23 Mayıs 2013, Perşembe 14:52:35

ALKIŞLIYORUZ

Adana Sportif Havacılık Kulübü Başkanı Mustafa Uri, 26 Mayıs Pazar günü her yaş grubundan engelli vatandaşlarımızı ‘Tandem’ adı verilen çift kişilik en güvenilir yamaç paraşütüyle uçuracaklarını müjdeledi.
  • Uri abim birtanedir. Görebileceginiz en başaralı ve bir o kadar da mütevazi bir insandır. Kısaca tam bir Halk Kahramanıdır.
  • Mustafacım, helal olsun sana herşey kardeşim. Emniyetli ve bol termikli uçuşlar dilerim.
  • Aslansiniz, teksiniz ama bu ulkede kurban derisinden fitre zekattan aldigi maasla gecinen thk kadrolarida ozurlu!!! onlarida ucurmazsaniz bu yaptiginiz hayir kabul olmaz :)
  • helal olsun sıze...

Adana Sportif Havacılık Kulübü Başkanı Mustafa Uri, 26 Mayıs Pazar günü Adana Menekşe Köyü göl kıyısı mevkiinde, 15.00 – 19.00 saatleri arasında engellilere çift kişilik yamaç paraşütüyle uçuş yaptıracaklarını bildirdi.

Görme, işitme, konuşma ve diğer bedensel engellilere yönelik olarak düzenlenen uçuş etkinliklerinin, ‘Tandem’ adı verilen çift kişilik yamaç paraşütüyle gerçekleştirileceğini ifade eden Uri, uçuşlarının son derece emniyetli ve bir o kadar da eğlenceli olduğunu söyledi.

Mustafa Uri, “Biz havacıların da engelli vatandaşlarımızın mutluluğuna bir katkısının olmasını istedik, bu nedenle böyle bir etkinlik hazırladık” dedi.

Yamaç Paraşütü Tandem Pilotu, Adana Sportif Havacılık Kulübü Başkanı Mustafa Uri,  önceki yıllarda da down sendromlu, görme – işitme engelli vatandaşları gökyüzüyle buluşturduklarını belirterek “Onların mutluluğundan ya da mutsuzluğundan hepimiz sorumluyuz; öyleyse herkes üstüne düşeni yapmalı” şeklinde konuştu.

Mustafa Uri, bu yılki etkinlikte ise her yaş grubundan çok sayıda engelli vatandaşımızı, Adana Menekşe Köyü göl kıyısında iki kişilik yamaç paraşütüyle uçuracaklarını açıkladı.

Engelli insanlara acımak yerine, onları hayata bağlayacak davranışlarda bulunup yaşamlarını kolaylaştırarak mutlu olmalarını sağlamayı hedeflediklerini kaydeden Uri,  daha sonraki zamanlarda kimsesiz çocuklara ve şehit çocuklarına yamaç paraşütüyle uçuş keyfini yaşatacaklarını sözlerine ekledi.

















ALKIŞLIYORUZ

Yorumlar

Halk Kahramanı ~ 11 yıl önce
Uri abim birtanedir. Görebileceginiz en başaralı ve bir o kadar da mütevazi bir insandır. Kısaca tam bir Halk Kahramanıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Old Friend ~ 11 yıl önce
Mustafacım, helal olsun sana herşey kardeşim. Emniyetli ve bol termikli uçuşlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aslasiniz ~ 11 yıl önce
Aslansiniz, teksiniz ama bu ulkede kurban derisinden fitre zekattan aldigi maasla gecinen thk kadrolarida ozurlu!!! onlarida ucurmazsaniz bu yaptiginiz hayir kabul olmaz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bravoo ~ 11 yıl önce
helal olsun sıze...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000