğini gösteren emsal .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bizde içiyoruz ama bu güne kadar bırak insanı karıncaya bile zararım olmDı sarhoşken. İçmeyi bilcen. Bilmiyorsan içmeyeceksin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tru ~ 10 yıl önce
Yurdışında içki kullanımı sıradan bir davranış olduğu için toplum içinde sorun çıkaranları ve dikkat gerektiren işlerde kullananları zayıf kişilikli veya sorumsuz olarak görüyorlar ve gözünün yaşına bakmıyorlar. Türkiyede ise içki kullanmayı modernlik ve çağdaşlık diye yutturdukları için en ufak eleştirinizde tepki alıyorsunuz, olay budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmirli ~ 10 yıl önce
İlk satırına tamamen katılıyorum ama ikinci satırında yanlışsın dostum.En azından bemim çevrem "hadi yahu bu akşam modern olalım çağdaş olalım"diye içmiyor.sana hakikaten iyi yutturmuşlar.
Hadis ~ 10 yıl önce
İçki kötülüklerin anasıdır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havadis ~ 10 yıl önce
Ana gibi yar olmaz
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
"Büyük aptallık yaptım ama suçlu değilim"tezata bak ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000