13 Ocak 2019, Pazar 11:11:58

Alkollü yolcu acil iniş yaptırdı!

İngiltere merkezli havayolu şirketi Jet2.com'a ait yolcu uçağı alkolü fazla kaçıran bir şahıs nedeniyle acil iniş yaptı!
  • Havalimanlarında ve uçaklarda neden alkol satılıyor? Biri açıklayabilir mi?
  • yaa bırak allah aşkına. ne diyorsun sen.
  • Alkol günah diyince alay ediyorlar. İyi hadi insanları ikiye ayir bakalim nasil ayiracaksin, agziyla icenler, diger tarafiyla icenler diye. Eminim diger tarafiyla kimse satin almayip kotulugu bitireceksin cok eminim. Bu kadar daracik zihniyetlerle tartismaya giriyoruz..
  • (bu sozlerım crease kullanıcısına ) dusseldorfa gitmiş aklınca türkiyeyi kötülüyor , ortadoguya geliyormuş bilmem ne :) herkes rütbesini yaşadığı yeri! bilecekmiş :) acaba almanyaya işçi olarak giden neslin üzerinden kac nesil daha geçmesi lazım şu eziklik duygunuzun geçmesi için ? vallahi siz daha iyisiniz kalitelisiniz ne biliyim süpersiniz fln işte ama nolur artık şu ucaklarda biraz insan gibi durun çok değil ya 2bucuk saat. O almanlardan %10 bile olsa medeniyet öğrenemediniz hala bari öğrenmiş gibi taklit yapın 2bucuk saat. ne zaman avrupaya yolculuk etsek avrupalılardan yana sorun yok ama bizim gurbetcılerın ve arapların derdı bıtmıyor. 200euroluk promosyon bıletle ucagı mı satın aldıgınızı dusunuyorsunuz anlamadım kı
  • Her hafta bir haberle karşınızda
  • Aynı durum benimde başıma geldi.Buradan(Dusseldorf) ortadoguya ucarken istanbula, thy hostesinin bir tanesinin tersleyici konusmasina istinaden guzel sozlerimi kendisine iletmistim.Hostes hak etmisti.O yuzden herkes rutbesini ve yasadigi yeri bilecek.Van minutculardan degiliz ona gore.

İngiltere merkezli havayolu şirketi Jet2.com'a ait yolcu uçağı alkolü fazla kaçıran bir şahıs nedeniyle acil iniş yaptı!

İspanya'nın Tenerife Adası'ndan kalkış yapan LS382 sefer sayılı uçağı Belfast'a doğru hareket ettiği sırada alkollü bir yolcu, uçak içerisinde taşkınlık yapmaya başladı. Diğer yolcuları rahatsız ettiği gerekçesiyle kabin memurları tarafından uyarılan ancak tüm uyarılara rağmen bir türlü sakinleştirilemeyen alkollü yolcu, kabin içerisinde küfür ve hakaret ederek mürettebat ile tartışmayı sürdürünce durum kokpit ekibine aktarıldı. 

Yaşanan olay sonrasında İspanya'nın Santiago Havalimanı'na acil iniş kararı alan ekip, havada uzun süre tur atıp yakıt tükettiken sonra güvenli bir şekilde iniş yaptı.

Jet2.com'a ait B737-800 tipi yolcu uçağının Santiago Havalimanı'na inişi sonrasında alkollü yolcu "uçuş güvenliğini tehlikeye atmak" suçlamasıyla gözaltına alındı. 

LS382 sefer sayılı uçuş yaklaşık 3 saatlik gecikmenin ardından tekrardan havalanarak Belfast'a hareket etti.

Alkollü yolcu acil iniş yaptırdı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Abi ne işşş?? ~ 5 yıl önce
Havalimanlarında ve uçaklarda neden alkol satılıyor? Biri açıklayabilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kerocan ~ 5 yıl önce
yaa bırak allah aşkına. ne diyorsun sen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kotuluklerin Anası ~ 5 yıl önce
Alkol günah diyince alay ediyorlar. İyi hadi insanları ikiye ayir bakalim nasil ayiracaksin, agziyla icenler, diger tarafiyla icenler diye. Eminim diger tarafiyla kimse satin almayip kotulugu bitireceksin cok eminim. Bu kadar daracik zihniyetlerle tartismaya giriyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gurbetci ~ 5 yıl önce
(bu sozlerım crease kullanıcısına ) dusseldorfa gitmiş aklınca türkiyeyi kötülüyor , ortadoguya geliyormuş bilmem ne :) herkes rütbesini yaşadığı yeri! bilecekmiş :) acaba almanyaya işçi olarak giden neslin üzerinden kac nesil daha geçmesi lazım şu eziklik duygunuzun geçmesi için ? vallahi siz daha iyisiniz kalitelisiniz ne biliyim süpersiniz fln işte ama nolur artık şu ucaklarda biraz insan gibi durun çok değil ya 2bucuk saat. O almanlardan %10 bile olsa medeniyet öğrenemediniz hala bari öğrenmiş gibi taklit yapın 2bucuk saat. ne zaman avrupaya yolculuk etsek avrupalılardan yana sorun yok ama bizim gurbetcılerın ve arapların derdı bıtmıyor. 200euroluk promosyon bıletle ucagı mı satın aldıgınızı dusunuyorsunuz anlamadım kı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alkolün faydaları! ~ 5 yıl önce
Her hafta bir haberle karşınızda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
crease ~ 5 yıl önce
Aynı durum benimde başıma geldi.Buradan(Dusseldorf) ortadoguya ucarken istanbula, thy hostesinin bir tanesinin tersleyici konusmasina istinaden guzel sozlerimi kendisine iletmistim.Hostes hak etmisti.O yuzden herkes rutbesini ve yasadigi yeri bilecek.Van minutculardan degiliz ona gore.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hacı ~ 5 yıl önce
Sen Neyin ısrafısın... Kurduğun cümleyi açıklayacak bir Tercüman gerek
İncase OF ~ 5 yıl önce
O one minute’cular icinden gecerler senin dikkat et!...
Yaf he he ~ 5 yıl önce
Senin gibileri kapıdan içeri sokmamak lazım aslında. Ben seni kapımın önüne bile bağlamam
kes lolipop:)) ~ 5 yıl önce
anca klawyeden yazarsın sen anca içine içine küfredersin:))
incase of'a ~ 5 yıl önce
almanyadan şükran günün kutlu olsun.!!!
Rüya ~ 5 yıl önce
Ne oldu ondan sonra, annen ; hadi kalk çocuğum altına kaçırmışsın'mı dedi...
Cühela ~ 5 yıl önce
Ağız ishali

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000