28 Ocak 2022, Cuma 16:40:00

Ali Kıdık'tan sert tepki; 'REZALET'

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın THY'den ayrılmasını Türkiye'ye duyuran AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık, KRT Tv'de Gün İzi programında Ebru Birçak Edebali'nin canlı yayın konuğu oldu.
  • En zoruma giden de devletin ve dahi akpartinin sayesinde tgs de ekmek yiyip yediği kaba tüküren tayfanın tgs de ve THY de artmış olması. Zam alır beğenmez çift ikramiye alır beğenmez sözüm ona gözünüzü toprak doyursun
  • Adam kendi Bakanlığına bağlı olan DHMİ Genel müdürüne dahi lafını geçiremiyor sonra çıkmış birşeyler anlatmaya çalışıyor. Ulaştırma ve haberleşme şurasında DHMİ Genel müdürü kendi şirketine ait malları sergileyip satmaya çalışıyor ve sen buna Bakan olarak göz yumuyorsun sonra da çıkmışsın yok çatı öyle yok havalimanı böyle. Yazık vallahi billahi yazık... Seni o koltuğa oturtanlar bile bu hale gelebileceğini tahmin etmemişlerdir. Elbet günü geldiğinde mahkemelerde hesabını vereceksin.
  • O devlet adamı değil ki. O atamalı bir zat. Bakarsın yarın gece yarısı alınmış yerine bir imam hatipli atanmış. Yap boz iktidarı böyle götürülmeye çalışılıyor.
  • Böyleleri 20 yıldır ülkede yöneticilik yapıyor,karar alıyor,veriyor. Sonra Türkiye niye ileri gidemiyor,neden her yerden kokuşmuşluk,çürümüşlük, liyakatsizlik,torpil akıyor diyoruz. Birisi muhalefete siz de iktidar olun siz de kendi kadronuzu yönetici yapın diyordu bu mu yönetici? İşte bu zihniyet işte ülkenin geldiği yer,suç artmış, adalet kalmamış,güvenlik bitmiş,devletin memuru gitmiş partinin memuru gelmiş,eğitim yerle bir,liyakat yok,sadakat var,dış borç,ithalat,işsizlik rekor kırıyor,millet ağır borca sokulmuş,ekonomi tarihin en kötüsü,alım gücü,paranın değeri düştükçe düşüyor,ülkeye milyonlarca ne idüğü belirsiz araplar sokuldu,onca rezalet ifşa edildi sırf böyleleri yönetici olduğu için ama hala akıllanmıyoruz ne yazık ki...
  • Yıkılacaktı. Neden yıkmadınız. İlla birilerinin de ölmesi mi gerekecekti. Veya Yıkılmasını mı bekliyordunuz. Yalanlarınız ve beceriksizliklerine daha ne kulp bulacaksınız şaşırdınız. Son günleriniz sizi zaten. Bunun hesabını vereceksiniz.
  • Zaten eskiydi, elden çıkaracaktık diyecekler
  • AKP aklı bu kadar çalışıyor.
  • 20 gün once o binanın altinda 3 bin kisi5 çalışıyordu tasinma 3 ay ertelendi habire 20 gün önce taşınma olmasaydı 500 tane ceset çıkardı. Soma faciası hikaye olurdu niye kimse bundan bahsetmiyor hiç. Nasıl bolsa 5m taşeron çalışanları
  • Kimsin ali . Tepki verecek kadar büyüdün mü?
  • büfecin sayfasından olumlu bi ahber olması mümkündeğil

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın THY'den ayrılmasını Türkiye'ye duyuran AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık, KRT Tv'de Gün İzi programında Ebru Birçak Edebali'nin canlı yayın konuğu oldu.

Burada önemli açıklamalar yapan Kıdık, Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun tepki çeken açıklamalarına da değindi.

İlker Aycı'nın görevden ayrılmasıyla ilgili süreci ayrıntılı bir şekilde aktaran Kıdık, daha sonra İstanbul Havalimanı'nda yaşananlara ilişkin soruları yanıtladı.

'BU AÇIKLAMALAR BİR DEVLET ADAMINA YAKIŞMAZ'

Genel Koordinatör Ali Kıdık, dün Habertürk'te İstanbul Havalimanı'nda yaşananlara ilişkin soruları yanıtlayan Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun çöken binayla ilgili 'Orası zaten yıkılacaktı. Çok önemli bir yapı değildi' ifadelerine tepki gösterdi.

