28 Mart 2018, Çarşamba 11:59:48

Alkollü yolcu uçakta olay çıkardı!

EasyJet'in Gatwick-Berlin seferini gerçekleştiren yolcu uçağında alkolü fazla kaçıran bir yolcu polis zoruyla uçaktan indirildi. Şirket CEO'su havalimanlarında alkol satışına kısıtlama getirilmesini talep etti.
  • Yaa bu Hindistan olayı doğru mu?
  • İstediği kadar içki alsın da. Zıkkımlananin da kimseye zarar verme, kurallara uymama başkalarının haklarını gasp etmeye, başkalarına zarar vermeye hakki yok.
  • Benzer bir olay benimde başıma gelmişti. Kazakistan astanadan istanbula uçarken yan koltukta oturan bayan kazak yolcu çok içip sarhoş oldu yol boyunca benimle deli deli hareketler yaparak rahatsızlık verdi neyseki olay daha ileriye gitmedi. Kazaklar aynı ruslar gibi çok fazla içiyorlar uçakta bile! Sınır yok.
  • Icki icmek icinmi egitim yapmali sen havaciliktan anlamadigin anlasiliyor havada teror estirmek Sonu neye varacagini bilmedigin icin her kes serbesttir diyorsun. Havada. Ucakta her kes serbest olamaz ve olmiyacaktir, ne kadar tehlikeli oldugunu bilmiyorsunuz. Icki yok ben ucaga bindigim an. Basliyorum dua okumaya Ucagin selametle yere inmesi icin Baskasida yanimda icki icsin Olmaz o nesneyi. Indigi zaman Nerde icerse icsin ucakta icki yasak olacak,
  • Yani yaziklar olsun. Alkol haramdir. Arff vatansever bir birimdir.
  • CEO boyle aptalca bir demec vermemistir. Eger dediyse limit ne olacaktir veya havalimanina icki ile gelirse ne olacaktir?
  • Avrupa bitmiş resmen. Yasakçı zihniyet bu devirde olur mu? Nerde özgürlük? İsteyen istediğini yapabilmeli engellemeyle olmaz bu işler
  • geliyorlar zaten , yasak en kolay yöntem.... caydırıcı ceza niye düşünmuyorlar acaba?
  • En iyisi içmeyin. NOKTA
  • Alkol satışı kısıtlanır mı hiç. böyle geri kafalılık mı olur. nerde özgürlük serbestlik.

EasyJet'in Gatwick-Berlin seferini gerçekleştiren yolcu uçağında alkolü fazla kaçıran bir yolcu polis zoruyla uçaktan indirildi.

Berlin'deki büyüme hedeflerinin lansmanı için dün Almanya'ya giden EasyJet CEO'su Johan Lundgren ile birlikte şirket yöneticilerinin ve yine aynı lansman için Gatwick'ten havalanarak Berlin Tegel Havalimanı'na iniş yapan uçakta bulunan gazetecilerinde yer aldığı U25506 sefer sayılı uçuşta hiç beklenmedik bir olay yaşandı. 

Uçuş süresince dutyfreeden temin ettiği 1 şişe votkayı bitirdiği ve daha sonra da uçağın tuvaletinde sigara içtiği tespit edilen bir yolcu, uçaktaki diğer yolcuları taciz eden tavırlar sergileyince ortam bir anda gerildi. İlk olarak uçuş ekibinin müdahale ettiği yolcu yerine oturtulurken, uçağın Berlin'e inmesindan sonra pilotlar durumu kuleye bildirdi.

Yaşanan olay sonrasında uçağın park poziyonunu almasıyla birlikte 4 Alman polisi uçağa gelerek yolcuyu yaka paça aşağıya indirdi. Lansman için gelen gazeteciler ile uçaktaki yetkilileri karşılamak için bekleyen havalimanı yetkilileri yaşanan olay karşısında şaşkınkına döndü.

ALKOL SATIŞINA KISITLAMA TALEBİ

Şirket yetkililerinden yapılan açıklamada, söz konusu yolcuya Alman Sivil Havacılık Otoritesi tarafından 528 Euro para cezası kesildiği belirtildi. Olayla ilgili kısa bir açıklamada bulunan EasyJet CEO'su Johan Lundgren de benzer olayların tekrarlanmaması için uluslararası otoritelerin bir an önce harekete geçmesi gerektiğini ifade etti. Lundgren, havalimanlarında alkol satışına kısıtlama getirilmesini talep etti. 



©AirportHaber.com

Alkollü yolcu uçakta olay çıkardı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Corendon ~ 6 yıl önce
Yaa bu Hindistan olayı doğru mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne alaka özgürlük? ~ 6 yıl önce
İstediği kadar içki alsın da. Zıkkımlananin da kimseye zarar verme, kurallara uymama başkalarının haklarını gasp etmeye, başkalarına zarar vermeye hakki yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sarp ~ 6 yıl önce
Benzer bir olay benimde başıma gelmişti. Kazakistan astanadan istanbula uçarken yan koltukta oturan bayan kazak yolcu çok içip sarhoş oldu yol boyunca benimle deli deli hareketler yaparak rahatsızlık verdi neyseki olay daha ileriye gitmedi. Kazaklar aynı ruslar gibi çok fazla içiyorlar uçakta bile! Sınır yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Egitim sart diyen zihniye soyluyorum ~ 6 yıl önce
Icki icmek icinmi egitim yapmali sen havaciliktan anlamadigin anlasiliyor havada teror estirmek Sonu neye varacagini bilmedigin icin her kes serbesttir diyorsun. Havada. Ucakta her kes serbest olamaz ve olmiyacaktir, ne kadar tehlikeli oldugunu bilmiyorsunuz. Icki yok ben ucaga bindigim an. Basliyorum dua okumaya Ucagin selametle yere inmesi icin Baskasida yanimda icki icsin Olmaz o nesneyi. Indigi zaman Nerde icerse icsin ucakta icki yasak olacak,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 6 yıl önce
Yani yaziklar olsun. Alkol haramdir. Arff vatansever bir birimdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bsgg ~ 6 yıl önce
Arff ne derse o dur.. Care Arff
Demec ~ 6 yıl önce
CEO boyle aptalca bir demec vermemistir. Eger dediyse limit ne olacaktir veya havalimanina icki ile gelirse ne olacaktir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eğitim şart ~ 6 yıl önce
Avrupa bitmiş resmen. Yasakçı zihniyet bu devirde olur mu? Nerde özgürlük? İsteyen istediğini yapabilmeli engellemeyle olmaz bu işler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
korkudan icip ~ 6 yıl önce
geliyorlar zaten , yasak en kolay yöntem.... caydırıcı ceza niye düşünmuyorlar acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En Doğrusu ~ 6 yıl önce
En iyisi içmeyin. NOKTA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
jenk ~ 6 yıl önce
Alkol satışı kısıtlanır mı hiç. böyle geri kafalılık mı olur. nerde özgürlük serbestlik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000