02 Haziran 2017, Cuma 11:39:07

Ali Sabancı ne demek istedi?

Pegasus Havayolları’nın sahibi Ali Sabancı'nın gazeteci Özlem Gürses'e verdiği röportajda sarf ettiği sözlerle dikkat çekti.
  • Ali bey size çok ama çok güvenmiştik.Senin için canını dişine takıp çalışanına böylemi yapılırdı.Ot ocak çoluk çocuk mahvoldu.İnsanlar 3 kuruş parayla paçavra gibi sokağamı atılır.Yazıklar olsun be kardeşim.Çocuklar ,babamız sabancılarda çalışıyor kormayın bütün şirketler gider pegasusa birşey olmaz diyorlardı.Ne okul kaldı ne idealleri.Ne diyeyim be kardeşim.Birdahamı peh peh.Verdin yetkiyi birine şu olanlara bak hepimiz birdik bir aileydik,şimdi el olduk öylemi.Varsın olsun be kardeşim.Bir gün kader yüzümüze elbet bir yerden gülecektir.Ben bu dökülen gözyaşlarımla anılarımla anılıyorum.Varkı geri kalanını sen düşün.
  • Saçma Saçma yazıyorsun bu millete böyle sirketler fazla umarım tüm türk özel sirketler başka ülkeye taşınır da THY sizlere süper fiyat yapar ozaman ağlarsınız bu fiyatlar ne diye ;)
  • İnsanın öğrendikleri elinden alınamaz ancak özgürlüğü kısıtlanırsa işe yaramayacağı da çok bariz. Kesinlikle kaybedilmeyecek yegane şey ise insanın anılarıdır. Tabiki anıları oluşturup hatırlyabilecek ruha sahip isek.
  • bu adam gitsin mesleğe geri dönecemmm!
  • Şunu demek istemiş. Biz ne kadar ülkeyi sömürenleri Mason ve Siyonistleri desteklesek de MİLLİ İRADE ve hatta hesapları bozan ALLAH'a karşı elimiz kolumuz bağlıymış. Bunu öğrendim. Bundan sonra böyle h..lt yemeyeceğim. (:
  • ya bu arkadas neden bahsediyor Allah askina altinda calisanlarin ozluk haklarini kollasin once sirf ruzgar
  • Yapmayın lütfen.. Sivil havacılığı ne hale getirdi bu zat? Sektördeki tüm maaşları nerelere çekti? Asgari ücretle pilot uçuruyor. Diğer şirket çalışanları inliyor.. Ama hala yalakaları dört dönüyor..adam gibi satsın şu şirketi, alsın paracıklarını, insanlarda önünü görsün..
  • Ya bu adam olmasa anamizi thy fiyatlari ile aglatacakti. Calisti bu kadar. Ali abi saol hersey icin
  • Popüler ağız popüler yaklaşımlar , ortalama konuşmalar .ama gel şirketine bak neler oluyor dönüyor .. bilmez , bilse de ilişmez çünkü altı kuru sırtı pek .
  • Soru; Dünyanın en kapitalist insanı kim??? Cevap; şüphesiz Ali Sabancı.

Pegasus Havayolları’nın sahibi Ali Sabancı'nın gazeteci Özlem Gürses'e verdiği röportajda sarf ettiği sözlerle dikkat çekti. 

Gazeteci Özlem Gürses’in "Bazen Olmaz" adlı kitabı için röportaj yaptığı ünlü simalardan biri de Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı'ydı.

Kitap için yapılan röportaj sırasında Ali Sabncı'nın sarf ettiği ilginç sözler dikkatlerden kaçmadı. Sabancı’nın, “İnsanlar seni hapse atabilir, serbestliğini kısıtlayabilir, evini paranı, şirketlerini alabilir ama tek bir şey alamaz. Öğrendiklerini geri alamaz” sözlerinde yaşanan son olaylara gönderme yaptığına ilişkin yorumlar yapıldı.
 

Ali Sabancı ne demek istedi?

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

GÜVEN MESELESİ ~ 7 yıl önce
Ali bey size çok ama çok güvenmiştik.Senin için canını dişine takıp çalışanına böylemi yapılırdı.Ot ocak çoluk çocuk mahvoldu.İnsanlar 3 kuruş parayla paçavra gibi sokağamı atılır.Yazıklar olsun be kardeşim.Çocuklar ,babamız sabancılarda çalışıyor kormayın bütün şirketler gider pegasusa birşey olmaz diyorlardı.Ne okul kaldı ne idealleri.Ne diyeyim be kardeşim.Birdahamı peh peh.Verdin yetkiyi birine şu olanlara bak hepimiz birdik bir aileydik,şimdi el olduk öylemi.Varsın olsun be kardeşim.Bir gün kader yüzümüze elbet bir yerden gülecektir.Ben bu dökülen gözyaşlarımla anılarımla anılıyorum.Varkı geri kalanını sen düşün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus fan ~ 7 yıl önce
Saçma Saçma yazıyorsun bu millete böyle sirketler fazla umarım tüm türk özel sirketler başka ülkeye taşınır da THY sizlere süper fiyat yapar ozaman ağlarsınız bu fiyatlar ne diye ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanılgı ~ 7 yıl önce
İnsanın öğrendikleri elinden alınamaz ancak özgürlüğü kısıtlanırsa işe yaramayacağı da çok bariz. Kesinlikle kaybedilmeyecek yegane şey ise insanın anılarıdır. Tabiki anıları oluşturup hatırlyabilecek ruha sahip isek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hans ~ 7 yıl önce
Kardeşim burası felsefe kulübü mü?
:) ~ 7 yıl önce
bu adam gitsin mesleğe geri dönecemmm!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Das bedeuted ~ 7 yıl önce
Şunu demek istemiş. Biz ne kadar ülkeyi sömürenleri Mason ve Siyonistleri desteklesek de MİLLİ İRADE ve hatta hesapları bozan ALLAH'a karşı elimiz kolumuz bağlıymış. Bunu öğrendim. Bundan sonra böyle h..lt yemeyeceğim. (:

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amele ~ 7 yıl önce
ya bu arkadas neden bahsediyor Allah askina altinda calisanlarin ozluk haklarini kollasin once sirf ruzgar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bos yorumlar. ~ 7 yıl önce
Arastirirsan yazdigin konuda Pegasus un Turkiye de ve hele sektorde calisanina hakkini verme konusunda en iyi sirketlerden biri oldugunu gorursun. Pegasus ta kimin hakki, kimin parasi kalmis? Hasbel kader haksizliga ugrayan varsa, Sahibi de Sirkette orada, gider adalete hakkini arar.
F/O ~ 7 yıl önce
Yapmayın lütfen.. Sivil havacılığı ne hale getirdi bu zat? Sektördeki tüm maaşları nerelere çekti? Asgari ücretle pilot uçuruyor. Diğer şirket çalışanları inliyor.. Ama hala yalakaları dört dönüyor..adam gibi satsın şu şirketi, alsın paracıklarını, insanlarda önünü görsün..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sat kurtul ~ 7 yıl önce
Ya bu adam olmasa anamizi thy fiyatlari ile aglatacakti. Calisti bu kadar. Ali abi saol hersey icin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cina li ~ 7 yıl önce
Popüler ağız popüler yaklaşımlar , ortalama konuşmalar .ama gel şirketine bak neler oluyor dönüyor .. bilmez , bilse de ilişmez çünkü altı kuru sırtı pek .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batmanlı ~ 7 yıl önce
Soru; Dünyanın en kapitalist insanı kim??? Cevap; şüphesiz Ali Sabancı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000