Kıdık; 'Bu açıklamalar bir rezalettir. Bir devlet adamına yakışmaz' dedi.

İşte Kıdık'ın açıklamaların tamamı:

 

Ali Kıdık'tan sert tepki; 'REZALET'

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

İsim gerekli mi? ~ 2 yıl önce
En zoruma giden de devletin ve dahi akpartinin sayesinde tgs de ekmek yiyip yediği kaba tüküren tayfanın tgs de ve THY de artmış olması. Zam alır beğenmez çift ikramiye alır beğenmez sözüm ona gözünüzü toprak doyursun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sharp Iron ~ 2 yıl önce
Adam kendi Bakanlığına bağlı olan DHMİ Genel müdürüne dahi lafını geçiremiyor sonra çıkmış birşeyler anlatmaya çalışıyor. Ulaştırma ve haberleşme şurasında DHMİ Genel müdürü kendi şirketine ait malları sergileyip satmaya çalışıyor ve sen buna Bakan olarak göz yumuyorsun sonra da çıkmışsın yok çatı öyle yok havalimanı böyle. Yazık vallahi billahi yazık... Seni o koltuğa oturtanlar bile bu hale gelebileceğini tahmin etmemişlerdir. Elbet günü geldiğinde mahkemelerde hesabını vereceksin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalaza ~ 2 yıl önce
O devlet adamı değil ki. O atamalı bir zat. Bakarsın yarın gece yarısı alınmış yerine bir imam hatipli atanmış. Yap boz iktidarı böyle götürülmeye çalışılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 2 yıl önce
Böyleleri 20 yıldır ülkede yöneticilik yapıyor,karar alıyor,veriyor. Sonra Türkiye niye ileri gidemiyor,neden her yerden kokuşmuşluk,çürümüşlük, liyakatsizlik,torpil akıyor diyoruz. Birisi muhalefete siz de iktidar olun siz de kendi kadronuzu yönetici yapın diyordu bu mu yönetici? İşte bu zihniyet işte ülkenin geldiği yer,suç artmış, adalet kalmamış,güvenlik bitmiş,devletin memuru gitmiş partinin memuru gelmiş,eğitim yerle bir,liyakat yok,sadakat var,dış borç,ithalat,işsizlik rekor kırıyor,millet ağır borca sokulmuş,ekonomi tarihin en kötüsü,alım gücü,paranın değeri düştükçe düşüyor,ülkeye milyonlarca ne idüğü belirsiz araplar sokuldu,onca rezalet ifşa edildi sırf böyleleri yönetici olduğu için ama hala akıllanmıyoruz ne yazık ki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MADEM ~ 2 yıl önce
Yıkılacaktı. Neden yıkmadınız. İlla birilerinin de ölmesi mi gerekecekti. Veya Yıkılmasını mı bekliyordunuz. Yalanlarınız ve beceriksizliklerine daha ne kulp bulacaksınız şaşırdınız. Son günleriniz sizi zaten. Bunun hesabını vereceksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tuganay ~ 2 yıl önce
Birisi ölseydi "zaten ölecekti"diyecekti.
Demek uçak düşerse ~ 2 yıl önce
Zaten eskiydi, elden çıkaracaktık diyecekler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akıl eksik ~ 2 yıl önce
AKP aklı bu kadar çalışıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yıkılan bina kargo ~ 2 yıl önce
20 gün once o binanın altinda 3 bin kisi5 çalışıyordu tasinma 3 ay ertelendi habire 20 gün önce taşınma olmasaydı 500 tane ceset çıkardı. Soma faciası hikaye olurdu niye kimse bundan bahsetmiyor hiç. Nasıl bolsa 5m taşeron çalışanları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen ~ 2 yıl önce
Kimsin ali . Tepki verecek kadar büyüdün mü?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen ~ 2 yıl önce
Hiç olmazsa liyakat sahibi. Sizler gibi tepeden inme değil. 30 yıldır sektörde. Siz 2023 de yolcusunuz aöa bizler kalıcıyız. Haydi yallah
Yorum. ~ 2 yıl önce
Her bireyin tepki verme hakkı vardır, demokrasi anlayışı olan hiç kimse bunu sorgulamaz. Sizin gibiler ancak böyle bir soru sorabilir.
misafir ~ 2 yıl önce
büfecin sayfasından olumlu bi ahber olması mümkündeğil

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000